- 26 Mart 2016
- 4
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Epidural mı spinal mi tercih edeceksiniz?Arkadaşlar biz de oğlumuza inşallah 28 Kasımda kavuşacağız. Mecburen sezaryen. İnşallah hamile olan herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Allah özenen herkese nasip etsin. Şimdi 35+4 üz ara ara bulantı ve sırt ağrısı var. Yürümek git gide zorlaşti. Sezaryen ile ilgili endişelerim var ama doktoruma da çok güveniyorum. İnşallah sancısız bir süreç olur.
Evet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağımaAyyy canım cok sevindim oley be rahat gecti mi normal yaptın dimi
Mutlu, güzel, sağlıklı, sanşlı uzuuuun bir ömrü olsun inşallah:) darısı başımıza bizler de sağsalim alırız kucağımıza inşallah.Evet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağıma
Canim Allah analı babalı büyütsün insallah kendi sancınla mi doğurdun bizde bugün gittik doktora 40 hafta 1 günlüğüz agrim var acilmam da var 3 santim gelmiyo sipa yarın şunu sancı vericek doktorEvet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağıma
Masallah canım umarım bizlerinde kolay gecerEvet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağıma
İnşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canımMasallah canım umarım bizlerinde kolay gecer
Evet canım kendi sancımla doğum yaptım Rabbim sanda kolaylık versin inşallah bir avazda doğum yaparsınCanim Allah analı babalı büyütsün insallah kendi sancınla mi doğurdun bizde bugün gittik doktora 40 hafta 1 günlüğüz agrim var acilmam da var 3 santim gelmiyo sipa yarın şunu sancı vericek doktor
Amin canım inşallah Rabbim Yardımcınız olsunMutlu, güzel, sağlıklı, sanşlı uzuuuun bir ömrü olsun inşallah:) darısı başımıza bizler de sağsalim alırız kucağımıza inşallah.
Epidural isteyeceğim çünkü beldeki katateri hemen cikarmiyorlar ve iç dikiş ve ameliyat ağrısı çekmek istemiyorum. Spinal'in baş boyun ağrısı riski beni korkutuyor.Epidural mı spinal mi tercih edeceksiniz?
merhaba canım bende inş 23 kasımda oğlumu kucağıma alacağım sezeryanla. sen nerde doğum yapacaksın acabaArkadaşlar biz de oğlumuza inşallah 28 Kasımda kavuşacağız. Mecburen sezaryen. İnşallah hamile olan herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Allah özenen herkese nasip etsin. Şimdi 35+4 üz ara ara bulantı ve sırt ağrısı var. Yürümek git gide zorlaşti. Sezaryen ile ilgili endişelerim var ama doktoruma da çok güveniyorum. İnşallah sancısız bir süreç olur.
Canım Rabbim analı babalı büyütsün inş. gözün aydınnnnn :)Evet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağıma
Canim bende yaptım dün doğum ıyiyiz şükürEvet canım kendi sancımla doğum yaptım Rabbim sanda kolaylık versin inşallah bir avazda doğum yaparsın
Allahım inşallah bende sizin gb sorunsuz bi dogum yaparım az kaldı benimde aralık ilk haftasıCanim bende yaptım dün doğum ıyiyiz şükür
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünCanim bende yaptım dün doğum ıyiyiz şükür
Kütahya'da inşallah :)merhaba canım bende inş 23 kasımda oğlumu kucağıma alacağım sezeryanla. sen nerde doğum yapacaksın acaba
Uyku düzenleri nasıl allah bağışlasın bu arada cnmmerhaba kızlar bende 16 kasımda ikizlerimi doğurdum
Biz 3.5aylık olduk ıkınmalar bitti şimdi sebebsiz yere ağlamalar başladı işte ben 2ay anne sütü verebildim şuan mama kullanıyoruz arada 1 çay kaşığı elma suyunu sıkıp veriyorum sizde durumlar nasılKızlar merhaba nasıl bebisler ekgidaya basladiniz mi hiç yada mama veriyomisunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?