- Konu Sahibi evenescence
-
ben de 10 kilo tanıdım kendime ama bugün 68.5 çıktım doktorun ofisinde. evde ise 66.8 çıkmıştım sabah aç karnına. 62.5 ile hamile kalmıştım çok hızlı kilo almaya başladım :18:
ne olacak halimiz.
inşallah diyabet çıkmaz canım. ben de bu aralar tatlıyı çok abarttım, şeker yüklememe de 2 hafta var.
kızlar hamileliğimde 24+1 deyim.. boyum 160 cm ve 56,5 kg ile hamile kaldımhamile kalmadan önce biraz zayıflamak istemiştim olmadı.. şu anda da 60,5 kg oldum.. tam 4 kg aldım özellikle de son günlerde, fazla mı kilo alıyorum acaba?
24+3de 65kiloyum. Boyum 1.73. 67 kiloyla hamile kalmıştım 60a kadar düştüm ama kilo almaya başladım yavaştan sanırım. Bulantılar iyiki olmuş mu desem bilemedim;-) son 2 haftada 2 kilo aldım çok mu sizce normal mi?
Kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kiloydunuz kaç kilo aldınız?
ben 90 la hamile kaldım 24.haftamdayım ve 99 kiloyum ilk üç ay yattığım için 6 kilo aldım üç rakamlı kiloları göreceğimde kesin
Akşam yemeği pek yiyemiyorum ben bulantí olyuo gün içinde açığı kapatmaya çalışıyorum ekmek kahvaltıda sadece makarna pilav zaten sevmem 4 buçuk kilo almışım şimdiye kadar.üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.
28 haftaya giriyoruz yarın ve ben 101 kilo olmuşum çok zor kilo veriyorum napıcam ben iştahımda çok açık. eşimle tanştığımda 64 kiloydum boyum 1.68 aslında iyiymişim o zaman ama diyet yapıyordum eşimde demiştiki böyle gayet iyisin diyet yapma biraz kilo alsan bile olur ama 100 kilo da olmanı istemem demişti geçen gün bunu hatırlattı insan büyük konuşunca gerçekten yaşıyo diye ikigündür aklımdan çıkmıyo doğumdan sonra hemen diyete başlıycam inş. başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?