Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinEvet adete 10 gün kala filan yapılıyor. 19.20.gunler
Duzenlimi normalde geleceği varsa gelmez hazırlık yaparkenBana da mutlaka bilgi ver lütfen sorarsan canım olur mu normalde 5kasımda adet olmam gerekiyorr
Canım ilacın yetkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam ediyormuş buda sağlıklı değil dedi doktor transfer için doğum kontrol hapı bunu engeleyecek işte sen dr sor bi ama adetin 4. 5. Günü başlıyorsunYaa bana vermedi keşke sorsaydım bende kullansaydımm
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Burda bı arkadaş 5 deneme sonrasi kendiliğinden kaldı yaşı 40 ti ol desin Rabbim yeterkiInsallah canim 40 yaşımda beni bekliyordur belki
Insallah Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin herkes hepimiz hamiş olalim
Canım ben suan adet ortasındayım artk çok geç sanırım 15gün sonra adet olmam gerekiyorCanım ilacın yetkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam ediyormuş buda sağlıklı değil dedi doktor transfer için doğum kontrol hapı bunu engeleyecek işte sen dr sor bi ama adetin 4. 5. Günü başlıyorsun
Hangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 taneCanım ilacın yetkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam ediyormuş buda sağlıklı değil dedi doktor transfer için doğum kontrol hapı bunu engeleyecek işte sen dr sor bi ama adetin 4. 5. Günü başlıyorsun
Canım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirimDuzenlimi normalde geleceği varsa gelmez hazırlık yaparkentamam sorunc haber ederim histereskopi için gideceğim kısmetse doktora.
Ben hiç riske atmak istemiyorum mutlaka sorucam kullanayım diyeCanım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirim
Evet canım geçti artıkCanım ben suan adet ortasındayım artk çok geç sanırım 15gün sonra adet olmam gerekiyor
Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandımHangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 tane
Himm anladım doğrudur hiç karşılaşmadım bu durumla ama olabiliyor doğru.Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandım
Evet canım pcos olduğu için yumurtalaarım fazla cevap vermişHimm anladım doğrudur hiç karşılaşmadım bu durumla ama olabiliyor doğru.
Benimde öyle ilkinde 30 ikincide 28 ciktiEvet canım pcos olduğu için yumurtalaarım fazla cevap vermiş
Neden iki kere oldu pekiBenimde öyle ilkinde 30 ikincide 28 cikti
İlkimde düşük kayıp vs yasadim. Nasip olmadı kucagima almak ikinciye başladık. İlki 4 kere transfer oldum.Neden iki kere oldu peki
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda kaç tane embriyonuz oluştu peki ikisindeİlkimde düşük kayıp vs yasadim. Nasip olmadı kucagima almak ikinciye başladık. İlki 4 kere transfer oldum.
Kızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?
Merhaba benim doktorum da doğum kontrol hapı vermişti. Pazar günü sonuncuyu içicem, acaba kaç gün içinde gelir merak ediyorumCanım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dedi
İlaç bittikten 7 gün sonra hasta oluyorsun inşallah kasımda bebişlere kavuşuruzMerhaba benim doktorum da doğum kontrol hapı vermişti. Pazar günü sonuncuyu içicem, acaba kaç gün içinde gelir merak ediyorumİnsan sabırsızlanıyor ister istemez. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah Kasım uğurlu gelsin.
7 gün çokmuş yaİlaç bittikten 7 gün sonra hasta oluyorsun inşallah kasımda bebişlere kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?