Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Merhaba canim genelde canim bizlerde erken geldi gununden ama gununde gelende oldu regli tarihlerin gunundemi aşilama icinde 1 ay ara veriyor doktorlar en az bazen 2

Merhaba canim genelde canim bizlerde erken geldi gununden ama gununde gelende oldu regli tarihlerin gunundemi aşilama icinde 1 ay ara veriyor doktorlar en az bazen 2
regly olma zamanlarim 1 ya da 2 gun erken oluyor 11. gun de cikmamsinda bir yanlislik yoktur diye dusunuyorum 25.de asilama oldu doktor 1 gun arayala birlikte olmamizi soyledi bu 1 ay icinde vucut en azindan dinlenir klomen+catlatma ignesi bile bayi siskinlik yapti bende

11inde negatif cikmasi normal olabilir canim aldigimiz ignelerin etkisi henuz gecmemis olabilir bu hafta sonuda olmazdan gidersin pazartesi ben yanlis okumusum 3 4 gun gecti sandim insallah tutmustur canim

11inde negatif cikmasi normal olabilir canim aldigimiz ignelerin etkisi henuz gecmemis olabilir bu hafta sonuda olmazdan gidersin pazartesi ben yanlis okumusum 3 4 gun gecti sandim insallah tutmustur canim
insAllah regly olmazsam ptesi ya da sali giderim birdaha kan tahlili yapyiririm

3 yumurtam vardı ama bişey ifade etmedi bugün adet oldum canım tutmadı inşallah seninki tutar hayırlısı olsun

Kızlar eşim varikosel ameliyati oldu bu ayın 22 sinde 2 ay olacak beklicez aşılamaya ara verdik o yüzden raporumuz çıktı 3 ay daha beklicez ondan sonra aşılama yaptiricaz duanıza ihtiyacım var

Hayırlısı olsun canım bende uzun zamandır girmiyordum bugün aşılama yaptırdım senin eşinin sonuçları nasıldı canım
Diğer ay tüp bebek yaptıraz canım nasipse, inşallah senin aşılaman tutar eşimin sonuçları gayet iyiydi hiç bişeyde problem yoktu progestan da kullandım ama tutmadı zaten aşılama şansı çok düşük ihtimal,, sizin sonuçlar nasıldı?

Canım bizim sonuçlar toplam sperm sayısı 186 milyon ileri hareketli %55 fakat ileri hızlı Yok ileri yavaş hareket var yıkandıktan sonra motilite %85 ve 0.5 ml deki sperm sayısı 28 milyon sizinki nasıldı

Canım bizim sonuçlar toplam sperm sayısı 186 milyon ileri hareketli %55 fakat ileri hızlı Yok ileri yavaş hareket var yıkandıktan sonra motilite %85 ve 0.5 ml deki sperm sayısı 28 milyon sizinki nasıldı
Sperm sayısı 80 milyon,yıkandıktan sonra 60 milyondu,hızlı hareket eden sperm %95 falan böyleydi test canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…