Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
ben simdiden degistirdim surunduruyorum :) hayir deme luksu kalmayacak bu aydan sonra inşallah gerek kalmaz ama cok kızdırdı beni ben o kadar agri cekeyim sikinti yasayayim o istemesin sanki cocugu tek basima yapcam.
aynennn istemem yan cebıme koy yapcam bende adetın 21 .gününden sonra gebelık şansı yokk gbı bıseymıiş zaten o zamana kadr yapmasak vee adet olursam o zamanda olmuo baya bekletmış olacagım iyi olck

beım sag kasık tarafımda hafıf bir agrı varya yumurtada catladı neyın agrısı bu

aynennn istemem yan cebıme koy yapcam bende adetın 21 .gününden sonra gebelık şansı yokk gbı bıseymıiş zaten o zamana kadr yapmasak vee adet olursam o zamanda olmuo baya bekletmış olacagım iyi olck

Benim bugun 28. Gun 2 haftadir ugrasiyor ben zaten cok hevesli degilim simdi hic yok ugrassinlar azicik buun sikintiyi ceken biziz onlar keyfin suruyor surundur kiz azcik kiymet bilsin

ben ıgne olmadım cnm bnmki kendılığınden catladı ığne olurum dıye beklıodumm bu ay ama carsamba aksamı catladı persembe kontrole gttgmde ögrendm ztn anlamstm catladgnı degerlendrmıstım

Yok canim o zaman agri yumurtlama agrisi degil klomen kullandiysan adet olana kadar ki inşallah olmazsin agri devam ediyor benim oyle olmustu hele gecen ay butun gebelik belirtilerini yasamistim ama bu ay belirti aramamaya ugrasiyorum.

Yok canim o zaman agri yumurtlama agrisi degil klomen kullandiysan adet olana kadar ki inşallah olmazsin agri devam ediyor benim oyle olmustu hele gecen ay butun gebelik belirtilerini yasamistim ama bu ay belirti aramamaya ugrasiyorum.
aynenn klomen kullandım gecen ay baslamıstım bnmde geecen ay cok belırtım vardı progesteron testındede sonuc ıyıdı umutlanmstm e bırde tecrubesızdımm her belırtıyı gebelıge yordum meger bunlar klomen kullanan herkesde oluomus bu ay belırtılere karnım tok hıc belırtı aramıcam adet gunumu beklıcem hatta progestan ılacı gecıktrmede yapabılıomus onuda göz onunde bulundurcam

bnm fsh degerm azcık yuksektı 9,75 ondnn tedavı görmeye baslamstm ıkıncı ayım daha ama faydası oldu önceden hıc akıntm olmuodu bnm ıkı aydır oldu bu ayda kendılıgınden catladı moralimi yüksek tutmustm

Bizim icin en onemli sey moral hep kafa yoruyoruz ne oldu ne bitti diye kendimizi sikintiya sokuyoruz ama elde degilki benle ayni zamanda evlenenler 2. Ye hamileler psikolojiyi sen dusun bu ay bende belirtileri dusunmuyorum ama dusunduruyorlar kendilerini :))

valla benim sol taraf baya bi hareketli o kadar kuvvetli bi atma hissi var ki sanırsınız hamileyim bebek tekmelio :) bu da ne ki yumurta çatlarken olur mu

aynenn bnmm bu ayda moralım cok iyiydi kocam olcak adamın ilşki günlerinde canımı sıkmasına takıldı hr defasnda aklım inş bu ayyy hamıle kalırız bunlara daha gerek kalmaz olmazsada artık yavas yavas tecrube etmıs olduk

valla benim sol taraf baya bi hareketli o kadar kuvvetli bi atma hissi var ki sanırsınız hamileyim bebek tekmelio :) bu da ne ki yumurta çatlarken olur mu
yyaa varya bnmmm yumurtam catlarkenn benn cok kötüydüm gaz sancısı olur karnın şişer şişer cıkartamazsın ya aynı onun gbi patlıcak gbıydı nerdeyse yürümekde zorlanıodum atma hisside vardı

:)))) o bende de oldu atar damar oyle bir atiyordu ki bebekler icerde futbol oynuyor sanki ana catlamayla ilgisi yok onun benim hala devam ediyor

yyaa varya bnmmm yumurtam catlarkenn benn cok kötüydüm gaz sancısı olur karnın şişer şişer cıkartamazsın ya aynı onun gbi patlıcak gbıydı nerdeyse yürümekde zorlanıodum atma hisside vardı
aynen cnm işte gündüz yazmıştım ya şişti kasıgım nerdeyse patlıcak die aynı dediğin gibi gaz sancısı gibiydi şimdi de yine dolgunluk ağrı var ama daha çok atıyo ya sanki kalbim orda ama çok kuvvetli bi atma

sen aksam bı degerlendır ne olur ne olmaz bi ilişki olsun olabılıosa

progestan vermısmıydı doktor sanada bana gecen ay vermemıstı bu ay verdı 15 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…