- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Ayy ins kuzum ya ins sira sira veririz haberlerimizidualarımdasın canım inşallah güzel degerlerle karsılacaksın arkandanda ben gelırım :)
Ayy ins kuzum ya ins sira sira veririz haberlerimizi
aayy hadı cok heyecanlandmm beklıorm kanda baktırınn bakım ne cıkcakkCnm
Igneyi adetin 14. Gunu vuruldun ayin 13 uydu normalde olmadigi aylarda ignenin 15. Gunu adet oluodum bugun 20. Gunu ignenin gelen giden yoktu benim hesaba gore 4 gun gecti yani
Geldim.kizlarr ay çok heyecanlı bekliyorum neler olcak inşhamilesndr bak biz sana dedik test yap ddiye iyiki yaptın hemen bi doktora görünursn yarn
anamm zeynebın sesı kesıldi öğrendımı sonucu ne oldu napttı
aayy hadı hemen yazssınn bencede öyledir iyiki zorladık hee test yaptr dıyeheyecandan yazamıyor galiba şokta suan :) bence almıstır sonuuc
kızz nerdesn hadddiAyy ins kuzum ya ins sira sira veririz haberlerimizi
aayy hadı hemen yazssınn bencede öyledir iyiki zorladık hee test yaptr dıye
ayy noldu aacaba hala yazmadıValla yoksa test yapmaya niyeti yoktu
ayy noldu aacaba hala yazmadı
sonucc cıktıysa mutlulukdan cosuyolardırr belki unutmustur fırsat bulamamıstrrBende meraktayim yazsaydi bir
Bende oyle tahmin ediyorum kesin unuttu bizisonucc cıktıysa mutlulukdan cosuyolardırr belki unutmustur fırsat bulamamıstrr
aynenn ya catladıkk vallaazeynep-ahmet kiz catlatacan bizi meraktan nerde kaldin
Kizlar hamileyimmmmmmm degerim 651 cikti cok sevincliyim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyfuyu ins en yakin zamanda :) kusura bakmayin biraz gec yazdim anca kendime gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?