Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

İlk denemede çoğu zaman tutmuyor gördüğüm kadarıyla onu hiç anlamadım zaten ben bu ay 2. Yıl denemeye karar verdim. Ne olacaksa olsun beklemek daha yorucu birde çalışıyorum izin almak çok zor zaten
Arkadaşlar ilk deneyecek arkadaşlarında benimde şevkimizi kırmayın lütfen üzüldüm şuanda transfer için bekliyorum zaman zaten durdu geçmiyor bizlere güzel şeyler söyleyin Rabbimin haznesi büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerede bizlerede.

Arkadaslar kahve rengi kanamam geldi test yaptim negatif dr erken dedi ilaclara devam dedi kanama olabilirmis dedi delirecem

Arkadaslar benim kanamam oldu sabah kahve rengi kan yesti yaptim negatif cimti dr da ilqci kesme dedi oluyomu boyle seyler ama kanamam oyle bir damla iki damla degil psikolojim alt ust oldu

Kızlar maalesef hcg 1.98 düşmüş kimyasal gebelik olmuş. Cok üzgünüm çok Allah'ım kimseye bunu yaşatmasın bebiş isteyen herkese nasip etsin

Haklisiniz kusura bakmayın bunu düşünemedim gönül ister ki rabbim herkesin ilk denemesinde evladini kucağına versin

Haklisiniz kusura bakmayın bunu düşünemedim gönül ister ki rabbim herkesin ilk denemesinde evladini kucağına versin
önemli değil canım sizler güzel şeyler söyleyin ki bizimde moralimiz yüksek olsun :) Amin cümle bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

Mrb hanimlar size birsey sormak istiyorum . Ben 21 kasimda transfer oldum blaskosit transferi . Transferin
9.gunu 106
11.gunu 199
13.gunu 443
16.gunu 991
Son testimin daha yuksek olmasi gerekiyordu sanirim . Dis gebelik mi acaba bilgisi olan var mi lutfen yardim edin

kimsenin şevkini kırmak gibi bir niyetim yok, genel olarak durum bu, ilk seferinde hamile kalan da var. çok fazla ümit edip, olumsuz çıkınca içine gireceğiniz ruh hali şu an ki moralinizin bozulmasının yanında kat be kat fazla. siz gene ümit edin, Allah'a bırakın...

Arkadaslar benim kanamam oldu sabah kahve rengi kan yesti yaptim negatif cimti dr da ilqci kesme dedi oluyomu boyle seyler ama kanamam oyle bir damla iki damla degil psikolojim alt ust oldu
Kaçıncı günündesin arkadaşım dün benimde kahve pembe karışık kanamam oldu ama kanda pozitif çıktı 7. Günümdü hemen progestan iğneye başladık bunlar çok normal dedi drum

Merhaba Arkadaşlar bugün benim yumurta toplama işlemim yapıldı ama acayip derecede sancım var öyle böyle değil .aşırı uyarılma sendromu da varmış bende . Belki transfer yapamayacaklarmış öyle söyledi doktor . Muayene de belli olacakmış birkaç gün sonra . İnşallah tutar ilk denemem :/

Üzülme canım rabbim verecekse ilkte de veriyor benim ilk denemede tutan 8 yaşında bir kızım var nisanda tüp bebek yaptım tutmadı buda ondan kalan do durulmuşlarla denendi tuttu ümidinizi hiç kaybetmeyin

Benimde çok ağrım olmuştu korkma arkadaşım ertelenirsede üzülme rahim dinlenince tutması da iyi olur inşallah

İlk denemede çoğu zaman tutmuyor gördüğüm kadarıyla onu hiç anlamadım zaten ben bu ay 2. Yıl denemeye karar verdim. Ne olacaksa olsun beklemek daha yorucu birde çalışıyorum izin almak çok zor zaten

denemeden önce rahim filmi, histereskopi ne varsa yaptır. benim 1.den sonra rahim filmi çekildi. pek birşey çıkmadı. aslında 3.den önce histereskopi çekilmesi gerekiyordu, doktorum çekildi sanmış, benim moral iyice geriledi. şimdi 4.deneme olacak ve öncesinde histereskopi yapılacak. tabii doktorunla da görüş, 3.den önce yapılsaydı belki de hamileydim

Giden zamana yazik ben ona üzülüyorum

Giden zamana yazik ben ona üzülüyorum
biz 8 sene sonra karar verdik bebek yapmaya. yaşım 43 olunca direk tüp bebek dedik. şimdi eşim de ben de o kadar pişmanız ki, en azından 3-4 sene önce bu işe girişseydik diye. senin yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…