- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Hastane çıkışı almadım ben Daha yaİki tane battaniye kalım 10lu hastane cikisi 3 tane takım bitane tulum çıkarken giydirmeye hastaneden 3 tane ağız mendili bitane penye battaniye emzik 10 tane bez bide pamuk koydum ıslak mendil
İlk onu aldım benHastane çıkışı almadım ben Daha ya
Benim 3lü takım şeklinde var o yüzden almadımİlk onu aldım ben
Eğilmekte zorlanırsın yüz üstü asla yatamazsın canım sertleşir karnın katlanırmı onu bilmemBişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Canim nasilsin naptin ağrın varmi daha ben dün gittim doktora herşey yolunda nst de agrimda çıkmadı bebekde iyi şükürBenim 3lü takım şeklinde var o yüzden almadım
Pek iyi değilim canım belimde sancı var bugün bende yarın gidecem dk bakalım e diyecekCanim nasilsin naptin ağrın varmi daha ben dün gittim doktora herşey yolunda nst de agrimda çıkmadı bebekde iyi şükür
Yarın belli olur artık haber ver banadaPek iyi değilim canım belimde sancı var bugün bende yarın gidecem dk bakalım e diyecek
Gözükemedim canım bugün sıra vermediler ama iyim şimdilikYarın belli olur artık haber ver banada
Benim hep oluyo normal onlar kaç haftalıksınAz önce inanılmaz bir agrım oldu sol tarafımda adet sancısının cok ötesindeydi ama 4dkka sürdü şimdilik birşeyim yok yatıyorum suan iyi sizinde oldu mu böyle
32+3 sancılar erken basladı benim galiba Bi de eşime normal dogurcam diyordum daha bu acıya dayanamayıp ağladım İyiki sezeryana ikna etmiş beniBenim hep oluyo normal onlar kaç haftalıksın
Hı devlet hastanesine mi gidiyosun canimGözükemedim canım bugün sıra vermediler ama iyim şimdilik
merhaba canım doğum günlerimiz aynı görünüyor. ve herşeyimiz de aynı benimde 2.5 yaşında oğlum var ve bende de enfeksiyon var ağrılar fazlasıyla var doktorumda kasım da gel gün vericem dedi bi sıkıntı yok şuan dedi 2 hafta önce gidince ma hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın bebişin kaç kiloAy inşallah benimde erkek olur kızım 2bucuk yaşında
Erkek olursa kayınbabamın ismi koyulacak mecburen hiç istemiyorum tabi ben hilmi olacak kız olursa da mira istiyorum bakalım peki senin
meraba canim gecmis olsun suan hastanedeyim bekliyorum agrilarim devam ediyo hayirlisi olsun hepimiz icinmerhaba canım doğum günlerimiz aynı görünüyor. ve herşeyimiz de aynı benimde 2.5 yaşında oğlum var ve bende de enfeksiyon var ağrılar fazlasıyla var doktorumda kasım da gel gün vericem dedi bi sıkıntı yok şuan dedi 2 hafta önce gidince ma hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın bebişin kaç kilo
Evet canimHı devlet hastanesine mi gidiyosun canim
Daha erken canim haftan yalanci sancilardir onlar rahim doguma hazirliyordr kendini32+3 sancılar erken basladı benim galiba Bi de eşime normal dogurcam diyordum daha bu acıya dayanamayıp ağladım İyiki sezeryana ikna etmiş beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?