- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.081
hee iyi bareeEvt cnm yaptirdim normal demisti doktor
olurmu olur çifte sürprizzeynep-ahmet canım bugun dr kontrolun vardı naptın bebısler ıkızmı acaba :)
olurmu olur çifte sürpriz
sendeee ne zaman belli olcak ınss bakalım az da sen anlattAynen canım hiç belli olmaz kısmet bu işler :)
sendeee ne zaman belli olcak ınss bakalım az da sen anlatt
bat ne zaman sarımsı akınttııı byük belirtii aslındaa zeynepdede öle karısık olmustuu cunku krem beyaz sarmsıı anlatıoduCanım bugun atesımı olctum 36.9 cıktı yıne sabah ıse geldım yıne baya akıntım gelmıstım kremsı beyazmsı sarsımsı gıbı bugun 14 gunum normalde adet olmadan once seffaf ınce hafıfı sunen akıntım gelırdı bu ay yok sadece sabahları dedıgım tarzda akıntı oluyor ve her zamankıne gore daha coktu onun dısında baska bırseyım pek yok hafta sonunu atalacagım canım ne zaman test yaparım bılmıyorum :9
bat ne zaman sarımsı akınttııı byük belirtii aslındaa zeynepdede öle karısık olmustuu cunku krem beyaz sarmsıı anlatıodu
Ayy keske cnm :) gittim doktora cnm da yalniz bakmayalim bosa daha degerin dusuk 1500 un altında gorunmuo zaten alttan vajinal ultrasonla bile dedi kan tahlili verdim degerimin iki kat artmis olmasi lazimmis yani 1200 civari olmasi lazim dua edin cnm ya degerim artmış olsun saglikli bi gebelik olur ins bu arada agrilarm baya azaldi cok sukur sadece ilk kalktigim zaman bi de ayakta cok durdugum zaman batmalar oluyozeynep-ahmet canım bugun dr kontrolun vardı naptın bebısler ıkızmı acaba :)
Yaa herkesin agzinda ayni sey suphelenmeye basladim her agzini acan bi de ikiz olmasin dio hayirdir ins :)olurmu olur çifte sürpriz
Ayy keske cnm :) gittim doktora cnm da yalniz bakmayalim bosa daha degerin dusuk 1500 un altında gorunmuo zaten alttan vajinal ultrasonla bile dedi kan tahlili verdim degerimin iki kat artmis olmasi lazimmis yani 1200 civari olmasi lazim dua edin cnm ya degerim artmış olsun saglikli bi gebelik olur ins bu arada agrilarm baya azaldi cok sukur sadece ilk kalktigim zaman bi de ayakta cok durdugum zaman batmalar oluyo
Yaa herkesin agzinda ayni sey suphelenmeye basladim her agzini acan bi de ikiz olmasin dio hayirdir ins :)
aayy hadı hayırlıssıı kız şaka maka senın kocanın içine dogdu hamıle kalacagın sor onaa ikizidee hisseder belkiiYaa herkesin agzinda ayni sey suphelenmeye basladim her agzini acan bi de ikiz olmasin dio hayirdir ins :)
tabii cnmmm suann 2 yada 3 haftalıkırr degerınn diğer günlerde yükselir kese anca 4 ,5 haftada gözüküo korkmaaAyy keske cnm :) gittim doktora cnm da yalniz bakmayalim bosa daha degerin dusuk 1500 un altında gorunmuo zaten alttan vajinal ultrasonla bile dedi kan tahlili verdim degerimin iki kat artmis olmasi lazimmis yani 1200 civari olmasi lazim dua edin cnm ya degerim artmış olsun saglikli bi gebelik olur ins bu arada agrilarm baya azaldi cok sukur sadece ilk kalktigim zaman bi de ayakta cok durdugum zaman batmalar oluyo
Cnm gecen namaz kilarken aklina dusmus zaten ikiz mi ki acaba die kalbine oyle gelmis belli olmaz kalbi cok temizdir benimkinin:)aayy hadı hayırlıssıı kız şaka maka senın kocanın içine dogdu hamıle kalacagın sor onaa ikizidee hisseder belkiiamann şaka bı yana saglıklı olsundaaa
aaynenn valla maasallahh baya temızz keskee banada dese sen,nde yakında olcaka hıssedıorm dıye vallaa bak ben çok inanırrım kalbi temizz insanların dediğine hissettiklerineeCnm gecen namaz kilarken aklina dusmus zaten ikiz mi ki acaba die kalbine oyle gelmis belli olmaz kalbi cok temizdir benimkinin:)
Ins bakalim cnm ya inan cocuk sahibi olmanin her asamasi stresliymis ya once olmadi die stres yapiosun olduktan sonra keseyi ne zaman gorecem ondan sonra kalp atisi ikili ucli test diye dogana kadar yusuf yusufsun yani dogduktan sonrasi ayri bir macera zaten :)tabii cnmmm suann 2 yada 3 haftalıkırr degerınn diğer günlerde yükselir kese anca 4 ,5 haftada gözüküo korkmaa
Valla bilmiom cnm da ahmet selim dio baska bisey demio adam ama acikcasi bende hep erkek olacakmis gibi hissediom :) hayirlisi olsun inan ne olacagi hic farketmio benim icin de esim icinde o ne kadar ahmet selim dese de kalbini biliom ben onun kiz da olsa erkek de olsa ayni sevinecekaaynenn valla maasallahh baya temızz keskee banada dese sen,nde yakında olcaka hıssedıorm dıye vallaa bak ben çok inanırrım kalbi temizz insanların dediğine dediklerinee
aynennn asıl dertler hamıle olunca baslıomuss ztn banada hepp öle demıslerdıı en son hayılısıyla dogum sonrası tek kelımee uykusuzz gecelerrrrrrrrr demıstı arkdslarmIns bakalim cnm ya inan cocuk sahibi olmanin her asamasi stresliymis ya once olmadi die stres yapiosun olduktan sonra keseyi ne zaman gorecem ondan sonra kalp atisi ikili ucli test diye dogana kadar yusuf yusufsun yani dogduktan sonrasi ayri bir macera zaten :)
Evt var cnm oyle bi ihtimal 2 gelismis yumurtam vardi ikisi de solda hemde :) ama ikiz olsaydı cok yuksek bi degerle baslardimÖyle bır ıhtımal var cunku canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?