- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Benim ikinci adetim gününde olduKızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?
İnşallah bende gecikmem canım ya hayrlısı tabi Rabbim hepimize sabır ve ferahlık versinBenim ikinci adetim gününde oldu
Amin inşallah7 gün çokmuş yaAmiin canım inşallah, rabbim hayırlı haberler vermeyi almayı nasip etsin
Aminİnşallah bende gecikmem canım ya hayrlısı tabi Rabbim hepimize sabır ve ferahlık versin
Merhaba benim adetim 10 gün geç geldi ve genelde de hep gecikiyormuş 2. adet. Ben bişey yapmadım ama kekik çayının faydası oluyormuş gelmesine bu arada sizi sigara ve tüp bebek konusuna bakarken gördümKızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?
Hayırlı olsum inş ilk denemenizde pozitifi görürsünüz hayırlısıylaKızlar merhaba bende transfer hazırlığına başladım Kasımın ilk haftası bi aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. 27 yaşındayım ilk denemem 5.gün embriyosu :)
inşallah :)Hayırlı olsum inş ilk denemenizde pozitifi görürsünüz hayırlısıyla
Merhabalar hayır hala bırakamadım sanırım hastalanmaya odaklandımMerhaba benim adetim 10 gün geç geldi ve genelde de hep gecikiyormuş 2. adet. Ben bişey yapmadım ama kekik çayının faydası oluyormuş gelmesine bu arada sizi sigara ve tüp bebek konusuna bakarken gördümsigarayı bırakabildiniz mi
Nasıl yani yumurta büyütmek için ilaç kullanmıyormusun hiç? Bu transfermi yoksa opu hazirligimi. Arı sutu polen propolis oneririmBen cumartesi günü tekrar muayene oldum. Rahim kalınlığı 5.5’tan 9 a çıkmış ama yumurtalarım sağdaki 8 den 11 e, soldaki 7,9 dan 11 e yükselmiş. Umut hoca beklediğimiz yumurta büyüklüğüne ulaşmamış ama rahim yeteri kadar kalınlaşmış dedi. Son adet tarihim 14 ekim. Yücel hoca umutlu konuşmuştu ama yumurtaların yeteri kadar büyümemiş olması moralimi çok bozdu. Doğal siklus yapılıyor. İlaç kullanmıyorum. Rahim için her gün avokado ve nar yiyorum. Ama yumurta büyütmek için bir öneriniz var mı? Bir sonraki kontrolüm yarın. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Transfer hazırlığı. Doğal transfer önerildi. İlaç kullanmayacağım o yüzden.Nasıl yani yumurta büyütmek için ilaç kullanmıyormusun hiç? Bu transfermi yoksa opu hazirligimi. Arı sutu polen propolis oneririm
Himm. Doğal yumurtlama bekliyorsun rahim beslensin diye . Anladım inşallah bitsnesi de olsa büyür çatlarTransfer hazırlığı. Doğal transfer önerildi. İlaç kullanmayacağım o yüzden.
İnşallah. Çok teşekkür ederimHimm. Doğal yumurtlama bekliyorsun rahim beslensin diye . Anladım inşallah bitsnesi de olsa büyür çatlar
Bende öyleydim ama illa kaçamak oluyor 1-2 tane tahminen haftaya transferim var vicdan azabı çekiyorum ama olmuyoMerhabalar hayır hala bırakamadım sanırım hastalanmaya odaklandımhastalanınca içmycm diyip daha çok içiyorum hastalandıktan sonra içemeyeceğimi düşünüp nası bir illet ya
Merhaba canım benim de bi gün sonra olmuştu adetim .salı muayene de solda yumurtam 11 e yükselmişti onu takip edicez dedi.benim de doğal olucak .bugün lh ve progesteron takibine başladı değerlerine göre Progrstan ve ovitrelle diye ilaç kullanıcam.bana normal dedi doktor haftaya da transfer olucak sanırım.benzer olunca paylaşmak istedim .transfer için gün verdi mi sanaBen cumartesi günü tekrar muayene oldum. Rahim kalınlığı 5.5’tan 9 a çıkmış ama yumurtalarım sağdaki 8 den 11 e, soldaki 7,9 dan 11 e yükselmiş. Umut hoca beklediğimiz yumurta büyüklüğüne ulaşmamış ama rahim yeteri kadar kalınlaşmış dedi. Son adet tarihim 14 ekim. Yücel hoca umutlu konuşmuştu ama yumurtaların yeteri kadar büyümemiş olması moralimi çok bozdu. Doğal siklus yapılıyor. İlaç kullanmıyorum. Rahim için her gün avokado ve nar yiyorum. Ama yumurta büyütmek için bir öneriniz var mı? Bir sonraki kontrolüm yarın. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet muhtemelen haftaya çarşamba olur dedi. Benim bugün adetin ilk gününü sayarsak 12. Gündü. Ve her iki tarafta da yumurtam 12 mm. Bu da 12 gün için düşükmüş. Perşembe tekrar gideceğim.Merhaba canım benim de bi gün sonra olmuştu adetim .salı muayene de solda yumurtam 11 e yükselmişti onu takip edicez dedi.benim de doğal olucak .bugün lh ve progesteron takibine başladı değerlerine göre Progrstan ve ovitrelle diye ilaç kullanıcam.bana normal dedi doktor haftaya da transfer olucak sanırım.benzer olunca paylaşmak istedim .transfer için gün verdi mi sana
İnş bi aksilik olmadan olup transferi ve pozitifi görürsünEvet muhtemelen haftaya çarşamba olur dedi. Benim bugün adetin ilk gününü sayarsak 12. Gündü. Ve her iki tarafta da yumurtam 12 mm. Bu da 12 gün için düşükmüş. Perşembe tekrar gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?