- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
maalesef devam edemıyoruz sakagbı yatılı mısafırımız gelıo ayrıca eşimin psikolojkmen ilşkiye giresi gelmio doktor ılıskı için iki gün üst üste vermıstı birinci gün girebıldık oda zorla eşim cok zorladı benı ben anlamıyorum bu adamlar hıc sıkıya gelemıyo bu ay moralım cok yüksekti hiç bişeyi kafama takmadım bu adamın huysuzlugu yedi bitrdi bni bend eevd kök söktürdüm onavalla ne bilim cnm demeyebilir sen çalışmalara devam et yine edebileceksen
saat olarak vermedi cnm cuma iğne ol cumartesi pazartesi çarşamba ilişki olsun çarş günü progestana başla dedi
Maalesef aynı sorun bizdede var psikolojik olarak , misafiri de sorun etmeyin derim eşini ilna edebilirsen fırsatı kaçırmamaalesef devam edemıyoruz sakagbı yatılı mısafırımız gelıo ayrıca eşimin psikolojkmen ilşkiye giresi gelmio doktor ılıskı için iki gün üst üste vermıstı birinci gün girebıldık oda zorla eşim cok zorladı benı ben anlamıyorum bu adamlar hıc sıkıya gelemıyo bu ay moralım cok yüksekti hiç bişeyi kafama takmadım bu adamın huysuzlugu yedi bitrdi bni bend eevd kök söktürdüm ona
valla eşime cok sert yaptım hem bozuldu hem üzüldü zamana ıhtıyacı oldugunu söyledi ayrıca evımız 1+1 o yuzden sıkıntı yanı yıne stres olur yapamaz bu ay cok umutluydum ben eger eşim zorluk cıkarmasaydı eger bu ay bos gecerse önmzdeki ay doktora gttgmi sölemicem bıraktgmı sölicem azcık da o suclasın kendını ben butun hayatımı degstrdım sıgarayı bıraktım kürlerle yasıorm fsh sınırda hayıt suyu ıcıorm sabahları bal tarcın karısıtıorm çöğrek otu yagı hapı kullanıorm ilaçlar vs hariç vajınal ultrasonu hıc demiorm oda elini taşın altına koycak yoksa yokMaalesef aynı sorun bizdede var psikolojik olarak , misafiri de sorun etmeyin derim eşini ilna edebilirsen fırsatı kaçırma
ya benimkinin de işleri çok yoğun bugünlerde aksilik öyle denk geldi akşam mız mız ediodu bugün rüya görmüş oğlun olacakmış adını ne koyacaksınız diye sormuşlar rüyasında ahmet selim koyacaz demiş. ondan hevesi gelmişti sabah akşam var mı bişeyler dedi giderken bende gel bi bakarız dedim :) kalbi çok temizdir benimkinn Rabbim hayırlısıyla rüyasını gerçeğe çevirsin inşmaalesef devam edemıyoruz sakagbı yatılı mısafırımız gelıo ayrıca eşimin psikolojkmen ilşkiye giresi gelmio doktor ılıskı için iki gün üst üste vermıstı birinci gün girebıldık oda zorla eşim cok zorladı benı ben anlamıyorum bu adamlar hıc sıkıya gelemıyo bu ay moralım cok yüksekti hiç bişeyi kafama takmadım bu adamın huysuzlugu yedi bitrdi bni bend eevd kök söktürdüm ona
aynı işlevi görüo demekki duphaston la progestan neye göre farklı veriolar acaba?Aynı zamanda yapmışız iğnelerimizi bende çarşamba duphason diye bir ilaç verdi dr tutunması içinmiş bebeğin onabaşlıcam sabah akşam 10gün içilecekmiş bakalım inşallah bu ay bhcg de pozitifi görürüz
bılıyomusun bız 3 gün önceki ilşkimizde esımı zorla ikna etmiştim 2 saat ugrastık bosalmada sorun yasadı ıstemıodu ilşkiyi hatta herneyse sonunda bosalma gerceklesınce dedıki yyaa cok garıp bişey oldu dedı ilk defa oldu cokda hosuma gttı dedı spermini içerden bişeyın vakum gbi çektigini söyledi kesın cocuk olcak dedı hatta bu aralar mızmızlanınca gerek kalmadı o gün olmustur dıyıp durduya benimkinin de işleri çok yoğun bugünlerde aksilik öyle denk geldi akşam mız mız ediodu bugün rüya görmüş oğlun olacakmış adını ne koyacaksınız diye sormuşlar rüyasında ahmet selim koyacaz demiş. ondan hevesi gelmişti sabah akşam var mı bişeyler dedi giderken bende gel bi bakarız dedim :) kalbi çok temizdir benimkinn Rabbim hayırlısıyla rüyasını gerçeğe çevirsin inş
hadi inş ya belki onun da içine doğmuştur cnm :)bılıyomusun bız 3 gün önceki ilşkimizde esımı zorla ikna etmiştim 2 saat ugrastık bosalmada sorun yasadı ıstemıodu ilşkiyi hatta herneyse sonunda bosalma gerceklesınce dedıki yyaa cok garıp bişey oldu dedı ilk defa oldu cokda hosuma gttı dedı spermini içerden bişeyın vakum gbi çektigini söyledi kesın cocuk olcak dedı hatta bu aralar mızmızlanınca gerek kalmadı o gün olmustur dıyıp durdu
inşaallah bakalım görcez bu ay ne olaacagını rabbım ısteyen herkes evlat sahıbı olmayı nasıp etsın inşaallah vallahi hamıle oldugumu ögreneyım oruc tutucam şükr namazı kılacagım kılabıldgm kadarhadi inş ya belki onun da içine doğmuştur cnm :)
