- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
inşşallah ama regl belırtım var ayaklarm buzdan kaleye dönmeye basladı hep öle olur önceden
bnden bu ay herkes cok umutlu nedense cok olumlu seyler duydummm bu aralar ınss dualar dılekler kabul olurCanım hiç belli olmaz adet belirtisiyle aynı olurmuş zaten bekleyelim görelim az kaldı ama ben umutluyum senden
bnden bu ay herkes cok umutlu nedense cok olumlu seyler duydummm bu aralar ınss dualar dılekler kabul olur
aynenn ay bu progestan nasıl bısey yaaa ıcım on bes dk gectı gozlermmmi yordu bas dönmesı yaptı hemencecıkKocaman bir AMİNNNNNNNNNNN inşallah canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
aynenn ay bu progestan nasıl bısey yaaa ıcım on bes dk gectı gozlermmmi yordu bas dönmesı yaptı hemencecık
aynenn ılac fecı sekılde bas dönmesı ve uyku yapıo ve etkısı hemen gözukuo yanı o derece tesırlı bır ılaco hap için öyle diyorlar canım ben hiç kullanmadım benımde ıgneyı vurulduktan sonra basım agırlastı agrı basım agrdı bıraz
aynenn ılac fecı sekılde bas dönmesı ve uyku yapıo ve etkısı hemen gözukuo yanı o derece tesırlı bır ılac
evet cnm gebelık olusmasa bıle buda bnm ıcın bır deneyım aslında mesela bak kafama takmak ıstemıorm adet öncesı bende aşerme olur hep bünye olarak tatlı krızıne gırerım sımdı hiç istemiorm ilaçlar dengemı bozduInsallah etkısı olur canım ıyıkı kullamısım dersın
evet cnm gebelık olusmasa bıle buda bnm ıcın bır deneyım aslında mesela bak kafama takmak ıstemıorm adet öncesı bende aşerme olur hep bünye olarak tatlı krızıne gırerım sımdı hiç istemiorm ilaçlar dengemı bozdu
valla cnm benim normalde de pek düzenli değildir adetim ama ilk çatlatma iğnesi vurdurduğumda tam 15 gün sonra adet oldum yani hani derler ya yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur diye aynen öyle oldu iğneyi vurdurdum bi gün sonra çatladığını düşünürsek 14 gün sonra adet oldum yine öyle olursa 28-29 gibi adet olmam lazım yani 8 gün var cnmAmin canım inşallah olur seninde inşallah gelmiştir bebişin beim iğneyi bulmam kolay oldu ama yaptırmam sıkıntı oldu ovirteldi benim iğne göbekten vuruldum bence çok sinirlendim ama vurdurunca rahatladım :) senin bat ne zaman
Hım anladım canım evet catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor hadı bakalım az kalmıs senınde bata ınsallah guzel haberler vereceksın sendevalla cnm benim normalde de pek düzenli değildir adetim ama ilk çatlatma iğnesi vurdurduğumda tam 15 gün sonra adet oldum yani hani derler ya yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur diye aynen öyle oldu iğneyi vurdurdum bi gün sonra çatladığını düşünürsek 14 gün sonra adet oldum yine öyle olursa 28-29 gibi adet olmam lazım yani 8 gün var cnm
aahhhh ben ahh ben şunun bı yolu olsada hemencecık ögrenebılsek keskeHahaha iyi o zaman bu şekilde rahatlamıs olur vucudun heyecanla beklıyoruz bakalım
amiiiiin inş cnm hep beraber verelim hep beraber sevinelim inşHım anladım canım evet catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor hadı bakalım az kalmıs senınde bata ınsallah guzel haberler vereceksın sende
zeynep senle aramızda 1 gun var D: tam bnm de doktora gıdecegım gun senın batHım anladım canım evet catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor hadı bakalım az kalmıs senınde bata ınsallah guzel haberler vereceksın sende
aahhhh ben ahh ben şunun bı yolu olsada hemencecık ögrenebılsek keske
aynenn bızım bebısler nazlıhepımız ıstersın ama malesef yok annelıgın sabır gerektırdıgı taa en basından bellı :)
Evt cnm sen mujdeyi daha once verceksin demekki rahat ol belirtilere takilma neticede icinde hormon olan bi ilac kullaniyosun ins seninki hamileliktendir gogusteki degisikliklerinzeynep senle aramızda 1 gun var D: tam bnm de doktora gıdecegım gun senın bat
aynenn cnm gecen ay boyumun ölçüsünü aldım ilaçlarda oldugunu anladım fakat bnm goguslerm genelde regl öncesi şişer o yuzden elıyorumm onu da mesela bel agrımda basladı onada dıomkı pc basında ıkı büklüm dura dura nöle oldu geneldede belim agrır ne farkettım bılıomsn mgerse ben ay hamılelık belırtısı yasıomusum omuzlarmda falanda agrı var gbiEvt cnm sen mujdeyi daha once verceksin demekki rahat ol belirtilere takilma neticede icinde hormon olan bi ilac kullaniyosun ins seninki hamileliktendir gogusteki degisikliklerin
Aynen cnm o boy olcusunden bende aldim iki ay once resmen hamile gibi geziodum kasik agrisi bel agrisi neyse adet oldugun zamanlarda da oluyodu ama benim goguslerim adet zamani hic degismez ve agrimaz ama o ay hic dokunamiodum bile sistiler ve ozellikle uclari cok agriodu sonuc ne oldu tabiki de husran o yuzden bu ay hic bi belirti beni heyecanlandirmiyoraynenn cnm gecen ay boyumun ölçüsünü aldım ilaçlarda oldugunu anladım fakat bnm goguslerm genelde regl öncesi şişer o yuzden elıyorumm onu da mesela bel agrımda basladı onada dıomkı pc basında ıkı büklüm dura dura nöle oldu geneldede belim agrır ne farkettım bılıomsn mgerse ben ay hamılelık belırtısı yasıomusum omuzlarmda falanda agrı var gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?