- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.001
aynenn erkek işte bende ööğrendmgmmde doktora gtmeden esıme sölememmyı dusunuyorm dayanabıılırsem taabıKizlar ya bu esim beni deli edecek arayip soylemis herkese ben doktora gitmeden bi sorun olmadigini anlamadan kimseye soylemek istemiyordum ya
aynenn erkek işte bende ööğrendmgmmde doktora gtmeden esıme sölememmyı dusunuyorm dayanabıılırsem taabı
Ins cnm dua okuyorum karnima her namazdan sonra felak nas okuyorumErkekler oyle canim sevincini paylasmak istemis anlayis goster birsey olnayacak Allah'in izniyle
Ins cnm dua okuyorum karnima her namazdan sonra felak nas okuyorum
aynenn erkek işte bende ööğrendmgmmde doktora gtmeden esıme sölememmyı dusunuyorm dayanabıılırsem taabı
Emin ol oyle olmuyo cnm ya o an bambaska bi an Allah izin verir yasarsaniz sok oluyorsunuz paylasmak istiyosunuz tmm bende paylasmak istiyorum ama korkuyorum cnm nazar okur diye sevenimiz var sevmeyenimiz var ama ins bisey olmicak kuzuma annesinin dualari korucak onuBen esıme dedım kalp atısını duyalım saglıklı gebelık oldugu bellı olsn ondan sonra söylerız dedım tamam dedı sımdılık ama o an ne olur bılmıyorum :)
Emin ol oyle olmuyo cnm ya o an bambaska bi an Allah izin verir yasarsaniz sok oluyorsunuz paylasmak istiyosunuz tmm bende paylasmak istiyorum ama korkuyorum cnm nazar okur diye sevenimiz var sevmeyenimiz var ama ins bisey olmicak kuzuma annesinin dualari korucak onu
Cnm 14 ya da 15 de olman lazim ama bazen gecikebiliomus bir iki gun dahaOku canım benım Allah' a emanetsınız canım ya sımdı ıgne vurulduktan sonra 14 gun adet olunması lazım dımı ben 20 de cuma gunu vuruldum ıgnemı cumartesıden baslıyorum saymaya bugun 13 gunum yarın 14 gunum oluyor o zaman benım yarınmı adet olmam lazım
Cnm 14 ya da 15 de olman lazim ama bazen gecikebiliomus bir iki gun daha
aamınn cnm ınsallaahh dua oku kendıne
Kizlaaaaar iyi aksamlar neler yapiosunuz bakim :)benım normalde gecıkmem olmaz canım ama bakalım pazara kadar yolu var o zaman bakalım yarınkı atesım kac cıkacak
Kizlaaaaar iyi aksamlar neler yapiosunuz bakim :)
eeehh napalımm cnm bugun pek gıremedım sıteye baya yemek yapmam gerektı aksama mısafır gelcektı fakat bosa gttı heralde esım gecıkcekmıss gelmıcek heralde mısafırı senn neler yaptın nasıl hıssedıosun kendınıKizlaaaaar iyi aksamlar neler yapiosunuz bakim :)
Napim cnm ya bi iyi bi kotu idare edioruz cnm ya bebis yerlesio heralde agrim oldu gun boyu arada bir sagolsun 10 ar dakikacik rahat birakio annesini sonra bi daha baslio :)İyi akşamlar canım calısıyorum mesaı bıtımını beklıyorum az kaldı 10 dakkacık esım gelıyor bugun aksama ne yapsam dıye dusunuyorum ama hıc yemek yapasım yok bugun cok zorsunuyorum :) sen ne yapıyorsun taze anne :)
biz senle klomen kullanımı hakkında sohbet etmiştik sanki, yanlış mı hatrlıorumNapim cnm ya bi iyi bi kotu idare edioruz cnm ya bebis yerlesio heralde agrim oldu gun boyu arada bir sagolsun 10 ar dakikacik rahat birakio annesini sonra bi daha baslio :)
Kizlar hamileyimmmmmmm degerim 651 cikti cok sevincliyim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyfuyu ins en yakin zamanda :) kusura bakmayin biraz gec yazdim anca kendime gelebildim
Agrim oluyo cnm oyle cok dayanilmayacak gibi degil de arada zorluyo biraz sonra biraz mola verio yerlesmeye azcik rahatliyorum sonra bi daha basliyo kerata :)eeehh napalımm cnm bugun pek gıremedım sıteye baya yemek yapmam gerektı aksama mısafır gelcektı fakat bosa gttı heralde esım gecıkcekmıss gelmıcek heralde mısafırı senn neler yaptın nasıl hıssedıosun kendını
Evt cnm konusmustuk :)biz senle klomen kullanımı hakkında sohbet etmiştik sanki, yanlış mı hatrlıorum
Amin cnm sagolasin Rabbim butun isteyenlere yasatsin bu duyguyu en kisa zamandaGözün aydııın, tam siteye girdim seni merak ediyordum ki hamileymişsin çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
eeehh olcaakk artık o kadar bılıyosun bızım bebısler nazlıAgrim oluyo cnm oyle cok dayanilmayacak gibi degil de arada zorluyo biraz sonra biraz mola verio yerlesmeye azcik rahatliyorum sonra bi daha basliyo kerata :)
bak ikimizinde buay olmuş dollenmeEvt cnm konusmustuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?