- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
aayyyy ınanamıyorrrrrummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikkaaaa bak iyikii dedik sana test yaptrr dıyee çok sevındım duaa et biizeeKizlar hamileyimmmmmmm degerim 651 cikti cok sevincliyim Rabbim sizlere de tattirsin bu duyfuyu ins en yakin zamanda :) kusura bakmayin biraz gec yazdim anca kendime gelebildim
Amin cnm cok sagolun sizin desteklerinizle test yaptim valla sagolun kizlar hep destek oldunuz bana ins size de nasip etsin Rabbim en kisa zamandaaCok sukur canim cok sukur tebrik ederim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin amin canim
Amin cnm cok sagolun sizin desteklerinizle test yaptim valla sagolun kizlar hep destek oldunuz bana ins size de nasip etsin Rabbim en kisa zamandaa
Ediyorum cnm dualarimdasiniz hatta yenu dua ettim sizler icinde 2 rekat sukur namazi kildim arkasina aglaya aglaya dua ettim ins sizden de duyacam guzel haberler eminim bunaaayyyy ınanamıyorrrrrummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikkaaaa bak iyikii dedik sana test yaptrr dıyee çok sevındım duaa et biizee
Cnm 33. Saat te falan oldu ya iliski sonra da hep gun asiriSende sagol canim insallah haftayada ben güzel haber verebilirim canim ignefen sonra kacnci saattw calistiniz
aayy allah razı olsun senden allah kabul etsın inşaallahhh o duyguyu bızde yaşarızz allah seni inandırsın cok sevindim yarın hemen hamılelık takvımı yapıstır buraya bnmde en büyük hayalım burdan duyurmakkEdiyorum cnm dualarimdasiniz hatta yenu dua ettim sizler icinde 2 rekat sukur namazi kildim arkasina aglaya aglaya dua ettim ins sizden de duyacam guzel haberler eminim buna
Ayy hemen yapsam yaaa takvimi bak ben unutmustum cnm hatirlattin :)aayy allah razı olsun senden allah kabul etsın inşaallahhh o duyguyu bızde yaşarızz allah seni inandırsın cok sevindim yarın hemen hamılelık takvımı yapıstır buraya bnmde en büyük hayalım burdan duyurmakk
Takvimi yptim bile dayanamadim:)aayy allah razı olsun senden allah kabul etsın inşaallahhh o duyguyu bızde yaşarızz allah seni inandırsın cok sevindim yarın hemen hamılelık takvımı yapıstır buraya bnmde en büyük hayalım burdan duyurmakk
4 haftalik dedi cnm hemsire ama takvim 5. Hafta yazio bende anlamadimKaç haftalık olduğunu öğrendimi kiz
Kizlar dua edin benim icin ya kasiklarimda agri cok bugun resmdn adet agrisinin iki uc kati gibi
Ins cnm bnm. Atesin guzel gidio ins sende guzel haber verceksin haftasonu. Ben daha onca dis gebelik gecrdigim icin korkuyorum aslinda. o zamanda cok fena sancilarim olmustu simdi o kadar degil cok sukur de bi kere dilim yanmis korkuyorum bu yuzden sanki karnimda kazi calismalari var ya arada bi acayip keskin agrilar oluyo ama neyseki cok uzun surmuyo.ins Bu defa hayirlisiyla kucagima almami nasip eder RAbbimDualarin icin Allah rzi olsun canim Rabbim kabul etsin insallah bizlerde güzel haberler verebiliriz benimde bugun atesim 36.9 oldu :) agrilarin normal canim bebisten dolayi rahim kasiliyir genisliyir
Ins cnm bnm. Atesin guzel gidio ins sende guzel haber verceksin haftasonu. Ben daha onca dis gebelik gecrdigim icin korkuyorum aslinda. o zamanda cok fena sancilarim olmustu simdi o kadar degil cok sukur de bi kere dilim yanmis korkuyorum bu yuzden sanki karnimda kazi calismalari var ya arada bi acayip keskin agrilar oluyo ama neyseki cok uzun surmuyo.ins Bu defa hayirlisiyla kucagima almami nasip eder RAbbim
Cnm valla o kadar degisken geldi ki cogunlukla senin dedigin gibi geliodu ama tam beyaz degilde boyle sanki raki beyazi gibi :) ama su gibi geldigi de oldu sari geldigi de oldu bebis ne gonderecegine karar veremedi heralde :)Amin canim insallah bugun yine beyaz akintim gekmis islanmis ic camasirim ofise gelince fark ettim Anladım canim olumsuz dusunme o oyle oldu diye buda oyle olacak diye birsey yok canim benim hersey güzel olacak Allah'in izniyle canim senij beyaz akintin nasildi ben ic camasirima baktigimda goruyorum bembeyaz kremsi sunen degil seninkidemi oyleydi
ahh ahh ne belırtıler yasadım gecen ayy iinnşş bu ayy olurrrCnm valla o kadar degisken geldi ki cogunlukla senin dedigin gibi geliodu ama tam beyaz degilde boyle sanki raki beyazi gibi :) ama su gibi geldigi de oldu sari geldigi de oldu bebis ne gonderecegine karar veremedi heralde :)
Cnm valla o kadar degisken geldi ki cogunlukla senin dedigin gibi geliodu ama tam beyaz degilde boyle sanki raki beyazi gibi :) ama su gibi geldigi de oldu sari geldigi de oldu bebis ne gonderecegine karar veremedi heralde :)
Ins cnm benim olacak inaniyorum ben sen de inan hayirlisiyla gelecek sizin de bebisleriniz.ahh ahh ne belırtıler yasadım gecen ayy iinnşş bu ayy olurrr
ahh ahh ne belırtıler yasadım gecen ayy iinnşş bu ayy olurrr
Kizlar ya bu esim beni deli edecek arayip soylemis herkese ben doktora gitmeden bi sorun olmadigini anlamadan kimseye soylemek istemiyordum yaCanim aynen raki beyazi gibi bakalim benim sonuc ne olacak bebis yerlestikce akintida degismis demekki :)
Kizlar ya bu esim beni deli edecek arayip soylemis herkese ben doktora gitmeden bi sorun olmadigini anlamadan kimseye soylemek istemiyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?