Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

taliha21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
431
230
33
35
Allaha şukur pozitifi gorduk 2 kasimda transferim yapildi 12 kasimda teste pozitif cikti artik transfer yapilmayan ve yapilip daha sonucu almayanlarla pek bilgi alisverisi olmiyor . Pozitif goren arkadaslar varsaa bu topikte bilgi alisverisi yapip bir birimize yardim edelim

15 kasımda transferim yapıldı. Heyecanlı bekleyişim devam ediyor. İnşallah bende pozitifi görürüm. Senin de hayırlı olsun canım :)

Benim 26 ekimde transfer olmuştu. 9 kasımda pozitifi gördüm . Şükürler olsun değerinde artarak devam etti. 21inde kese için gidiceğiz hayırlısıyla. Darısı heyecanla bekleyen anne adaylarının başına.

Hayırlı olsun ..benim 2 kasım da transferim yapıldı 13 kasım çok şükür pozitifi gördük..bir şey soracağım 12 ci gün değerinin kaç çıkmış ti

Hayırlı olsun ..benim 2 kasım da transferim yapıldı 13 kasım çok şükür pozitifi gördük..bir şey soracağım 12 ci gün değerinin kaç çıkmış ti
Sağolasın. Ben 11. Ve 13. Gün ölçtürdüm ilk 46 çıkmıştı sonra 143 oldu

Merhaba ben de varımm! 9 Kasımda transferim yapılmıştı, 17 kasımda pozitif sonuc aldım.

Benim transferim seninkinden oncr oldu hamilelik takviminde sen dogumun benden 10gun once nasil oliyor neyibbaz aldin yoksa benmi yanlis yaptim
Son adet tarihini baz alarak olusturdum. Seninkinde bir yanlislik var sanirim. Bgn regl gunum ve son adet tarihimin uzerinden 4 hafta gecti...

Merhaba bende varim 18 kasımda yapildi transferim bekleme asamasindayim. Hic bir belirti yok.

Merhaba hayirli ugurlu olsun.. ilk degerinizi hangi gun olcturdunuz ve kac cikti?

Benimde 17 kasimda yapildi 5.gun sonra kan testi gunum :)

Kızlar bugün randevum var keseyi görmeye gidicez. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Gece uyuyamadım heyecandan. Merakla bekliyorum
Canım keseyi gördünüz mü ben de bugün keseyi görmek için gittim kese görünmedi moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…