Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Regliyi unutuyoruz çıkar kafandan pazartesi kan tahlilimi yaptırcan canım?
Evet canim bakalim gelmezse birseyler saglik ocaginda yaptrcam cikarsa hastaneye gtcem cikmazsa reglinin 3. gunu gidip hormonlarima baktrip sıkınti yoksa 1 2 ay ara vercem sonra yine aşılama deniycem inşallah gerek kalmaz

14. gün demi yapmiycaksın ben dayanamam ya böyle günleri saymak zor geliyo evde yapmiycam bnde pazartesi 14.gun oluyo ilk yapildigi gunude sayarsam kan testi yaptrcam
İlk gün sayılıyomu acaba, canım negatifi okadar çok gördüm ki artık test yapmak fobim oldu, ben diyorum ki bikaç gün gecikirsem önce evde bi test yaparım baktım öyle silik milik bişey görürsem direk kan testine giderim,, ama zaten gecikmezsemde kırmızılar gelir yapacak bişey yok diyorum

Evet canim bakalim gelmezse birseyler saglik ocaginda yaptrcam cikarsa hastaneye gtcem cikmazsa reglinin 3. gunu gidip hormonlarima baktrip sıkınti yoksa 1 2 ay ara vercem sonra yine aşılama deniycem inşallah gerek kalmaz
İkinci aşılama için aramı vermem gerekiyo acaba yoksa diğer ay istesek yaptırabiliyomuyuz

Pofff ya hersey zor dayanam.diye dusunuyorum zaten zor bekledim

benimde 36 saat sonra yapıldı canım
Teşekkür ederim :)
Hadi bakalım inşallah:)) çok heyecanlı bir süreç, 1.5 yıldır ilk defa heyecanla regl bekliyorumm

Sizlerden güzel haber gelir inşallah da benim gibi yaptıracaklara umut olur:)

Teşekkür ederim :)

Hadi bakalım inşallah:)) çok heyecanlı bir süreç, 1.5 yıldır ilk defa heyecanla regl bekliyorumm

Sizlerden güzel haber gelir inşallah da benim gibi yaptıracaklara umut olur:)
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli bebişler herkese nasip olur inşallahhhh

_asi S Sevdali1 snglks86 kızzlarr bugün kasıklarımda feci bi agrı var derin nefes alıp verirken ve öksürürken falan çok zorluyo, elleyemiyorum bile bu nedir yaa birazda gaz sancısı gibi ama kasıklarda işte varmı sizde de böyle bişey

Yok canım benim agrım oyle sabah bi batma oldu bikac defa suan bisey yok gece 12 den 2.30 a kadar hep aşılamayla ilgili ruyalar gordum sonra bi uyandim uyuyamadim :s şimdide salak gibiyim

Yok canım benim agrım oyle sabah bi batma oldu bikac defa suan bisey yok gece 12 den 2.30 a kadar hep aşılamayla ilgili ruyalar gordum sonra bi uyandim uyuyamadim :s şimdide salak gibiyim
Valla kafayı yemezsek iyi demin bi videoya denk geldimde aşılama çok küçük bi ihtimal ve %80 tutmuyomuş 10 kişiden 1 kişinin aşılaması tutuyomuş boşuna çok fazla ümitlenmesek daha iyi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…