- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bu arada polikistik over olanınız var mı aranizda
Ne kadar süre sonra klomene başladı doktorun ?Degerleriniz nasil tupler falan temiz mi çıktı
Rahim filminde tüpler açık çıktı, sadece yumurta gelişimi yavaş bir çok yumurta bşr anda gelişiyor ama döllenme için yeteri kadar değilmiş. Fsh/lh oranım bozuk çıktı bıda polikistikten dolayıymış kiöinde haplar yeterli sonuç vermiyormuş benimde aynen öyle oldu bu ay iğneye başlayacağız artıkDegerleriniz nasil tupler falan temiz mi çıktı
7 ay sonra başladı klomene 4ay kullandım ve sonra bıraktık geçen ay dryi değiştirdim o direk iğne başladı artık inşallah ilk iğnede olurda 3 ay iğne olmazsa 4.ay aşılama oda olmazsa tüpbebek inşallah bu ay olur direk çünkü rapor olsada masraflı oluyorNe kadar süre sonra klomene başladı doktorun ?
Yumurta geliştirici iğne, puregon sonra çatlatma iğnesi vurulcamIgne catlatma ignesi mi bende bu ay baslicam Insallah.klomen baslanir heralde
Bende de polikistik over var beş gün klomen kullandım yarın Dr gidiyorum kızlar dua edinBende polikistik overım canım
Bu ay ara vericem ilaçları hiç sevmiyorum yan etkileri çok fazla olduğu için tedirginim gerçi geçen ay günde bir adet kullanmıştım ,bu ay birde evde çok fAzla kalamayacağım yani günleri kaçılabilirim o sebebten de biraz ara vereyim dedim polen kullanmak niyetindeyim daha doğal bir arkadaşım kullanmıştı çok yararını gördü kullandığı ay hamile kaldı onada başkası tavsiye etmiş birde onu deneyeceğim.Ateşimi birkaç aydır ölçüyorum her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum beni hemen uyarıyor saat gibi olmadı malesef hadi üzül bakalım sana akşama kadar müddet diye neyseki erkenden toparlanmamı sağlıyorMerhaba meyra olsun Insallah bidaha ki ay olumlu olur hepimizin bebisleri gelir.ates olcumu ne zman nasil yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?