Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Nasıl yani iyi mi kötümü

Okuduğuma göre iyi. Çok fark yok ama. 2. Gün embriyosu rahim içinde gelişip 3 gün içinde rahme tutunacak seviyeye geliyormuş. 5. Gün embriyosu o seviyedeyken transfer ediliyormuş. Embriyolog 5. Gün daha iyi diye bişey diyemem öyle olsa 5. Günlerin hepsi tutardı dedi. Bu iş tamamen nasip işi Allah nasip ederse oluyor. İnşallah Rabbim bizlere nasip etmiştir embriyolarımız sağlıklı bir şekilde tutunmuştur.

Transferim bugün gerçekleşti doktor 13 kasımda test yap dedi çift transfer gerçekleşti beklemedeyiz

H

Hayırlı olsun transferim inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana .Benim de dün oldu iki tane embriyo test tarihim 19 kasım senin erkenmis
Aslında cuma ama hemşire siz salı yaptırın duruma göre tekrar isteyeceğiz dedi çok korkuyorum rabbim hayırlısıysa nasip etsin hepimize inşallah

merhaba hic belirtileriniz oldu mu benim göğüs hassasiyeti var di ama şuan çok az bide çok gazim oluyor
Göğüs hassasiyeti bendede var ama kullanılan jel şişkinlik yapıyor ve yan etkisi olarak göğüsle alakalı bişeyler yazıyor canım inşallah tutmuştur hepimizn güzel haberlerini alırız

Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede. Ilk denemen mı.
Evet Canım biz 2015 ağustosda evlendik hiç korunmadık bende hiç sorum yok eşimde morfoloji sorunu var sperm şekli bozuk aşılama yaptık tutmadı eşim ameliyat oldu geçmedi en son tüp bebek yapalım diye düşündük İstanbul Göztepe medikalparkta tedavi oluyorum 6 yumurta donduruldu 3 tane çözüldü bi tane gelişmemiş ikisi transfer edildi bakalım kısmet senin ilk denemenmi sorun neydi

Hayırlısıyla olur inşallah.

Benim ikinci denemem .Bende 3 yıllık evliyim bi tüpüm kapalı eşimde sperm sorunu vardı. Umarım bu sefer olur bu yıl içinde ikinci denemem bu sefer daha umutluyum .

Hayırlısıyla olur inşallah.

Benim ikinci denemem .Bende 3 yıllık evliyim bi tüpüm kapalı eşimde sperm sorunu vardı. Umarım bu sefer olur bu yıl içinde ikinci denemem bu sefer daha umutluyum .
Umarım kuzum mikrocerrahi yönteminde sperm ve morfoloji çok sorun olmuyormuş ama eğer kaderimiz de varsa anne olmak olacağız rabbim bilir

Umarım kuzum mikrocerrahi yönteminde sperm ve morfoloji çok sorun olmuyormuş ama eğer kaderimiz de varsa anne olmak olacağız rabbim bilir
Amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.
Benim sadece iki embriyom kaldı 5ci güne mikroenjeksiyon yaptık. Ikisinide transfer yaptık bi tane tutsada raziyim .

Amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.
Benim sadece iki embriyom kaldı 5ci güne mikroenjeksiyon yaptık. Ikisinide transfer yaptık bi tane tutsada raziyim .
Bende valla korkuyorum sonucu düşündükçe ya olumsuzsa diye rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bizi bırakmaz bebeklerimiz umarım

Bende valla korkuyorum sonucu düşündükçe ya olumsuzsa diye rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bizi bırakmaz bebeklerimiz umarım
Inşallah Bende ilkinde aklım fikrim hep ondaydı ya olmadıysa diye ama şimdi kendimi oyalicak biseyler yapıyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil diyorum .Ilk denememde zaten adetim aynı gününde gelmişti teste gittiğim de olmadığını biliyordum. Inşallah bu sefer herşey güzel olur .inşallah seninkide pozitif olur ilkinde insan daha umudunu bağlıyor.

Kaç yasindasin canim. Ben iki tane istedim olmaz dediler. :-(

Merhaba kızlar yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum ben (3 kasım )cumartesi günü 5.gün embiriyosu transfer oldum ve ilk gün hiç bişey yoktu 2 ve 3 gün acık pembe az az kanamam oldu sebebi nedir bilen var mı yasıyan basına böyle bişey gelen korkuyrm yardım edin dünden beri kanama yok ama dun gece adet olacak gbi kasık ve bel agrım oldu arada hafif ağrı var sizce tutunmusmudur bebeğim teste daha 6 gün var

~

Inşallah yerleşme kanamasidir. Doktorunu arayıp söyleseydin keşke yada kullandığın fitil falan varsa ondan da olmuş olabilir .Inşallah tutunmustur bebisin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…