- Konu Sahibi Minikkk001
-
Cnm ya gogus uclarim daha bugun acimaya basladi oyle cok agri yok ama hassasiyet var kasiklarimdada dolgunluk ve batma cok ozellikle yururken cok hissediyorum bende dusunmeye basladim acaba igne nin etkisi hala devam edio da yumurtalari mi catlatiyoCanım benimde 6.günüm henüz göğüs uçlarında ağrı var mı ara ara batmalar falan, benim hala göğüs uçlarım çok ağrıyo kasık ağrısı da ara ara yine devam ediyor. Acaba çatlamayan yumurtalar çatlamaya devam ediyor olabilir mi
anestesısıız yaptrmak ıstıorm bende ama normal yapınca kasarsan kendını acık olan tuplerde kapalı gozukuomus ondn tırsıorm kasarm ben vajınal ultrasonda bıle kasıorm kndımıbu ayda olmazsa bende hsg hatta histereskopi istiyorum ama çok korkuyorum anestezisiz ağrı eşiğimde çok düşük
merhaba arkadaşlar bende dün gittim dr a 2 yumurtam büyümüş ama iğne yapmadı küçük yumurtalar var onları çatlatmayalım dedi gün aşırı ilişki dedi
bes dk bıle surmuomus ama anestezının etkısı baya suruomus o yuzzden hıc gerek yok adet sancısı gbı on 15 sanıye bı baya agrı oluo dıolar bnm eltımde cektrdı hsg cok rahattı ondada nasıl bır bunye varsa zatenn cok saglam acı koymuo kadına o yuzden onun dedıgıne ınanmadım acı cekmedım dedıaynen oyle bende kasarım diye düşünüyorum tüpler açıksa bile görünmez anestezide çok gereksiz 5 dk bile sürmüyor diyorlar bilemedim bende gerçi inşallah gerek kalmaz
bnm doktorum cok kibar davranıyo vajınal ultrasonda ılk sanıye kasıorm sonra rahat dvranıorm maalesef ggtgm hastanede hsg cekmıolar eger doktorm cekseydı kesınlıkle yaptrrdmm nerde yaptrcagnda cok önemli salak sacma seyler de yapıolar duydumya ağrı eşikleri yüksek yada yalan söylüyorlar ama dediğin gibi vajınal ultrasonda biile kasılııp zıplıyorum
cnm mrb ben de ekim ayının ilk haftası çekildim hsg normalde vajınal ultrasondada acım oluyo ama öyle çok değil ama ben yine de rahim filmine giderken çok korkarak gittim çünkü burdan çok kötü şeyler okudum bayılanlar çığlık atanlar neler neler ama hiç korktuğum gibi olmadı kendimi çok kastıgımı da düşünmüorum maalesef sağ tüpüm tıkalı çıktı ama böyle bişeyi tahmin ediodum zaten çünkü dış gebelik geçirdim geçen yıl. ama sen benim canım çok yanıo vajınal ultrasonda bile diosan anestezili çektir çünkü kendini çok kasarsın sonuç yanlış çıkabilir..ama dediğim gibi benim korktuğum kadar olmadı cnmya ağrı eşikleri yüksek yada yalan söylüyorlar ama dediğin gibi vajınal ultrasonda biile kasılııp zıplıyorum
kendı doktorunun yapması buyukk bı şanss en azndan senı bılıobenim doktorum kendi hamileliğinde bütün kontrolunu kendi yaptı diyoki ben kendime takıyorum sakin :) benim dr da hsg yapmıyor çokta rahatlatırdı ona yaptırabilirdim komikte biraz
Cnm ya gogus uclarim daha bugun acimaya basladi oyle cok agri yok ama hassasiyet var kasiklarimdada dolgunluk ve batma cok ozellikle yururken cok hissediyorum bende dusunmeye basladim acaba igne nin etkisi hala devam edio da yumurtalari mi catlatiyo
bes dk bıle surmuomus ama anestezının etkısı baya suruomus o yuzzden hıc gerek yok adet sancısı gbı on 15 sanıye bı baya agrı oluo dıolar bnm eltımde cektrdı hsg cok rahattı ondada nasıl bır bunye varsa zatenn cok saglam acı koymuo kadına o yuzden onun dedıgıne ınanmadım acı cekmedım dedı
dogru haklısınnnnKızlar cihaz ve bünyeye göre değişiyor ağrı. Aynı yerde anestezisiz arkadaşımda bende çektirdim. Benim adet sancım deli gibi olur her ay acillik olurum. Arkadaşım girdi çıktı hiç bişey yok muayene gibi dedi. Ben girdim film esnasında sıvı veriyorlar içeri doktor bana şimdi ağrın olucak dedi ve ağrı adet sancısı gibi başladı ve bana bişey oluyor bayılcak gibiyim dedim doktor 10a kadar say geçecek dedi ve ağrı biranda yok oldu. Senin tüplerde biraz tıkanıklık varmış ama açıldı dedi bana. Arkadaşımda hiç bir tıkanıklık çıkmadı ve ağrıda hissetmedi.
