- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Hersey hazir canım bi oğluşumu bekliyoruzKızlar kasımda doğum yapacaklar gelin sohbet edelim hazırlıklarınız bitti mi :)
İnşallah zorlamazmi hemde nasıl arada agrim oluyo seninki zorluyormu nasıl bizim 18 günümüz kaldiHayırlısıyla alırsın canım inşallah kucağına :) zorlamaya başladımı artık seni bebiş
Doktor ne diyo yapabilirsin doğum diyomu erkekmi kizmi seninkiHemde nasıl zorluyor anlatamam kafası rahmim de çıkmak için yer arıyor resmen benim de bu hafta doğum yapma riskim var gün saymıyorum o yüzden heran gelecek gibi bekliyorum
Evet 35 inci hafta da doğum olabilir dedi ama olmadı henüz bilmiyorum artık ne zamn olur cinsiyetini öğrenmiyorum sürpriz olacakDoktor ne diyo yapabilirsin doğum diyomu erkekmi kizmi seninki
Ne güzel öğrenmemen erken doğum riskin vardı yani benim agrim var ama zamanında gelir sanırım kızımı 41 haftada doğurdumEvet 35 inci hafta da doğum olabilir dedi ama olmadı henüz bilmiyorum artık ne zamn olur cinsiyetini öğrenmiyorum sürpriz olacak
Evet erken doğum riskim var idrar yolu enfeksiyonum aşırı yüksek oldugu için bende ilk kızımı 38de doğurdum bakalım bu ne zaman gelecek :) senin cinsiyeti neNe güzel öğrenmemen erken doğum riskin vardı yani benim agrim var ama zamanında gelir sanırım kızımı 41 haftada doğurdum
Enfeksiyon kötü oluyo ya benim bu hamileligim de olmadı erkek bizimki isim dusundunmu peki kızın kaç yaşındaEvet erken doğum riskim var idrar yolu enfeksiyonum aşırı yüksek oldugu için bende ilk kızımı 38de doğurdum bakalım bu ne zaman gelecek :) senin cinsiyeti ne
Ay inşallah benimde erkek olur kızım 2bucuk yaşındaEnfeksiyon kötü oluyo ya benim bu hamileligim de olmadı erkek bizimki isim dusundunmu peki kızın kaç yaşında
Hayırlısı olsun canım ya neden çalışıyorsun artık bu haftalarda bebeği riske sokuyorsun çalışarakselamlar bende 36. hafta içindeyim çalışmaya devam ediyorum ama hareket edecek halim kalmadı artık çok ağrım var yarın nstye gircem geçen hafta kasılma vardı devam ediyorsa yatış olacak daha zamanıda var. ilki 42. haftada doğmuştu bu acele ediyor kasımı görecekmiyiz bakalım
4 yaşında kızım ali deniz olucak kayın babamda istiyo ismini koymamı ama eşim koymuyor olmaz diyoAy inşallah benimde erkek olur kızım 2bucuk yaşında
Erkek olursa kayınbabamın ismi koyulacak mecburen hiç istemiyorum tabi ben hilmi olacak kız olursa da mira istiyorum bakalım peki senin
Keşke benimki de koymasa aman sağlıklı olsunlar da ismi farketmez Kızıma kaynanamın adını koyduk bu da kayınbabamın adı olsun bakalım :)4 yaşında kızım ali deniz olucak kayın babamda istiyo ismini koymamı ama eşim koymuyor olmaz diyo
Öyle canım saglikli olsunlar da yaninda kişi varmı annen felan yardım eden kişi zor oluyo çünkü yalnız benim yanımda kişi yok eşim ilgileniyo ama oda telefon kullanamıyo işte gündüz agrim gelse yandım hem bu arada benim arada miydem bulaniyo bu ara besin kaç kilo simdiKeşke benimki de koymasa aman sağlıklı olsunlar da ismi farketmez Kızıma kaynanamın adını koyduk bu da kayınbabamın adı olsun bakalım :)
Annem yakın canım o yönden sanslıyım o gelip gidiyor yanıma eşim zaten ne zaman arasam gelebiliyor o yönden sıkıntımız yok bebeğim en son doktora 33haftAlıkken gittim 2500 Du kilosu şimdi bilmiyorum seninki kaç kiloÖyle canım saglikli olsunlar da yaninda kişi varmı annen felan yardım eden kişi zor oluyo çünkü yalnız benim yanımda kişi yok eşim ilgileniyo ama oda telefon kullanamıyo işte gündüz agrim gelse yandım hem bu arada benim arada miydem bulaniyo bu ara besin kaç kilo simdi
Ne guzel annen yakinmis benimkide 33 haftalikken 2500 du 36 5 günlükken 3 kiloydu cumartesi gidicem bakalimAnnem yakın canım o yönden sanslıyım o gelip gidiyor yanıma eşim zaten ne zaman arasam gelebiliyor o yönden sıkıntımız yok bebeğim en son doktora 33haftAlıkken gittim 2500 Du kilosu şimdi bilmiyorum seninki kaç kilo
Maaşallah seninde yediklerin bebeğe yaramış galiba :) ya birsey sorcam çantana neler koydunNe guzel annen yakinmis benimkide 33 haftalikken 2500 du 36 5 günlükken 3 kiloydu cumartesi gidicem bakalim
İki tane battaniye kalım 10lu hastane cikisi 3 tane takım bitane tulum çıkarken giydirmeye hastaneden 3 tane ağız mendili bitane penye battaniye emzik 10 tane bez bide pamuk koydum ıslak mendilMaaşallah seninde yediklerin bebeğe yaramış galiba :) ya birsey sorcam çantana neler koydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?