- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Evet canim bakalim gelmezse birseyler saglik ocaginda yaptrcam cikarsa hastaneye gtcem cikmazsa reglinin 3. gunu gidip hormonlarima baktrip sıkınti yoksa 1 2 ay ara vercem sonra yine aşılama deniycem inşallah gerek kalmazRegliyi unutuyoruz çıkar kafandan pazartesi kan tahlilimi yaptırcan canım?
14. gün demi yapmiycaksın ben dayanamam ya böyle günleri saymak zor geliyo evde yapmiycam bnde pazartesi 14.gun oluyo ilk yapildigi gunude sayarsam kan testi yaptrcamBen test yapmayı düşünmüyorum adetim geçerse ancak öyle düşünüyorum sen?
İlk gün sayılıyomu acaba, canım negatifi okadar çok gördüm ki artık test yapmak fobim oldu, ben diyorum ki bikaç gün gecikirsem önce evde bi test yaparım baktım öyle silik milik bişey görürsem direk kan testine giderim,, ama zaten gecikmezsemde kırmızılar gelir yapacak bişey yok diyorum14. gün demi yapmiycaksın ben dayanamam ya böyle günleri saymak zor geliyo evde yapmiycam bnde pazartesi 14.gun oluyo ilk yapildigi gunude sayarsam kan testi yaptrcam
İkinci aşılama için aramı vermem gerekiyo acaba yoksa diğer ay istesek yaptırabiliyomuyuzEvet canim bakalim gelmezse birseyler saglik ocaginda yaptrcam cikarsa hastaneye gtcem cikmazsa reglinin 3. gunu gidip hormonlarima baktrip sıkınti yoksa 1 2 ay ara vercem sonra yine aşılama deniycem inşallah gerek kalmaz
Pofff ya hersey zor dayanam.diye dusunuyorum zaten zor bekledimİlk gün sayılıyomu acaba, canım negatifi okadar çok gördüm ki artık test yapmak fobim oldu, ben diyorum ki bikaç gün gecikirsem önce evde bi test yaparım baktım öyle silik milik bişey görürsem direk kan testine giderim,, ama zaten gecikmezsemde kırmızılar gelir yapacak bişey yok diyorum
Gerçi benim işimde belli olmaz daha 1 hafta var fikrim değişebilir bakalım belki güzel güzel belirti yaşıycaz gün doğmadan neler doğar canımPofff ya hersey zor dayanam.diye dusunuyorum zaten zor bekledim
Valla bilgim yok ama igneler vs arka arkaya en azindan 1 2 ay bosluk olsn derimİkinci aşılama için aramı vermem gerekiyo acaba yoksa diğer ay istesek yaptırabiliyomuyuz
Bakalım hayırlısı canım belki gerek bile kalmazValla bilgim yok ama igneler vs arka arkaya en azindan 1 2 ay bosluk olsn derim
Merhaba canım benimde 1 kasımMerhaba arkadaslar ben 1kasimda asilamami oldum 15 kasimda gidecem tahlile
Ben 14 ünde saglik ocagina gitmeyi düşünüyorum duruma göre hastaneye gitcemSendev15indemi test yaptircan
Merhaba canım hoşgeldin belirtilerin falan varmıMerhaba arkadaslar ben 1kasimda asilamami oldum 15 kasimda gidecem tahlile
Valla bana sanki 14 ünde dedi ama zaten saglik ocagina gtcem belli olur herldeDoktorum bana 15inde gel kan testi yapalim dedi ben bekliycem sanirim 15ini
Teşekkür ederim :)benimde 36 saat sonra yapıldı canım
Hadi bakalım inşallah:)) çok heyecanlı bir süreç, 1.5 yıldır ilk defa heyecanla regl bekliyorummCanım adetinin 2 yada 3.günü başlatıyo doktor iğne veriyo belirli bi doz kullanıyosun zaten seni yumurta takibine çağırıyo bikaç kez sonra zamanı gelince iğneni veriyo yapıyosun ve yine bi zaman belirleyip aşılamaya çağırıyo ve yapıyo doktor ayarladığı için geçmiyo yani canım
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli bebişler herkese nasip olur inşallahhhhTeşekkür ederim :)
Hadi bakalım inşallah:)) çok heyecanlı bir süreç, 1.5 yıldır ilk defa heyecanla regl bekliyorumm
Sizlerden güzel haber gelir inşallah da benim gibi yaptıracaklara umut olur:)
Yok canım benim agrım oyle sabah bi batma oldu bikac defa suan bisey yok gece 12 den 2.30 a kadar hep aşılamayla ilgili ruyalar gordum sonra bi uyandim uyuyamadim :s şimdide salak gibiyim
Valla kafayı yemezsek iyiYok canım benim agrım oyle sabah bi batma oldu bikac defa suan bisey yok gece 12 den 2.30 a kadar hep aşılamayla ilgili ruyalar gordum sonra bi uyandim uyuyamadim :s şimdide salak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?