Kasım anneleri buraya :)

Arkadaşlar biz de oğlumuza inşallah 28 Kasımda kavuşacağız. Mecburen sezaryen. İnşallah hamile olan herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Allah özenen herkese nasip etsin. Şimdi 35+4 üz ara ara bulantı ve sırt ağrısı var. Yürümek git gide zorlaşti. Sezaryen ile ilgili endişelerim var ama doktoruma da çok güveniyorum. İnşallah sancısız bir süreç olur.

Epidural mı spinal mi tercih edeceksiniz?

Evet normal yaptım 13saat sürdü ama değdi şükür sağ salim aldım kızımı kucağıma
Canim Allah analı babalı büyütsün insallah kendi sancınla mi doğurdun bizde bugün gittik doktora 40 hafta 1 günlüğüz agrim var acilmam da var 3 santim gelmiyo sipa yarın şunu sancı vericek doktor

Canim Allah analı babalı büyütsün insallah kendi sancınla mi doğurdun bizde bugün gittik doktora 40 hafta 1 günlüğüz agrim var acilmam da var 3 santim gelmiyo sipa yarın şunu sancı vericek doktor
Evet canım kendi sancımla doğum yaptım Rabbim sanda kolaylık versin inşallah bir avazda doğum yaparsın

merhaba canım bende inş 23 kasımda oğlumu kucağıma alacağım sezeryanla. sen nerde doğum yapacaksın acaba

Kızlar merhaba nasıl bebisler ekgidaya basladiniz mi hiç yada mama veriyomisunuz

Kızlar merhaba nasıl bebisler ekgidaya basladiniz mi hiç yada mama veriyomisunuz
Biz 3.5aylık olduk ıkınmalar bitti şimdi sebebsiz yere ağlamalar başladı işte ben 2ay anne sütü verebildim şuan mama kullanıyoruz arada 1 çay kaşığı elma suyunu sıkıp veriyorum sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…