Hayırlısı olsun benim de trizomi13 dü Dr düşüklerin yüzde 80 i embriyodan genetik kaynaklı demişti kısmet işte keşke sağlıklı olsaydıSelamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce aniden 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum ve bebeği otopsiye gönderdik. Sonuç bebekte trizomi 13 diye bir kromozom bozukluğu olduğu saptanmış. Eşim ve benim genetik testlerimiz temizdi böyle bişey nasıl olabilir diye sorduğumuzda bu bozukluğun anne ve babanın genleriyle alakalı olmadığını, döllenme sırasında 13. Kromozomun 2 yerine 3 tane kopyalandıgini ve bebeğin kesinlikle yaşayamayacağını söylediler. Yani tamamen bebekten kaynaklanan birşey olduğunu söylediler. 10 bin doğumda 1 görülür o da size çıkmış dediler. Tamamen şanssızlık yani. Oysa ki transferden sonra 12. Gün bhcg 987 çıktığında nasıl da sevinmiştik. Demek ki değerler yüksek bile olsa sağlıklıilerleyemiyebiliyor gebelik. Şimdi 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var onlara genetik test yaptircaz. Durum bundan ibaret. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum. Onca emek ve umuttan sonra çok zor gerçekten. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayınasip etsin.
Cok üzüldüm beraberdi transferimiz. Allah sabir versin cok zor. Hayirlisi demekki böyleymişSelamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce aniden 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum ve bebeği otopsiye gönderdik. Sonuç bebekte trizomi 13 diye bir kromozom bozukluğu olduğu saptanmış. Eşim ve benim genetik testlerimiz temizdi böyle bişey nasıl olabilir diye sorduğumuzda bu bozukluğun anne ve babanın genleriyle alakalı olmadığını, döllenme sırasında 13. Kromozomun 2 yerine 3 tane kopyalandıgini ve bebeğin kesinlikle yaşayamayacağını söylediler. Yani tamamen bebekten kaynaklanan birşey olduğunu söylediler. 10 bin doğumda 1 görülür o da size çıkmış dediler. Tamamen şanssızlık yani. Oysa ki transferden sonra 12. Gün bhcg 987 çıktığında nasıl da sevinmiştik. Demek ki değerler yüksek bile olsa sağlıklıilerleyemiyebiliyor gebelik. Şimdi 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var onlara genetik test yaptircaz. Durum bundan ibaret. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum. Onca emek ve umuttan sonra çok zor gerçekten. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayınasip etsin.
Hayırlısı olsun benim de trizomi13 dü Dr düşüklerin yüzde 80 i embriyodan genetik kaynaklı demişti kısmet işte keşke sağlıklı olsaydı
Cok üzüldüm beraberdi transferimiz. Allah sabir versin cok zor. Hayirlisi demekki böyleymiş
Daha bir ay oldu kürtajdan sonra benim çikolata kisti olduğu için normal zor gibi ama embriyonun sonucuna genetik danışmanlık önerilir yazıyorduEvet canım halbuki çok iyi başlamıştık ama kısmet işte olmayınca olmuyor. Senin trizomi13ten sonra hamileliğin oldu mu canım? Yani bu illet şey tekrarlıyor mu diye merak ediyorum.
Evet aynı zamandaydi transferimiz hatırlıyorum canım. Kısmet böyleymiş. Yıkıldık ama şimdi toparlandik.yapacak bisey yok. Kalanlara saglikli hamilelikler dilerim.
Evet canım halbuki çok iyi başlamıştık ama kısmet işte olmayınca olmuyor. Senin trizomi13ten sonra hamileliğin oldu mu canım? Yani bu illet şey tekrarlıyor mu diye merak ediyorum.
Vardir herseyde bir hayir ben o günden beri adet olmadim mesela rabbime sığındımstres yapmıyorum
Evet aynı zamandaydi transferimiz hatırlıyorum canım. Kısmet böyleymiş. Yıkıldık ama şimdi toparlandik.yapacak bisey yok. Kalanlara saglikli hamilelikler dilerim.
Herseyin hayırlısı canım. Bende çok uzulmustüm sana o gün. Aklimydin hep. Ama ne güzelki ne sanslisinki dpndurulmuslarin var. İçime doğuyor senin için güzel olacak bu sefer canım.Selamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce aniden 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum ve bebeği otopsiye gönderdik. Sonuç bebekte trizomi 13 diye bir kromozom bozukluğu olduğu saptanmış. Eşim ve benim genetik testlerimiz temizdi böyle bişey nasıl olabilir diye sorduğumuzda bu bozukluğun anne ve babanın genleriyle alakalı olmadığını, döllenme sırasında 13. Kromozomun 2 yerine 3 tane kopyalandıgini ve bebeğin kesinlikle yaşayamayacağını söylediler. Yani tamamen bebekten kaynaklanan birşey olduğunu söylediler. 10 bin doğumda 1 görülür o da size çıkmış dediler. Tamamen şanssızlık yani. Oysa ki transferden sonra 12. Gün bhcg 987 çıktığında nasıl da sevinmiştik. Demek ki değerler yüksek bile olsa sağlıklıilerleyemiyebiliyor gebelik. Şimdi 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var onlara genetik test yaptircaz. Durum bundan ibaret. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum. Onca emek ve umuttan sonra çok zor gerçekten. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayınasip etsin.
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamileligin? Umarim herşey yolundadir. Allah verince işte senin gibi tek yumurtayla bile nasip ediyor. İnşallah 4 embriyodan en az 1i sağlıklı çıkar ve tutunur diye dua ediyorum hep bir umut işte...Herseyin hayırlısı canım. Bende çok uzulmustüm sana o gün. Aklimydin hep. Ama ne güzelki ne sanslisinki dpndurulmuslarin var. İçime doğuyor senin için güzel olacak bu sefer canım.
