Aşılama Kasım 2016 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet mantıklı ama anne olmak isteğinin yaşı yok işte.kız kardeşimle yaşitsın benim yaş 27

Ben de 25 yasindayim daha cocuk istemiyordum ama boyle sorunlarla karsilasinca beklemeye luzum yok care arayalim dedim.simdi de ikiz istiyorum

Bende 25 yaşından beri uğraşıyorum rabbim sizi ugrastirmaz İnşAllah.en iyisini yapmışsın canım zaten uzun ve sancılı bi süreç

Daha dur
Benimde ruhen yaşım 30 35 sanki bu tür şeyler çok yıpratıyor insanı
Daha dur canım benim böyle konuşmak için inan daha erken bu yaşta yelkenri indirmek niye ??? kardeşimle yaşatsın ve birak evliliği halâ öğrenci kendi :-) depresif takılma hiç cnm

Daha dur

Daha dur canım benim böyle konuşmak için inan daha erken bu yaşta yelkenri indirmek niye ??? kardeşimle yaşatsın ve birak evliliği halâ öğrenci kendi :-) depresif takılma hiç cnm
Daha gençsin eminim güzelsin de rabbim gönlüne göre versin İnşAllah..

Merhaba arkadaşlar ben adet oldum malesef tutmadi Allahim sizin yuzunuzu guldursun inşallah

Merhaba arkadaşlar ben adet oldum malesef tutmadi Allahim sizin yuzunuzu guldursun inşallah
Seydax yapma canim ya ayni gün olmuştuk seninle niye öyle oldu yinede bi baktir istersen blokları okurken görmüştüm şakır şakır adet oldum ama hamileymişim yazanları

Back
X