Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
aynenn ay bu progestan nasıl bısey yaaa ıcım on bes dk gectı gozlermmmi yordu bas dönmesı yaptı hemencecık

o hap için öyle diyorlar canım ben hiç kullanmadım benımde ıgneyı vurulduktan sonra basım agırlastı agrı basım agrdı bıraz

o hap için öyle diyorlar canım ben hiç kullanmadım benımde ıgneyı vurulduktan sonra basım agırlastı agrı basım agrdı bıraz
aynenn ılac fecı sekılde bas dönmesı ve uyku yapıo ve etkısı hemen gözukuo yanı o derece tesırlı bır ılac

Insallah etkısı olur canım ıyıkı kullamısım dersın
evet cnm gebelık olusmasa bıle buda bnm ıcın bır deneyım aslında mesela bak kafama takmak ıstemıorm adet öncesı bende aşerme olur hep bünye olarak tatlı krızıne gırerım sımdı hiç istemiorm ilaçlar dengemı bozdu :D

evet cnm gebelık olusmasa bıle buda bnm ıcın bır deneyım aslında mesela bak kafama takmak ıstemıorm adet öncesı bende aşerme olur hep bünye olarak tatlı krızıne gırerım sımdı hiç istemiorm ilaçlar dengemı bozdu :KK70:

Hahaha iyi o zaman bu şekilde rahatlamıs olur vucudun heyecanla beklıyoruz bakalım

Amin canım inşallah olur seninde inşallah gelmiştir bebişin beim iğneyi bulmam kolay oldu ama yaptırmam sıkıntı oldu ovirteldi benim iğne göbekten vuruldum bence çok sinirlendim ama vurdurunca rahatladım :) senin bat ne zaman
valla cnm benim normalde de pek düzenli değildir adetim ama ilk çatlatma iğnesi vurdurduğumda tam 15 gün sonra adet oldum yani hani derler ya yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur diye aynen öyle oldu iğneyi vurdurdum bi gün sonra çatladığını düşünürsek 14 gün sonra adet oldum yine öyle olursa 28-29 gibi adet olmam lazım yani 8 gün var cnm

valla cnm benim normalde de pek düzenli değildir adetim ama ilk çatlatma iğnesi vurdurduğumda tam 15 gün sonra adet oldum yani hani derler ya yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur diye aynen öyle oldu iğneyi vurdurdum bi gün sonra çatladığını düşünürsek 14 gün sonra adet oldum yine öyle olursa 28-29 gibi adet olmam lazım yani 8 gün var cnm
Hım anladım canım evet catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor hadı bakalım az kalmıs senınde bata ınsallah guzel haberler vereceksın sende

Hım anladım canım evet catladıktan 14 gun sonra adet olunuyor hadı bakalım az kalmıs senınde bata ınsallah guzel haberler vereceksın sende
zeynep senle aramızda 1 gun var D: tam bnm de doktora gıdecegım gun senın bat

karnımda devamlı gaz var hep olur baktım dün gogsumun etrafındakı o acık kahvelık genıslemıs yayılmıss hatta esıme gösterdm dedım bır degısıklık goruomusun ddm evet dedı gogus ucu genıslemıs dedı geecen ayda cok umutlanmıstım aynı böle olmustu hatta bnm gögus ucum yoktur ucu cıkmıstı

zeynep senle aramızda 1 gun var D: tam bnm de doktora gıdecegım gun senın bat
Evt cnm sen mujdeyi daha once verceksin demekki rahat ol belirtilere takilma neticede icinde hormon olan bi ilac kullaniyosun ins seninki hamileliktendir gogusteki degisikliklerin

Evt cnm sen mujdeyi daha once verceksin demekki rahat ol belirtilere takilma neticede icinde hormon olan bi ilac kullaniyosun ins seninki hamileliktendir gogusteki degisikliklerin
aynenn cnm gecen ay boyumun ölçüsünü aldım ilaçlarda oldugunu anladım fakat bnm goguslerm genelde regl öncesi şişer o yuzden elıyorumm onu da mesela bel agrımda basladı onada dıomkı pc basında ıkı büklüm dura dura nöle oldu geneldede belim agrır ne farkettım bılıomsn mgerse ben ay hamılelık belırtısı yasıomusum omuzlarmda falanda agrı var gbi

aynenn cnm gecen ay boyumun ölçüsünü aldım ilaçlarda oldugunu anladım fakat bnm goguslerm genelde regl öncesi şişer o yuzden elıyorumm onu da mesela bel agrımda basladı onada dıomkı pc basında ıkı büklüm dura dura nöle oldu geneldede belim agrır ne farkettım bılıomsn mgerse ben ay hamılelık belırtısı yasıomusum omuzlarmda falanda agrı var gbi
Aynen cnm o boy olcusunden bende aldim iki ay once resmen hamile gibi geziodum kasik agrisi bel agrisi neyse adet oldugun zamanlarda da oluyodu ama benim goguslerim adet zamani hic degismez ve agrimaz ama o ay hic dokunamiodum bile sistiler ve ozellikle uclari cok agriodu sonuc ne oldu tabiki de husran o yuzden bu ay hic bi belirti beni heyecanlandirmiyor

Back
X