- Konu Sahibi evenescence
-
herkes 26-27. haftalarda 3-4 kilodan bahsediyor.. nasıl başardınız bilmiyorum valla ben 29.haftamdaym ve 8 kilo almış durumdayım (ki aşırı iştahlı olmama rağmen ) ama araştırdığımda nette falan çok abartı kilo almamış görünüyorum. bundan sonrası nolacak bilmiyorum ama inşallah 11-12 de tamamlarım.
ne guzel sızın gıbı olsam :) kan surubu ıcıyorum acaba ondanmı oluyorum boyle dıorum.. doktor kan suruplarını gunde 2ye cıkardı. kan degerlerım hıc yukselmıyo. talasemı hastası oldugum ıcın.. daha 2 ay var nolur bılmem .. gercı bebısler saglıklı olsunda kılo vermek kolay :)[/QUO
ben elevit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum vitaminler balık yağları kan surupları kilo alımını etkiliyor olabilir. aynen sağlıklı olsunlar da yengem 30 kilo aldı dogumunda 1 yılın sonunda tamamen eski kilosuna ulasmıstı.. hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..gerisi boş:)
30. Haftamdayim ve tam 20 kilo aldim. İlk kizimda toplam 23 kilo almistim, ama daha 2 Ay var, kac kilo olurum kim bilir
bide çok yemediğim halde bnde kilo alıyorum sürekli insanın kafasına takılan bu oluyo azıcık da.. hayırlısı artık :)
28 haftada 8 kilo cok normal bence, sen neyi takiosun kafana?
Bu arada rumuzundaki 01'in adanayla bir ilgisi var mi?
karıştırıyosun :) 8 kilo alan ben değilim başkası.. ben şimdiye kadar 11 - 12 kilo fln aldım( yok hayır öylesine yazdım 01i :)
Ok, kacinci haftadasin. 11-12 de asiri degil. Ben adanada yasiyorum da 01'i o yuzden sordum
29+3 haftalığım 66 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 74 kiloyum toplamda 8 kilo aldım ve hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür) bebeğimde 1 hafta önden gidiyo gelişimi ilk hamileliğinde 40 kilo almış bi anne olarak sanırım bunda çok temkinliyim )
29+3 haftalığım 66 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 74 kiloyum toplamda 8 kilo aldım ve hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür) bebeğimde 1 hafta önden gidiyo gelişimi ilk hamileliğinde 40 kilo almış bi anne olarak sanırım bunda çok temkinliyim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?