- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Kucuk bebek daha kolay buyur moralini bozma canimKizlar benim bebegim kucuk kaldi moralim cok bozuk..zaman zaman benimde agrilarim oluyo adet sancisi seklinde
Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini Rabbim inş.meraba canim gecmis olsun suan hastanedeyim bekliyorum agrilarim devam ediyo hayirlisi olsun hepimiz icin
Amin insaallah canmAllah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini Rabbim inş.
Doguramadim vala daha :)Allah kurtarsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini Rabbim inş.
Canim gidemedinmi doktora dahaGözükemedim canım bugün sıra vermediler ama iyim şimdilik
38 deyiz canim..bilmiyoruz hic kilosu olmasi gerekenden cok dusuk moralim bozuldu benimde nerdeyse dogdu dogacak ins saglikla gelir bebegimmSenn kaç haftalık simge kilosu mu düşük nie kücük kaldı
Evel Allah gelir inşallah saglıklı bebişlermiz olur hiç sıkma canını dogunca sen iyi bakarsın yawruna alır kilo38 deyiz canim..bilmiyoruz hic kilosu olmasi gerekenden cok dusuk moralim bozuldu benimde nerdeyse dogdu dogacak ins saglikla gelir bebegimm
Aha bu dogurduDoguramadim vala daha :)
neden :)Doguramadim vala daha :)
:)))neden :)
Dotorum erken diye bekletti sancılarını durdurdu şimdi bu hafta içi bekliyoruz bakalım gelecek:)neden :)
Yok daha doğurmadım canım :)Aha bu dogurdu
Canim bu bebisler doğmuyor bende cumartesi gittim yarin yine çağırdı pazar günü 40 haftam bitiyo sen ne zaman gittin ensonYok daha doğurmadım canım :)
Hayırlısı canım sağlıkla doğsun da inş. bi sıkıntı olmadan ikinizde deDotorum erken diye bekletti sancılarını durdurdu şimdi bu hafta içi bekliyoruz bakalım gelecek:)
Cumartesi cıktm işte hastaneden canımCanim bu bebisler doğmuyor bende cumartesi gittim yarin yine çağırdı pazar günü 40 haftam bitiyo sen ne zaman gittin enson
Amin canım hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimiziHayırlısı canım sağlıkla doğsun da inş. bi sıkıntı olmadan ikinizde de
Sinem naptın merak ediyorum dogurdun muAmin canım hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi
Evet canım doğurdum şükür :)Sinem naptın merak ediyorum dogurdun mu
Ayyy canım cok sevindim oley be rahat gecti mi normal yaptın dimiEvet canım doğurdum şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?