- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.681
insAllah hayirli bir sonuc alirsinKızlar bugün yaptırdım aşılamayı. Hayırlı sonuçlar alırım inşallah
Hadi hayirli olsun canimKızlar bugün yaptırdım aşılamayı. Hayırlı sonuçlar alırım inşallah
Merhaba canim genelde canim bizlerde erken geldi gununden ama gununde gelende oldu regli tarihlerin gunundemi aşilama icinde 1 ay ara veriyor doktorlar en az bazen 2ben bugun araniza katildim 1. asilamam 25 martta yapildi 11. gunde kan testinde negatig cikti dun de erken gebelik testi yaptim ondada negatifi gordum ancak hala regly olmadim. asilama sonrasi regly geciken var mi? 2. asilamayi yaptirmayi dusunuyorum. 2 asilama icin nekadar beklemeliyim deneyimli olan arkadaslar varsa yardim edebilir mi?
regly olma zamanlarim 1 ya da 2 gun erken oluyor 11. gun de cikmamsinda bir yanlislik yoktur diye dusunuyorum 25.de asilama oldu doktor 1 gun arayala birlikte olmamizi soyledi bu 1 ay icinde vucut en azindan dinlenir klomen+catlatma ignesi bile bayi siskinlik yapti bendeMerhaba canim genelde canim bizlerde erken geldi gununden ama gununde gelende oldu regli tarihlerin gunundemi aşilama icinde 1 ay ara veriyor doktorlar en az bazen 2
11inde negatif cikmasi normal olabilir canim aldigimiz ignelerin etkisi henuz gecmemis olabilir bu hafta sonuda olmazdan gidersin pazartesi ben yanlis okumusum 3 4 gun gecti sandim insallah tutmustur canimregly olma zamanlarim 1 ya da 2 gun erken oluyor 11. gun de cikmamsinda bir yanlislik yoktur diye dusunuyorum 25.de asilama oldu doktor 1 gun arayala birlikte olmamizi soyledi bu 1 ay icinde vucut en azindan dinlenir klomen+catlatma ignesi bile bayi siskinlik yapti bende
insAllah regly olmazsam ptesi ya da sali giderim birdaha kan tahlili yapyiririm11inde negatif cikmasi normal olabilir canim aldigimiz ignelerin etkisi henuz gecmemis olabilir bu hafta sonuda olmazdan gidersin pazartesi ben yanlis okumusum 3 4 gun gecti sandim insallah tutmustur canim
3 yumurtam vardı ama bişey ifade etmedi bugün adet oldum canım tutmadıKaç tane yumurtan büyüdü peki? Benim 1 tane sağdaki güzel büyüdü 20.4mm. Solda 9mm idi. Eşimin de sperm sayısı yıkandıktan sonra 6milyon du. Doktora sorduk fena sayılmaz demiş sonuçta 1 tanesi yakalayacak dedmiş. Siz takılmayın böyle şeylere dedi.
Hayırlısı olsun canım inşallah. Rabbim bizler içinde ol diyecek3 yumurtam vardı ama bişey ifade etmedi bugün adet oldum canım tutmadıinşallah seninki tutar hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım bende bugün yaptırdım aşılamayı sonuç aldın mı senKızlar bugün yaptırdım aşılamayı. Hayırlı sonuçlar alırım inşallah
Hayırlısı olsun canım bende uzun zamandır girmiyordum bugün aşılama yaptırdım senin eşinin sonuçları nasıldı canım3 yumurtam vardı ama bişey ifade etmedi bugün adet oldum canım tutmadıinşallah seninki tutar hayırlısı olsun
Diğer ay tüp bebek yaptıraz canım nasipse, inşallah senin aşılaman tutar eşimin sonuçları gayet iyiydi hiç bişeyde problem yoktu progestan da kullandım ama tutmadı zaten aşılama şansı çok düşük ihtimal,, sizin sonuçlar nasıldı?Hayırlısı olsun canım bende uzun zamandır girmiyordum bugün aşılama yaptırdım senin eşinin sonuçları nasıldı canım
Canım bizim sonuçlar toplam sperm sayısı 186 milyon ileri hareketli %55 fakat ileri hızlı Yok ileri yavaş hareket var yıkandıktan sonra motilite %85 ve 0.5 ml deki sperm sayısı 28 milyon sizinki nasıldıDiğer ay tüp bebek yaptıraz canım nasipse, inşallah senin aşılaman tutar eşimin sonuçları gayet iyiydi hiç bişeyde problem yoktu progestan da kullandım ama tutmadı zaten aşılama şansı çok düşük ihtimal,, sizin sonuçlar nasıldı?
Sperm sayısı 80 milyon,yıkandıktan sonra 60 milyondu,hızlı hareket eden sperm %95 falan böyleydi test canımCanım bizim sonuçlar toplam sperm sayısı 186 milyon ileri hareketli %55 fakat ileri hızlı Yok ileri yavaş hareket var yıkandıktan sonra motilite %85 ve 0.5 ml deki sperm sayısı 28 milyon sizinki nasıldı
Aslında sonuç çok iyiymiş her şey de bir hayır var canım inş kısa zamanda bizde sevinirizSperm sayısı 80 milyon,yıkandıktan sonra 60 milyondu,hızlı hareket eden sperm %95 falan böyleydi test canım
İnşallah canım tek umudum tüp bebek oda inşallah tutar,, senin inşallah tüp bebeğe kalmadan aşılaman pozitif olur canım benimAslında sonuç çok iyiymiş her şey de bir hayır var canım inş kısa zamanda bizde seviniriz
Sağolasın canım inş olur bakalım bu 14 gün nasıl geçecekİnşallah canım tek umudum tüp bebek oda inşallah tutar,, senin inşallah tüp bebeğe kalmadan aşılaman pozitif olur canım benim
Kaç yumurtan vardı canım gonal f mi kullandın kaç doz verdi doktor iğneyiSağolasın canım inş olur bakalım bu 14 gün nasıl geçecek
Evet canım gonal f 75 lik vurdum bir hafta iki yumurtam vardıKaç yumurtan vardı canım gonal f mi kullandın kaç doz verdi doktor iğneyi
Progestan yazdımı kullanıcakmısın?Evet canım gonal f 75 lik vurdum bir hafta iki yumurtam vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?