Kısacası korkulacak bir şey yok ağrı olsada 10 sn anca sürüyor ve kızlar anne olmak istiyoruz bu acıya katlanamayacaksak doğum nasıl yapacağız.
cnm peki progestan kullanıo musun şuanda maalesef ona yapıo böyle belirtiler hatta ben ilk klomen kullandığım ayda hamile gibi geziodum o kadar emindim yani meğerse progestan yüzündenmiş. Ama inş bu belirtiler senin için gebelik belirtisidir arkadaşım bunu yürekten söylüyorum.Ben daha önce hap+çatlatma iğnesi kullandığımda 36.saat sonrası ağrı hemen geçerdi. göğüslerim böyle olmazdı. Ama bu sefer çok enteresan psikolojik mi acaba diyorum? benim yumurta hem sağ hem solda gelişmişti, ağrıda batmada arasıra oluyor dediğin gibi yürüdüğümde özellikle he birde karnım yani kasıklarım ateş gibi yanıyor, hayırlar olsun inşallah.
aynenn allahdan bende progestanın belırtılerıne baktım o yuzden takmıorm hıc bırde gecen ay hamıle kalmadgm halde butun belırtılerı gecırdım bu ay yumurtam catlamasına ragmen bır gram belırtım yok catlamanın uzerınden bır hafta gectı kasık agrım dahı yok cok az sefffaff akıntı oda nadır ılk defa bugun cok az kasıgıma agrı grdı seffaf akıntı geldiıcnm peki progestan kullanıo musun şuanda maalesef ona yapıo böyle belirtiler hatta ben ilk klomen kullandığım ayda hamile gibi geziodum o kadar emindim yani meğerse progestan yüzündenmiş. Ama inş bu belirtiler senin için gebelik belirtisidir arkadaşım bunu yürekten söylüyorum.
yumurtlama dönemi dışındaki şeffaf akıntı genelde hamilelik belirtisi diye söylenir cnm inş öyledir bende de akıntı var ama önemsemiyorum zaten oldum olası akıntım olur benimaynenn allahdan bende progestanın belırtılerıne baktım o yuzden takmıorm hıc bırde gecen ay hamıle kalmadgm halde butun belırtılerı gecırdım bu ay yumurtam catlamasına ragmen bır gram belırtım yok catlamanın uzerınden bır hafta gectı kasık agrım dahı yok cok az sefffaff akıntı oda nadır ılk defa bugun cok az kasıgıma agrı grdı seffaf akıntı geldiı
bende dun google yazdm baktım akıntı adetın habercısıdır hamılelık belırtısı degıldır yazıo du hangısı dogru bılemedım hıcyumurtlama dönemi dışındaki şeffaf akıntı genelde hamilelik belirtisi diye söylenir cnm inş öyledir bende de akıntı var ama önemsemiyorum zaten oldum olası akıntım olur benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?