Kasım anneleri kilo durumu

senin gibi olsam halime şükredebilirim şuan :) ben 4 5 kilo fazlamla hamile kalınca üstünede eklendi 6 7 kilo oldu sana 14 15 kilo fazla valla bi 10 kilo daha alırsam işte dogumdan sonra 20 25 kilo vermem gerekecek

kızlar hamileliğimde 24+1 deyim.. boyum 160 cm ve 56,5 kg ile hamile kaldım hamile kalmadan önce biraz zayıflamak istemiştim olmadı.. şu anda da 60,5 kg oldum.. tam 4 kg aldım özellikle de son günlerde, fazla mı kilo alıyorum acaba?

bence normal canım. hamileyiz sonuçta alacağız kilo.
ben de bugün 23+0dayım 65,9 çıktım sabah, 62,5 ile hamile kalmıştım. boyum da 1.70

24+3de 65kiloyum. Boyum 1.73. 67 kiloyla hamile kalmıştım 60a kadar düştüm ama kilo almaya başladım yavaştan sanırım. Bulantılar iyiki olmuş mu desem bilemedim;-) son 2 haftada 2 kilo aldım çok mu sizce normal mi?

canım ben 2 günde 2 kilo aldım, hiç normal değil biliyorum ama birden alıverdim.
daha geçen perşembe burda yazıyordum 65,9um, 62.5 ile hamile kaldım diye.
şimdi 67.1 olmuşum

13 Kilo aldim Doktor diyete baslatiyor , hamilelikten öncesinden farkli olarak sadece günde iki ceviz ve iki bardak süt iciyorum . Nasil bu hizla Kilo aliyorum anlamiyorum gercekten

Akşam yemeği pek yiyemiyorum ben bulantí olyuo gün içinde açığı kapatmaya çalışıyorum ekmek kahvaltıda sadece makarna pilav zaten sevmem 4 buçuk kilo almışım şimdiye kadar.üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.

62,5 ile hamile kalmıştım birden artışa geçti, 68.0 ım tam bugün ama felaket iştahım açıldı, hiç boş duramıyorum, mide problemlerim de var sürekli kazıntı hissi...
akşamları da deli gibi şişiyorum.
25.haftadayım toplamda 5.5 kilo almışım
hızla ilerliyorum daha 15 hafta var ne olacak bilmem :18:

ben 90 la hamile kaldım 24.haftamdayım ve 99 kiloyum ilk üç ay yattığım için 6 kilo aldım üç rakamlı kiloları göreceğimde kesin

28 haftaya giriyoruz yarın ve ben 101 kilo olmuşum çok zor kilo veriyorum napıcam ben iştahımda çok açık. eşimle tanştığımda 64 kiloydum boyum 1.68 aslında iyiymişim o zaman ama diyet yapıyordum eşimde demiştiki böyle gayet iyisin diyet yapma biraz kilo alsan bile olur ama 100 kilo da olmanı istemem demişti geçen gün bunu hatırlattı insan büyük konuşunca gerçekten yaşıyo diye ikigündür aklımdan çıkmıyo doğumdan sonra hemen diyete başlıycam inş. başarılı olurum

Artık bunlar maziiide kaldı benim için iştahímçok açık aklımda hep yemekk hep ne yesem düşüncesi var :

66,5 ile hamile kaldım, zayıflamak için spora giderken ama başarılı olamadan sporu bıraktım tabii.. 26. haftadayız ve sabah aç karna 69,5 çıktım. ben de kızım da sağlıklıyız maşallah :)

Son düzenleme:

slm bayanlar...nasılsınız bakalım galiba rekor bende 100 le başladı hamileliğim ve şimdi 108 falanım napıcam bilmiyorum çok sağlıksız besleniyorum ben ya düzenli bi beslenme tarzım yok normaldede hep kilom fazlaydı ama 10 sene de üniversite evlilik falan ben 40 kilo aldım

merhabalar 28. haftalık oldum,67 ile başladım şimdi 80 kiloyum,ilk gebeliğime göre çok farklı iştahım müthiş,ilerki haftalarda nolur bilmem,ama çokda önemli değil oğlum sağlıklı şekilde doğsunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…