Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Uğraşıp duruyoruz aynı işte.. çok şükür iyim sen nasılsın embryolsrin çift transfer mi olucak şimdi
Canim evet cift olacak en son transfer ne zaman oldu unuttum ama kimyasal olducift oluyor bana...iste c.tesi bakalim isler nasılsın gidecek 1 tane kalirsa 2 de hastanede bekleyen var 3 unu de transfer edermisiniz dedim ama olmaz dedi doktorum 2 den fazla olmaz dedi...

Insallah 2 tane de simdi kalırsa 2 kez transfer olabilirim....gene de tutmazsa vardir Rabbimin bir bildiği demek ki olmaması gerekiyor deyip birakicam artik

Reactions: H M
İyim canım çok saol sen nasılsın keyfin yerinde inş inş ya bakalım bu sefer içimde farklı bi his var diğerlerine göre umarım hayırlısı neyse o olur
Benim de keyfim yerinde bu kez stresim pek yyok tabi insan duygusuzlasiyor yani ben öyle oldum cok negatif ve kimyasal yaşadığım icin
Bir de 1 2 olan sayim dr prp yapinca 6 ya cikti moral oldu bana...c.tesi opum var insallah 3 4 u iyi cikar 2 si de bana kalir insallah

Elinden geleni yaptın gerisi tevekkül. Hiç belli olmaz kısmetin bu son denemelerdedir belkide

Hanımlar ikinci kontrolden tahmini kaç gün sonra transfer oluyor bilginiz var mı ?

Kızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi? çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?

Canım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dedi

Reactions: H M
Bende Kasım adetimle hazirlanicam gecikirse diye doktora sorucam tarlusal kullansam mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…