Hayırlı olsun ..benim 2 kasım da transferim yapıldı 13 kasım çok şükür pozitifi gördük..bir şey soracağım 12 ci gün değerinin kaç çıkmış tiBenim 26 ekimde transfer olmuştu. 9 kasımda pozitifi gördüm. Şükürler olsun değerinde artarak devam etti. 21inde kese için gidiceğiz hayırlısıyla. Darısı heyecanla bekleyen anne adaylarının başına.
Sağolasın. Ben 11. Ve 13. Gün ölçtürdüm ilk 46 çıkmıştı sonra 143 olduHayırlı olsun ..benim 2 kasım da transferim yapıldı 13 kasım çok şükür pozitifi gördük..bir şey soracağım 12 ci gün değerinin kaç çıkmış ti
Hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinMerhaba ben de varımm! 9 Kasımda transferim yapılmıştı, 17 kasımda pozitif sonuc aldım.
Benim transferim seninkinden oncr oldu hamilelik takviminde sen dogumun benden 10gun once nasil oliyor neyibbaz aldin yoksa benmi yanlis yaptimTesekkurler, hepimizin...
Son adet tarihini baz alarak olusturdum. Seninkinde bir yanlislik var sanirim. Bgn regl gunum ve son adet tarihimin uzerinden 4 hafta gecti...Benim transferim seninkinden oncr oldu hamilelik takviminde sen dogumun benden 10gun once nasil oliyor neyibbaz aldin yoksa benmi yanlis yaptim
Tesk ederim duzeltim ins beraber guzelce bir hamilelik geciririzSon adet tarihini baz alarak olusturdum. Seninkinde bir yanlislik var sanirim. Bgn regl gunum ve son adet tarihimin uzerinden 4 hafta gecti...
İnşallahTesk ederim duzeltim ins beraber guzelce bir hamilelik geciririz
Canım inşallah keseyide kalp atışini duymayı da nasip etsin...bende yarın kese yi görmeye gidecem dua edinKızlar bugün randevum var keseyi görmeye gidicez. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Gece uyuyamadım heyecandan. Merakla bekliyorum
Canım keseyi gördünüz mü ben de bugün keseyi görmek için gittim kese görünmedi moralim bozulduKızlar bugün randevum var keseyi görmeye gidicez. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Gece uyuyamadım heyecandan. Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?