Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Insallah canim 40 yaşımda beni bekliyordur belki

Insallah Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin herkes hepimiz hamiş olalim
Burda bı arkadaş 5 deneme sonrasi kendiliğinden kaldı yaşı 40 ti ol desin Rabbim yeterki

Canım ben suan adet ortasındayım artk çok geç sanırım 15gün sonra adet olmam gerekiyor

Hangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 tane

Duzenlimi normalde geleceği varsa gelmez hazırlık yaparken tamam sorunc haber ederim histereskopi için gideceğim kısmetse doktora.
Canım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirim

Reactions: H M
Canım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirim
Ben hiç riske atmak istemiyorum mutlaka sorucam kullanayım diye

Hangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 tane
Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandım

Reactions: H M
Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandım
Himm anladım doğrudur hiç karşılaşmadım bu durumla ama olabiliyor doğru.

Canım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dedi
Merhaba benim doktorum da doğum kontrol hapı vermişti. Pazar günü sonuncuyu içicem, acaba kaç gün içinde gelir merak ediyorum İnsan sabırsızlanıyor ister istemez. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah Kasım uğurlu gelsin.

İlaç bittikten 7 gün sonra hasta oluyorsun inşallah kasımda bebişlere kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…