- 23 Mart 2016
- 106
- 20
- 18
- 28
Yaşım daha küçük de onun için 19 yaşındayım daha cunkiÂmin canm..bence iki sene aşılama için erken değil aslında neden dr. öyle düşündü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım daha küçük de onun için 19 yaşındayım daha cunkiÂmin canm..bence iki sene aşılama için erken değil aslında neden dr. öyle düşündü acaba
Benimde ruhen yaşım 30 35 sanki bu tür şeyler çok yıpratıyor insanıEvet mantıklı ama anne olmak isteğinin yaşı yok işte.kız kardeşimle yaşitsın benim yaş 27
Allahim emekleri umutlari bos çevirmesinBende 25 yaşından beri uğraşıyorum rabbim sizi ugrastirmaz İnşAllah.en iyisini yapmışsın canım zaten uzun ve sancılı bi süreç
Daha dur canım benim böyle konuşmak için inan daha erken bu yaşta yelkenri indirmek niye ??? kardeşimle yaşatsın ve birak evliliği halâ öğrenci kendiBenimde ruhen yaşım 30 35 sanki bu tür şeyler çok yıpratıyor insanı
Âmin âmin cümlemizin İnşaAllah.Allahim emekleri umutlari bos çevirmesin
Daha gençsin eminim güzelsin de rabbim gönlüne göre versin İnşAllah..Daha dur
Daha dur canım benim böyle konuşmak için inan daha erken bu yaşta yelkenri indirmek niye ??? kardeşimle yaşatsın ve birak evliliği halâ öğrenci kendidepresif takılma hiç cnm
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinDaha gençsin eminim güzelsin de rabbim gönlüne göre versin İnşAllah..
Âmin İnşAllahTeşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hiç moralini bozma cnm 15. Gün muhakkak tekrarla inşallah hamilesindir...Benim 12. gun hcg 2.73 olmadi sanirim![]()
doktoruma watsapptan yazdim tutmamis dedi nasil bozmiyim kiHiç moralini bozma cnm 15. Gün muhakkak tekrarla inşallah hamilesindir...
Ayy kıyamam ya böyle bişeyin tesellisi yok sadece güçlü olmaya çalış cnm İnşAllah bidahaki sefere olur...benimde bu gün 13.günüm henüz hiç test yapmadımdoktoruma watsapptan yazdim tutmamis dedi nasil bozmiyim ki
Ben 12. gunumde tutamadim kendimi sen 14. gun mu yapicaksin testAyy kıyamam ya böyle bişeyin tesellisi yok sadece güçlü olmaya çalış cnm İnşAllah bidahaki sefere olur...benimde bu gün 13.günüm henüz hiç test yapmadım
Evet cnm bende zor tutuyorum kendimi ama adette olmadigim sürece 14 değil 15 i bekliycem İnşAllahBen 12. gunumde tutamadim kendimi sen 14. gun mu yapicaksin test
Seydax yapma canim ya ayni gün olmuştuk seninle niye öyle oldu yinede bi baktir istersen blokları okurken görmüştüm şakır şakır adet oldum ama hamileymişim yazanlarıMerhaba arkadaşlar ben adet oldum malesef tutmadi Allahim sizin yuzunuzu guldursun inşallah