34 yasindayim biyolojik saat ilerliyor o nedenle korkmaya başladımbiz 8 sene sonra karar verdik bebek yapmaya. yaşım 43 olunca direk tüp bebek dedik. şimdi eşim de ben de o kadar pişmanız ki, en azından 3-4 sene önce bu işe girişseydik diye. senin yaşın kaç?
34 yasindayim biyolojik saat ilerliyor o nedenle korkmaya başladım
Ben 9 yıl önce yaptığım da çok ağrım olmuştu davul gibi şişmiştim transfer de hamile kaldım ağrılarım bir iki ay devam etti şişlik bir haftada geçmiştiİnşallah ama çok ağrıyor :/ sizde ne zaman geçti ağrusı ? siz ne aşamadasınız yeni katıldım da foruma
Benim ilk denemede tuttu canım kısmet bu iş moralini hiç bozmaArkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.
Maşallah hayırlı olsun çok güzel benimki de 52.66 çıktıKızlar mrb,dayanamayp kan testi yaptırdm ve 7.gün değerm 46,57 çıktı?nasl siZce?
Çok tşk ederim size de hayırlı olsun inş sağlıkla devam ederMaşallah hayırlı olsun çok güzel benimki de 52.66 çıktı
Gözün aydın canım belirtin var mıKızlar mrb,dayanamayp kan testi yaptırdm ve 7.gün değerm 46,57 çıktı?nasl siZce?
Çok tşk ederim.isteyen herkese nasip etsin allahım.adet olacakmşm gibi ağrı mide bulantısı ve iki gündr göğüslermde şişme ve sızıGözün aydın canım belirtin var mı
Adet sancısı kaçıncı gün başladı peki benim bugün 3. Gün ama hiçbir şey hissetmiyorumÇok tşk ederim.isteyen herkese nasip etsin allahım.adet olacakmşm gibi ağrı mide bulantısı ve iki gündr göğüslermde şişme ve sızı
İlk günden itibaren kasıklarımda sancı batma şeklinde başladı etim çekliyor gibiydı içerden son 3gündr adet sancısı gibi ağrılarm oluştu.ama belirtisiz de hamile olabilirsinzAdet sancısı kaçıncı gün başladı peki benim bugün 3. Gün ama hiçbir şey hissetmiyorum
10 tane çıktı 1 tane 3. Gün transfer edildi 4 tane 5. Gun dondurulmuş bekliyoreğer yumurta kapasitende ve kalitende sorun yoksa o kadar korkmana gerek yok, bir de beni düşün :)) kaç tane yumurta çıktı?
maşallah bak dondurulmuşların da var, benim hiç yok, bu sefer yumurta toplanacak, bu kadar karamsar olma bence...10 tane çıktı 1 tane 3. Gün transfer edildi 4 tane 5. Gun dondurulmuş bekliyor
Ay bende öyleyim şekerim şişlikten patlayacammmmmBen 9 yıl önce yaptığım da çok ağrım olmuştu davul gibi şişmiştim transfer de hamile kaldım ağrılarım bir iki ay devam etti şişlik bir haftada geçmişti
Transferi yaptıkları gün yumurta toplamadan kalan sancın var mıydı ?? Benim dün yumurta toplanmalı 2.günüm ama ağrı çekiyorum10 tane çıktı 1 tane 3. Gün transfer edildi 4 tane 5. Gun dondurulmuş bekliyor
Nasıl 4 transfer yapıyorlar bir tane değilmi ?10 tane çıktı 1 tane 3. Gün transfer edildi 4 tane 5. Gun dondurulmuş bekliyor
Sancim olmadı ama tuvaletimi tutamadim baya zorlandim 1 transfer oldu 4 tane dondurulmuş bekliyorNasıl 4 transfer yapıyorlar bir tane değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?