cnm ben de bayagı bi ayakları dikip bekliorum ona rağmen kalkınca gelio 3-4 damla kadar hatta dün öyle uyudum sabah ezanında kalktım duş aldım kalktığımda yine de geldi yani ama öyle çok değil 2-3 damla ya var ya yok. ayrıyeten miktar farkedio cnm her ilişki de bazen az gelebilio mesela ayıptır sölemesi eşimde normalde baya gelir ama geçen gün hastanede test için boşaldığında çok az vardı hatta dalga geçtim bunun için mi uğraştın dakikalarca diye ne bekliodn istek olmadan bu kadar oluyo dedi :) ayrıca miktar önemli değil bak benim eşimin sonucu çok iyi çıktı az boşalmasına rağmen az olsun öz olsun tatlım :)birde kızlar kafama takılan bırsey var benm bu ilşkiden sonra yatakdan hemen kalmıyoruz yaa beklıyoruz benım önceden ayaga kalktgmda fazla olan spermler cok fazla akardı yürürken cabuk cabuk banyoya gıderdım şimdi azalma var baya sadece iç çamasrımın ıslandgnı göruorm sizdede öylemi yoksa eşimn spermlerimi azalmıstır
hımmm bende 1 saat ayaklarımı havaya dıkıorm namaza kalktgm ıcın 1 saatın sonunda yıkanıyorum önceden oluk oluk akardı bendedee bu ay azalma fark etttm bnmde senın gbi bır kac damla gelio yanı esıme hatta soruorm emınmısın bosaldgndan evet dıyo emınımcnm ben de bayagı bi ayakları dikip bekliorum ona rağmen kalkınca gelio 3-4 damla kadar hatta dün öyle uyudum sabah ezanında kalktım duş aldım kalktığımda yine de geldi yani ama öyle çok değil 2-3 damla ya var ya yok. ayrıyeten miktar farkedio cnm her ilişki de bazen az gelebilio mesela ayıptır sölemesi eşimde normalde baya gelir ama geçen gün hastanede test için boşaldığında çok az vardı hatta dalga geçtim bunun için mi uğraştın dakikalarca diye ne bekliodn istek olmadan bu kadar oluyo dedi :) ayrıca miktar önemli değil bak benim eşimin sonucu çok iyi çıktı az boşalmasına rağmen az olsun öz olsun tatlım :)
işe yarıcak askerler içerde kalıo demekki :)hımmm bende 1 saat ayaklarımı havaya dıkıorm namaza kalktgm ıcın 1 saatın sonunda yıkanıyorum önceden oluk oluk akardı bendedee bu ay azalma fark etttm bnmde senın gbi bır kac damla gelio yanı esıme hatta soruorm emınmısın bosaldgndan evet dıyo emınım
aynen sabah 12de aldım progestanı suan mallık yaptı bende resmen göz kapagım agırlastı sabah içtgm ilacın etkisi gec gösterıo ama aksam ıctıgım ılacın etkisini hemen görebılıorm bırde hayıt suyu içiorm fsh sınırdaişe yarıcak askerler içerde kalıo demekki :)
mecburen akışına bırkıcaz herseyıKizlar birşey soracagim ben bugün igme vurulali 16 gün oldu ama adet günüme daha 4 gün var progesteron adet geciktirir mi benim doktorum aksam 1 iceceksin dedi kutuda 30 tane var 12. Sini ictim bugun progesteron bitene kadar adet olmayacak miyim bazi bloklarda progesteron bitti adet oldum yaziyor ayyyu kafam cok karisik.
mecburen akışına bırkıcaz herseyı
Aslinda bende baslasam iyi olacak su hayit tohumuna ya benimki de yuksek fsh 8.4 sen ne zamandir iciosun hic faydasini gordugunu dusunuo musunaynen sabah 12de aldım progestanı suan mallık yaptı bende resmen göz kapagım agırlastı sabah içtgm ilacın etkisi gec gösterıo ama aksam ıctıgım ılacın etkisini hemen görebılıorm bırde hayıt suyu içiorm fsh sınırda
Haklısın canım geçen ay bizde dr a ilk olarak beraber gittik sonuçları göstermeye onunda tahlilleri vardı çünkü doktorum sağolsun eşimle konuştu hep bayana yüklenmemek lazım sizinde destek olmanız lazım falan dedi şaşırdım kaldım ama bu ay gelmedi benimle doktorum inşallah hamile kalıcan o zaman onu 2-3 ay süründürcem almıcam onu ultrasona dedivalla eşime cok sert yaptım hem bozuldu hem üzüldü zamana ıhtıyacı oldugunu söyledi ayrıca evımız 1+1 o yuzden sıkıntı yanı yıne stres olur yapamaz bu ay cok umutluydum ben eger eşim zorluk cıkarmasaydı eger bu ay bos gecerse önmzdeki ay doktora gttgmi sölemicem bıraktgmı sölicem azcık da o suclasın kendını ben butun hayatımı degstrdım sıgarayı bıraktım kürlerle yasıorm fsh sınırda hayıt suyu ıcıorm sabahları bal tarcın karısıtıorm çöğrek otu yagı hapı kullanıorm ilaçlar vs hariç vajınal ultrasonu hıc demiorm oda elini taşın altına koycak yoksa yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?