Yarin sabahtan kanntestine gidecem ins guzel haberler veririmAnladım xnm öyle düşünme ummadigin tutunur rabbim çok büyük hayırlısı olsun ins hakkinda
benim 3 denemem oldu, çoğu zaman birinci de olmuyor. benim birincide negatif, ikinci de 9 haftalıkken düşük yaşadım. üçüncüden çok umutluydum, yerleşme kanaması bile olmuştu, 10.gün 3,57 iken 12.gün birlere düştü.herbirinde iki ay ara verdi doktorum. bana ocakta gel dedi, psikolojin de düzelmiş olur dedi. hislerine güven...
Arkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.İlk denemede çoğu zaman tutmuyor gördüğüm kadarıyla onu hiç anlamadım zaten ben bu ay 2. Yıl denemeye karar verdim. Ne olacaksa olsun beklemek daha yorucu birde çalışıyorum izin almak çok zor zaten
Arkadaslar kahve rengi kanamam geldi test yaptim negatif dr erken dedi ilaclara devam dedi kanama olabilirmis dedi delirecemArkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.
Canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah bişey olmazArkadaslar kahve rengi kanamam geldi test yaptim negatif dr erken dedi ilaclara devam dedi kanama olabilirmis dedi delirecem
Haklisiniz kusura bakmayın bunu düşünemedim gönül ister ki rabbim herkesin ilk denemesinde evladini kucağına versinArkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.
önemli değil canım sizler güzel şeyler söyleyin ki bizimde moralimiz yüksek olsun :) Amin cümle bekleyen herkese nasip etsin RabbimHaklisiniz kusura bakmayın bunu düşünemedim gönül ister ki rabbim herkesin ilk denemesinde evladini kucağına versin
Arkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.
Kaçıncı günündesin arkadaşım dün benimde kahve pembe karışık kanamam oldu ama kanda pozitif çıktı 7. Günümdü hemen progestan iğneye başladık bunlar çok normal dedi drumArkadaslar benim kanamam oldu sabah kahve rengi kan yesti yaptim negatif cimti dr da ilqci kesme dedi oluyomu boyle seyler ama kanamam oyle bir damla iki damla degil psikolojim alt ust oldu
Üzülme canım rabbim verecekse ilkte de veriyor benim ilk denemede tutan 8 yaşında bir kızım var nisanda tüp bebek yaptım tutmadı buda ondan kalan do durulmuşlarla denendi tuttu ümidinizi hiç kaybetmeyinArkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.
Benimde çok ağrım olmuştu korkma arkadaşım ertelenirsede üzülme rahim dinlenince tutması da iyi olur inşallahMerhaba Arkadaşlar bugün benim yumurta toplama işlemim yapıldı ama acayip derecede sancım var öyle böyle değil .aşırı uyarılma sendromu da varmış bende . Belki transfer yapamayacaklarmış öyle söyledi doktor . Muayene de belli olacakmış birkaç gün sonra . İnşallah tutar ilk denemem :/
İnşallah ama çok ağrıyor :/ sizde ne zaman geçti ağrusı ? siz ne aşamadasınız yeni katıldım da forumaBenimde çok ağrım olmuştu korkma arkadaşım ertelenirsede üzülme rahim dinlenince tutması da iyi olur inşallah
İlk denemede çoğu zaman tutmuyor gördüğüm kadarıyla onu hiç anlamadım zaten ben bu ay 2. Yıl denemeye karar verdim. Ne olacaksa olsun beklemek daha yorucu birde çalışıyorum izin almak çok zor zaten
Giden zamana yazik ben ona üzülüyorumdenemeden önce rahim filmi, histereskopi ne varsa yaptır. benim 1.den sonra rahim filmi çekildi. pek birşey çıkmadı. aslında 3.den önce histereskopi çekilmesi gerekiyordu, doktorum çekildi sanmış, benim moral iyice geriledi. şimdi 4.deneme olacak ve öncesinde histereskopi yapılacak. tabii doktorunla da görüş, 3.den önce yapılsaydı belki de hamileydim
biz 8 sene sonra karar verdik bebek yapmaya. yaşım 43 olunca direk tüp bebek dedik. şimdi eşim de ben de o kadar pişmanız ki, en azından 3-4 sene önce bu işe girişseydik diye. senin yaşın kaç?Giden zamana yazik ben ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?