Kasım anneleri buraya :)

İki tane battaniye kalım 10lu hastane cikisi 3 tane takım bitane tulum çıkarken giydirmeye hastaneden 3 tane ağız mendili bitane penye battaniye emzik 10 tane bez bide pamuk koydum ıslak mendil
Hastane çıkışı almadım ben Daha ya

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Eğilmekte zorlanırsın yüz üstü asla yatamazsın canım sertleşir karnın katlanırmı onu bilmem

Bende aralık annesi olucam inşallah 32 haftalık hamileyim Bizim hazırlıklar henüz bitmedi sezeryan olucam inşllah kendi isteğimle biraz panik atagım var

Az önce inanılmaz bir agrım oldu sol tarafımda adet sancısının cok ötesindeydi ama 4dkka sürdü şimdilik birşeyim yok yatıyorum suan iyi sizinde oldu mu böyle

Kizlar benim bebegim kucuk kaldi moralim cok bozuk..zaman zaman benimde agrilarim oluyo adet sancisi seklinde

Ay inşallah benimde erkek olur kızım 2bucuk yaşında
Erkek olursa kayınbabamın ismi koyulacak mecburen hiç istemiyorum tabi ben hilmi olacak kız olursa da mira istiyorum bakalım peki senin
merhaba canım doğum günlerimiz aynı görünüyor. ve herşeyimiz de aynı benimde 2.5 yaşında oğlum var ve bende de enfeksiyon var ağrılar fazlasıyla var doktorumda kasım da gel gün vericem dedi bi sıkıntı yok şuan dedi 2 hafta önce gidince ma hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın bebişin kaç kilo

meraba canim gecmis olsun suan hastanedeyim bekliyorum agrilarim devam ediyo hayirlisi olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…