Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Merhaba, ben de ilk denememde negatif aldim sonra hemen tekrar denedik, pozitif sonuc aldik bu kez, henuz kese gormedik pazar gunu kontrolumuz var, bence bir kez daha denemek iyi, ben de beklemek istemistim doktorum tekrar edelim dedi, en azindan kan tahlilinde pozitifi gorduk bu kez :)

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ya inşaallah Rabbim nasip etsin bebeğim benimle kalır hayırlısıyla bugün 9.gün benim cuma test tekrarı yapacam.
Allah'ım bizim dualarımızı kabul etsin kimseyi evlatsız bırakmasın
Canım inş yukselme sansı var ben ınanıyorum.belkı gec tutundu dur bakalım benım 0 cıkmasına ragmen doktorum cok erken dedı yenıden yap dedı tabı benım hıc umudum yok 5 bıle cıksa umutlanacaktım ama

Canım ya inşaallah Rabbim nasip etsin bebeğim benimle kalır hayırlısıyla bugün 9.gün benim cuma test tekrarı yapacam.
Allah'ım bizim dualarımızı kabul etsin kimseyi evlatsız bırakmasın
Amın canım bak senın embrıyoların 5aa dıyosun tutma sansı cok yuksek keske genetıge yollasaydın negatıf alırsanda bır kere daha dene son deme yasa gelınce 43 yasında okuldan ögretmen bı atkada 0.01 amh ıle ıkız oldu tup bebekte herseferınde yumurta cıkmadı ıptal oldu son tedavısınde 2 yumurta toplandı ıkısıde tuttu cocuklarınıda dogurdu şahıdım yanı

Canım Allah razı olsun bekleyeceğim 2 gün daha belki yükselir Allah büyük. 4 denedim cok yoruldum parası önemli değil bir şekilde bulunur. Psikolojik olarak cok yıprandım herşeye baştan başlamak o kadar uzakki. Allah'ım senin be diğer arkadaşlarımın yüzünü güldürsün kisa zamanda bebeginize kavuştursun

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde 5.denememdi ilki tutmustu kalp atıslarını bıle dusmustum elımden uctu gıttı bırdaha da nasıp olmuyor rabbim büyük sabrecegız.ama senden gercekten umutluyum

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde 5.denememdi ilki tutmustu kalp atıslarını bıle dusmustum elımden uctu gıttı bırdaha da nasıp olmuyor rabbim büyük sabrecegız.ama senden gercekten umutluyum
Allah razı olsun inşallah Allah devamını getirsin sağ-salim sabırla bekliyeceğim. Sen testi tekrarlamayacakmısın

Bende 28 aralikda 5.gun embriyosu transver edildi 12 de bak dedi dr ama ben yarin bakacam dayanamayip
Canım inş pozitif sonuçlanir tedavin allah yardımcin olsun ama 5. Gün embriyosu ve 14 . Gün test istemiş baya geç gibi sen yaptirabilirsin daha erken çıkar zaten

Hanımlar merhaba 27 kasım transferim oldu 6.gun gece gebelik testi yaptım cok az silik cıktı belli belirsiz 1 gun sonra yaptım biraz daha belli cıktı sonra dun sabah kalkınca bidaha yaptım bu sefer dahaa cok cıktı sonra gıttım kan verdım degerim 113.76 cıktı bugunde kendı hastaneme gidip vercem tabi tam sevınemıyorum olumsuzluklar var sonucta rabbim herkese hayırlısını versin olmadıysa uzulmeyın her zaman bi umut vardır

Hayırlı olsun cnm allahim sağlıkla kucağına almak da nasip etsin ins

benim 3 denemem oldu, çoğu zaman birinci de olmuyor. benim birincide negatif, ikinci de 9 haftalıkken düşük yaşadım. üçüncüden çok umutluydum, yerleşme kanaması bile olmuştu, 10.gün 3,57 iken 12.gün birlere düştü.herbirinde iki ay ara verdi doktorum. bana ocakta gel dedi, psikolojin de düzelmiş olur dedi. hislerine güven...

İlk denemede çoğu zaman tutmuyor gördüğüm kadarıyla onu hiç anlamadım zaten ben bu ay 2. Yıl denemeye karar verdim. Ne olacaksa olsun beklemek daha yorucu birde çalışıyorum izin almak çok zor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…