Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Dr öyle dermi ya hastanin moralini bozuyor tovbe tovbe
evett fsh ye baktrdgm günde bi anlamı yok fsh ye tekrrar bakmanın bişeyi değiştirmez bu anca moralini bozar böle soyledi nasıl sıktı canımı salakk yaa tamm insanda allah korkusu olcak bizz agzının içine bakıoruz doktora gttgmzde iyi bi kelime duymak için o neler söylüo ama bu gttgm doktor bnle abla gbı dertlestı

Ooo suoer tosuncgun temellerini atarsiniz artikbu ay :) iliski arasi uzun suruncr ozleniyor hadi bakalim askla gelsin bebisiniz :)

Ooo suoer tosuncgun temellerini atarsiniz artikbu ay :) iliski arasi uzun suruncr ozleniyor hadi bakalim askla gelsin bebisiniz :)
aynennn gecen ay yumurtam catladı o gun işlki ertesi günde ilşki oldu dahada olmadı şansı azalttık o yuzden ama bnm doktorumda hata adet bitiminden adet bata 5 kala gün aşırı ilşki verdi adamın iflahı kesıldı en önmli günler isteksizleşti adam ev ödevı gbı zor geldı hıc bunları dusunmuo adamın psikolojısı bozuldu gecen ay

Akisina birak canim bu ay oyle yapimca zorunlu faydasi olamzki zaten benim dr um.dediki catlatma ignesinden onceki iliskinin benim icin onemi yok dedi igmeyi verdi iliski takvimini verdi bizde ona uyduk bakalim sonuc ne olacak ust uste oldumu erkek degil sadece bayanda usaniyor isteksizlesiyor bal yiyen baldan usanir mislai :)

aynenn öle bnm doktorum paso ilşki verdii neymıişş efendım yumurtanın büyümessii içinde ilşkii lazmmıss

Ben bunu ilk defa duydum.ne alaksi varmiski
herkes öle sölüo ne alakası var dıyo yumurtalarlaa salak iştte doktor gün aşırı ilşki diyip durdu 2 bucuk ay boyunca agzından baska bısey cıkmadı yumurtalarn boyunu kac adet oldugunu bıle sölemıodu ben sormasam sankı mıkserle karıstırıo bırakıo surat bes karıs

Sanki zorla baktiriyorsun iyi dayanmissim valla sen o dr a

Sanki zorla baktiriyorsun iyi dayanmissim valla sen o dr a
evet doktorun bu hareketlerıde ne tuhafkı hiç gözüme batmadı sımdıye kadar taakii o gun gebelık testı yaptı güünüm gecmedenn ben sız hıssetrrmedım ama ben o gun cok büyük bi yıkım yasadım bütün gün evde agladım sadece sinirden doktorun yaptgı o hareket yüzünden duygularmla oynadı stresi bosuna yaşattı bana ondnn snra düşündüm dedm bu kadın hiç iyi degil

Buna sukur canim yine erken fark ettin tabimj yanlis test istemesi rahim duvaru parcalanmisssa adet olacaksin demek teste yonlendirince ben bile umutlandim tabiki hayak kirikligi yasarsin insallah bu ay sevineceksin

Buna sukur canim yine erken fark ettin tabimj yanlis test istemesi rahim duvaru parcalanmisssa adet olacaksin demek teste yonlendirince ben bile umutlandim tabiki hayak kirikligi yasarsin insallah bu ay sevineceksin
eevvettt o gün ne kadar umutlandık hep birliktee kaç yıllık doktorr anlamaıssmı yanı rahım duvarından ayrıca bana progestan vermısstı adetı beklemesı gerekıodu en az 3 gun gecıkme yapıodu o ilaçda kimilernde iştee salagaa denk geldımm ama cok param gttı zamanım helee cok artık napalım kıssmett

Uzme canim kendini artik yasanmasi gerekiyormus yasanmis bundan sonra iyi olacak insallah

Uzme canim kendini artik yasanmasi gerekiyormus yasanmis bundan sonra iyi olacak insallah
aaynenn cnm ınsallah bılıomusun ben ılk doktora gttmeye karar verdgm zaman bana ülkü hanıma götürelim seni bak bizz cok memnunuzz kac kişi götrdük dediler dedım bi buna gideyım hem yakın bana sizin dedgınızz doktorr cok uzak ayrıca bır muayene 160 tl idi agır gelır dedım vzgectım o gün fsh baktrdgm gün sinirlendım bu doktra arkadasıma gttm tam dıcektım dılek ablayı bı cagır bı doktor bulsun bana dedım çat kkapı kadın gelddi allah razı olsun doktoru aradı dumu anlattı birde yeri bilmedgm için hasta halıyle kalktı benı götürdü getrdi o bahsettıgı doktra en basta gtmem gerekıodu onaa

Sagolsun yardimci olmus nerden bileceksinki o para cikacakmis canim sen ne yaparsan yap bazi seylerin onune gecemiyorsun

Sagolsun yardimci olmus nerden bileceksinki o para cikacakmis canim sen ne yaparsan yap bazi seylerin onune gecemiyorsun
aynenn öyle canım aynenn bu yenı doktorrun adı cok gecmıstı bana en basta hep onu dedılerde gtmedımama cok şükür seytanın bacagı kırıldı öyle guzel seyler söyledı ki klinikden cıktgm zaman ayagım yerden kesilmişti sank i hiç bi sorun yokmus gbı

O kadar iyi anliyorumko seni esimin degerleri duzeldiginde cikarken birde yumsayimi ogrenip ciktigimda cok mutluydim bulutlarin uzerinde sanki nasil umutlanip sevindim ikizlerim bile olabilir dedim bakalim sonuc ne olacak

O kadar iyi anliyorumko seni esimin degerleri duzeldiginde cikarken birde yumsayimi ogrenip ciktigimda cok mutluydim bulutlarin uzerinde sanki nasil umutlanip sevindim ikizlerim bile olabilir dedim bakalim sonuc ne olacak
iinşaallah senden de güzell haberler alırızz bu gectıgımızz kasım ayında hamılee kalan cok cok bereketlı bı aydıı iş sende sonn hamılelerınden biri olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…