- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.101
aynenn bnmm babamda annemm hamıleykn rüyasnda erkek zenci bebek görmüşş sonra annemn hamıle oldugunu ögrenmsssler erkekk demısler ilk banada kızz dogdum tam rüyanın tersi cıktı zenci erkek bebek tam tersi süt beyaz tenım ve kızz belkıde sızdede rüyanın tersı cıkarValla bilmiom cnm da ahmet selim dio baska bisey demio adam ama acikcasi bende hep erkek olacakmis gibi hissediom :) hayirlisi olsun inan ne olacagi hic farketmio benim icin de esim icinde o ne kadar ahmet selim dese de kalbini biliom ben onun kiz da olsa erkek de olsa ayni sevinecek
aynenn dogrruuu haklısınnEvt var cnm oyle bi ihtimal 2 gelismis yumurtam vardi ikisi de solda hemde :) ama ikiz olsaydı cok yuksek bi degerle baslardim
Evt var cnm oyle bi ihtimal 2 gelismis yumurtam vardi ikisi de solda hemde :) ama ikiz olsaydı cok yuksek bi degerle baslardim
Evt cnm bana da hep oyle diolar hatta dalga geciolardi uyuyabildigin kadar uyu uyku depola nasil olsa cocugun oldugunda uyuyamican diolar :)aynennn asıl dertler hamıle olunca baslıomuss ztn banada hepp öle demıslerdıı en son hayılısıyla dogum sonrası tek kelımee uykusuzz gecelerrrrrrrrr demıstı arkdslarm
Hadi yaa ben bilmiodum onu cnm hayirlisi artik ya bakalim 1200 den cok cok yukarda bir deger cikarsa suphelenebiliriz :)Ben onu arastırdım canım beta ılk basta dusuk olup ıkız olanlarda oluyormus :) hadı bakalım hayırlısı canım cok sukur hamılesın onemlı olan bu tek ıkız fark etmez ama ıkız olusada ıstemez degılız :)
Hadi yaa ben bilmiodum onu cnm hayirlisi artik ya bakalim 1200 den cok cok yukarda bir deger cikarsa suphelenebiliriz :)
ne zaman cıkcak sonucccHadi yaa ben bilmiodum onu cnm hayirlisi artik ya bakalim 1200 den cok cok yukarda bir deger cikarsa suphelenebiliriz :)
bide senden cıkıomuss ikizBendede 4 yum olunca umutlanmıstım acaba ıkız olurmu dıye o zaman arastırmıstım beta degerlerını suan kacızım varmı yokmu bılmıyorum ama :)
Inssssss vardir sende de ya fatketmez tek ikiz bi bakıma ikiz korkutuyo cnm beni ya ben bi tanesini kime bakitacam diye kara kara dusunuom ogretmenim ben dogumdan 3 ay sonra baslioz biz tekrar okula iyi bi bakici da oyle kolay bulunmaz hele de iki cocuk icin anne yok kayinvalide yok gurbette bi basinayimBendede 4 yum olunca umutlanmıstım acaba ıkız olurmu dıye o zaman arastırmıstım beta degerlerını suan kacızım varmı yokmu bılmıyorum ama :)
2 gibi doktoru aricam cnm zaman da gecmek bilmio valla yane zaman cıkcak sonuccc
hhaddii inşaallah hayırllı haberler alırssın bu mubarek cuma gunundee suan sende bızlere dua et tamm cuma vaktı2 gibi doktoru aricam cnm zaman da gecmek bilmio valla ya
Hayirlisi valla cnm hic ama hic farketmez saglikli olsun da ama soyle de bi gercek var illaki bi cinse daha cok ilgi duyuyosun benim de kiz cocuklarina o cicili bicili kıyafetleri yok mu süslü püslü yerim ya onlari ben :)aynenn bnmm babamda annemm hamıleykn rüyasnda erkek zenci bebek görmüşş sonra annemn hamıle oldugunu ögrenmsssler erkekk demısler ilk banada kızz dogdum tam rüyanın tersi cıktı zenci erkek bebek tam tersi süt beyaz tenım ve kızz belkıde sızdede rüyanın tersı cıkar
Etmem mi cnmmm ederim hatta gidiom simdi namaz kilmaya dua etcem tum evlat hasreti cekenlere ozellkle sizlere :)hhaddii inşaallah hayırllı haberler alırssın bu mubarek cuma gunundee suan sende bızlere dua et tamm cuma vaktı
evet isimle annEtmem mi cnmmm ederim hatta gidiom simdi namaz kilmaya dua etcem tum evlat hasreti cekenlere ozellkle sizlere :)
bide senden cıkıomuss ikiz
Inssssss vardir sende de ya fatketmez tek ikiz bi bakıma ikiz korkutuyo cnm beni ya ben bi tanesini kime bakitacam diye kara kara dusunuom ogretmenim ben dogumdan 3 ay sonra baslioz biz tekrar okula iyi bi bakici da oyle kolay bulunmaz hele de iki cocuk icin anne yok kayinvalide yok gurbette bi basinayim
herseyın hayırlısııayy yok demem valla canım inşallah hayırlı saglıklı olsunda :)
Ettim cnm ins hakkinizda hayirlisi olur en yakin zamanda bende sizden mujdeler alirim :)evet isimle annbernaa de
aaammınnn inşaallah allah kabul etsın ınsallah namaz kkılamıorm malum adet knamam dun durdu faakat lekelenme var progestann içtgm için gece cumaa ben test yapmıstım negatfi görmüştük bak bu cuma sen hamılesın hergün hayatımız degısıoEttim cnm ins hakkinizda hayirlisi olur en yakin zamanda bende sizden mujdeler alirim :)
Ucretsiz izinde ne zamana kadar alacam ki cnm bi de cocukta olursa esimin maasiyla olmaz yani tek bende cok isterim ne kadar cok benimle buyurse yavrum o kadar iyi olur ama sartlar el vermez biliorum yine de dedigin gibi Allah yardim edecektir eminim o zaman gelsin de bi hayirlisiyla olur gider herseyİnşallah vardır gelmıstır benımde melegım o benım aklımda gelıyor ama Allah kolaylıgını verır dıye dusnuyorum ucretsız ızne ayrılma sansın var canım en azından ben ozel sırketteyım ızn bıle sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?