Tekrardan cok gecmis olsunSelamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce aniden 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum ve bebeği otopsiye gönderdik. Sonuç bebekte trizomi 13 diye bir kromozom bozukluğu olduğu saptanmış. Eşim ve benim genetik testlerimiz temizdi böyle bişey nasıl olabilir diye sorduğumuzda bu bozukluğun anne ve babanın genleriyle alakalı olmadığını, döllenme sırasında 13. Kromozomun 2 yerine 3 tane kopyalandıgini ve bebeğin kesinlikle yaşayamayacağını söylediler. Yani tamamen bebekten kaynaklanan birşey olduğunu söylediler. 10 bin doğumda 1 görülür o da size çıkmış dediler. Tamamen şanssızlık yani. Oysa ki transferden sonra 12. Gün bhcg 987 çıktığında nasıl da sevinmiştik. Demek ki değerler yüksek bile olsa sağlıklıilerleyemiyebiliyor gebelik. Şimdi 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var onlara genetik test yaptircaz. Durum bundan ibaret. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum. Onca emek ve umuttan sonra çok zor gerçekten. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayınasip etsin.
Tekrardan cok gecmis olsun
Allah tez vakitte yine nasip etsin insallahSelamlar herkese. Yaklaşık 3 hafta önce aniden 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum ve bebeği otopsiye gönderdik. Sonuç bebekte trizomi 13 diye bir kromozom bozukluğu olduğu saptanmış. Eşim ve benim genetik testlerimiz temizdi böyle bişey nasıl olabilir diye sorduğumuzda bu bozukluğun anne ve babanın genleriyle alakalı olmadığını, döllenme sırasında 13. Kromozomun 2 yerine 3 tane kopyalandıgini ve bebeğin kesinlikle yaşayamayacağını söylediler. Yani tamamen bebekten kaynaklanan birşey olduğunu söylediler. 10 bin doğumda 1 görülür o da size çıkmış dediler. Tamamen şanssızlık yani. Oysa ki transferden sonra 12. Gün bhcg 987 çıktığında nasıl da sevinmiştik. Demek ki değerler yüksek bile olsa sağlıklıilerleyemiyebiliyor gebelik. Şimdi 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var onlara genetik test yaptircaz. Durum bundan ibaret. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum. Onca emek ve umuttan sonra çok zor gerçekten. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayınasip etsin.
Biz kalbi duyduk 2.kontrol 18 ocakta onu bekliyoruz. Ters bir durum oluşmadı Allah izin verirse hersey yolunda gider inşallah. Heyecanla endişeyle bekliyoruz. Zormuş tedavi ile hamile kalmak ve sonrası. 4 taneden illa birbtanesi sağlıklıdır merak etme. Ben hissediyorum bu defa olacak canım dualarimdasinCanım nasılsın nasıl gidiyor hamileligin? Umarim herşey yolundadir. Allah verince işte senin gibi tek yumurtayla bile nasip ediyor. İnşallah 4 embriyodan en az 1i sağlıklı çıkar ve tutunur diye dua ediyorum hep bir umut işte...
4 embriyo az değil canm.Çıkar Allah'in izniyle.4 te 3 ya da bakarsın hepsi sağlıklı gelir.Bozma moralini.Canım nasılsın nasıl gidiyor hamileligin? Umarim herşey yolundadir. Allah verince işte senin gibi tek yumurtayla bile nasip ediyor. İnşallah 4 embriyodan en az 1i sağlıklı çıkar ve tutunur diye dua ediyorum hep bir umut işte...
Cnm oncelikle hayirli olsun tedavin insallah tez zamanda hamisler kervanina sende katirirsin.benim transfer sonrasi bek yattigim soylenemez odada yattigim yarim saat haricinde yatmadim.tabi kendimide cok yormayacak sekilde.cumartesi transferim oldugu icin iki gun dinlenmis oldum ve sonra normal hayatima işime veri dondum.Pozitifi gören arkadaşlar sağlıkla bebişleri kucağınıza alırsınız İnşallah. Ben de bugün transfer oldum. Transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Uzandınız mı oturdunuz mu ne zaman sokağa çıktınız?
Teşekkürler canım. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Cnm oncelikle hayirli olsun tedavin insallah tez zamanda hamisler kervanina sende katirirsin.benim transfer sonrasi bek yattigim soylenemez odada yattigim yarim saat haricinde yatmadim.tabi kendimide cok yormayacak sekilde.cumartesi transferim oldugu icin iki gun dinlenmis oldum ve sonra normal hayatima işime veri dondum.
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah pozitifi görürsün :) ben yaklaşık 10 gün iş güç vs tutmadım. Sürekli uzandım dinlendim. Dışarıya da bir defa falan çıktım onda da mecburdum çok yavaş yürüdüm. Rapor sürem 10 gündü 10 günden sonra okuluma devam ettim ama kendimi hiç yormamaya çalıştım. Özellikle merdiven inip çıkmamaya çalıştımPozitifi gören arkadaşlar sağlıkla bebişleri kucağınıza alırsınız İnşallah. Ben de bugün transfer oldum. Transferden sonra ne kadar dinlendiniz evde? Uzandınız mı oturdunuz mu ne zaman sokağa çıktınız?
Teşekkürler canım, Allah tamamına erdirsin.Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah pozitifi görürsün :) ben yaklaşık 10 gün iş güç vs tutmadım. Sürekli uzandım dinlendim. Dışarıya da bir defa falan çıktım onda da mecburdum çok yavaş yürüdüm. Rapor sürem 10 gündü 10 günden sonra okuluma devam ettim ama kendimi hiç yormamaya çalıştım. Özellikle merdiven inip çıkmamaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?