Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
bende bu ay bıraz dusunuodum adetın kacıncı gunu oldu yumurtalar 12mm ne ara buyucekte ne ara catlıcak bare iğne olma kıvamına gelsede vurulsam dıodum catladı çok şükür aynı anda ikisi bnm esımınde sperm sayısı sınırdaydı bn kecıboynuzu yedırdım bol bol

oluyor valla canım zamanla hepsı bende zeytınyagında beklemıs kuru ıncır yedırıyorum fındık cevız ballı sut kecıboynuzu ozu faydası olur ınsallah gelır bebıslerımz elımızden gelenı yapıyoruz Rabbım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın

aammiinnnn inşaallah cnm keciboynuzu özüde aldm arada kasıklırm bnm adamada yedırıormda sabahın köründe gttgı için işe yakalayamıorm anca aksam incir yapamıorm ben prolaktin sınırda

aammiinnnn inşaallah cnm keciboynuzu özüde aldm arada kasıklırm bnm adamada yedırıormda sabahın köründe gttgı için işe yakalayamıorm anca aksam incir yapamıorm ben prolaktin sınırda

Hımmm kecıboynu ozunu bende ıcıyorum esımede zorla verıyorm valla aksamları genelde ıncırde sabah ac karnına yemesı gerekıyormus ıncırı bende yemıyorum degerlerı yukseltıyor dıye aslında benım deger normal yınede tedırgın oluyorum

degerlerın normalse sıkıntı yapma bnm fsh 9,75 10 dan yukarsı tehlıkelı

En ıyısı böyle devam etmek :)
aynenn bende sımdı bu fsh ıcın hayıt suyu ıcıorm cok ıyı bır haftadır falanda testere dıslı aslan pencesını içiorum çöğrek otu yagı kapsülü bak onuda peygamber efendmzn hadısınden yoola cıkarak ıcıorm hadıs de derkki çöğrek otunun ölümden baska her derde caresı vardır o sebepden bu ay bebeıs mızmızlanırda gelmezse arısütü kullancammm faydasnı gören cok

Anladım canım bu emeklerının cabanın karsılıgını rabbım verırır ınsallah zamanı gelmıstırde bebısın gelır ınsallah hayırlı saglıklı sekılde

Anladım canım bu emeklerının cabanın karsılıgını rabbım verırır ınsallah zamanı gelmıstırde bebısın gelır ınsallah hayırlı saglıklı sekılde
inşaallah cnm ben hakedıorm suan bunları cunku yıllardır cocuk ıstemıodum 4 bucuk yıldır evlıyım gencım allahdan kucuk evlendım ama cocuk ıstemıodum cocuk fıkrı bıle benı cıleden cıkartıodu allah olmayanlara versn ben ıstemıorm dıyıp durdum yıllarca bı arada buyuk bi laf ettm onun cezasnı cekıorm sımdı eşimle ayrılma noktasna gelmıstk reglım gecıkmıstı ıns hamıle olmamm bı sorunum olsa dıye dusundum dılım kopsun şimdi bunla ugrasıorm ıste

Üzme kendını olacagı varmıs zamanı varmıs demekkı zamanı gelseydı sen ne yaparsan yap olacaktı zaten bende 20 aydır evlıyım 18 aydır ıstıyoruz ınsallah 18 ayımızda yuzumuz gulecek Rabbım kımseyı evlat sevgısınden mahrum etmesın hangı sehırdesın canım

ben ıstanbuldayım cnm bagcılardayım bende daha 3 aydır falan düşünüyorum bebegı yanı bende yenıyım ama bır yıldırda korunmuyodum sıkıntı oldugunu anladgm için doktora gttm henuz tedavıde ıkınncı ayım sen hangı sehırdesn

Ben adanayım bız evlendık 2 ay sonra korunmayı bıraktık bır yıl dr a gıtmedık hazıran ayında dr a gıttıgımızde benım herseyım normal esımden test ıstendı degerlerı dusuk cıktı hız problemı vardı ıkı ay ılac kullandı tekrar test yaptırdı sonuc ıyı cıktı ekım ayında hsg cekıldım bu ay klomene basladık uzun bır yldan gelıyorum yanı :)

bnm doktorumda benden hsg ıstemedııı neden gerek görmedi anlamadım bnmle aynı anda gelen bır hasta vardı ondada fsh sıkıntısı vardı bana dırek ılac verdı ondan hsg ıstedı benden ıstemedı

bnm doktorumda benden hsg ıstemedııı neden gerek görmedi anlamadım bnmle aynı anda gelen bır hasta vardı ondada fsh sıkıntısı vardı bana dırek ılac verdı ondan hsg ıstedı benden ıstemedı

Benım dr um hsg de ılk uc ayda hamıle kalma sansını artırır dedı ben daha hıc tedavıye baslamadan dırek ıstedı hsg yı

Benım dr um hsg de ılk uc ayda hamıle kalma sansını artırır dedı ben daha hıc tedavıye baslamadan dırek ıstedı hsg yı
aynenn bende ondan ıstemıstım neden cektrmedı acaba bana dıye dusunmedım degıl cok canın acıdımı kızz kastnmı kendını ben yaptrsam kesın kasardımm

aynenn bende ondan ıstemıstım neden cektrmedı acaba bana dıye dusunmedım degıl cok canın acıdımı kızz kastnmı kendını ben yaptrsam kesın kasardımm

canım normal rontgen odası gıbı odaya gırıyorsun catal gıbı bır yer var sedyeye uzanıp ayaklarını oraya yerlestırıyorsun alet taktıgında gerılme oluyor rahmı acıyor galıba bırsey yapıyor ılacı verdıgınde yanma oldu bırden yanma hıssedıyorsun ondan sonra gectı cok kısa bır ıslem ben anestesız cektırdım anestezıye gerek yok bence sanıyelık cunku bagarsan oyle uuzn surelı degıl benım kanamamda oyle cok oldu bır ped kırlenmedı bıle

merhaba arkadaşlar bende dün gittim dr a 2 yumurtam büyümüş ama iğne yapmadı küçük yumurtalar var onları çatlatmayalım dedi gün aşırı ilişki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…