Kasım anneleri kilo durumu

bnde şimdiye kadar 11- 12 kilo fln aldım 63 kiloyla hamile kalmıştım =(( kendi kendime şişiyorum fazla yemediğim halde.. kan şurubunun etkisi olabilirmi acaba.. bebeğimde 2 hafta önden gidiyomuş. bu iyi bişeymi kızlar.. erken doğum riski olmaz umarım

herkes 26-27. haftalarda 3-4 kilodan bahsediyor.. nasıl başardınız bilmiyorum valla ben 29.haftamdaym ve 8 kilo almış durumdayım (ki aşırı iştahlı olmama rağmen ) ama araştırdığımda nette falan çok abartı kilo almamış görünüyorum. bundan sonrası nolacak bilmiyorum ama inşallah 11-12 de tamamlarım.

ne guzel sızın gıbı olsam :) kan surubu ıcıyorum acaba ondanmı oluyorum boyle dıorum.. doktor kan suruplarını gunde 2ye cıkardı. kan degerlerım hıc yukselmıyo. talasemı hastası oldugum ıcın.. daha 2 ay var nolur bılmem .. gercı bebısler saglıklı olsunda kılo vermek kolay :)

30. Haftamdayim ve tam 20 kilo aldim. İlk kizimda toplam 23 kilo almistim, ama daha 2 Ay var, kac kilo olurum kim bilir

29. haftama qirdim, 59la hamile kalmıştım 72 kilo olmuşum.
tam 13 kilo almışım.sanırım kasım anneleri arasında en fazla kilo alan benim
kilo almamak için hiç bi çabam yok, bebeğim için qerekli olan herşeyi cesurca yiyorum qörüldüğü qibi
siqara, kan ilacı ve mide bulantısı hiç yaşamamış olmam şüphesiz kilo almamda en büyük etken.

29+3 haftalığım 66 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 74 kiloyum toplamda 8 kilo aldım ve hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür ) bebeğimde 1 hafta önden gidiyo gelişimi ilk hamileliğinde 40 kilo almış bi anne olarak sanırım bunda çok temkinliyim )

nasıl geri verdin o kiloları :) :2: maşallah sana :)

hakkaten nasıl verebildin o kiloları, helal sana.
ben 29.haftamdayım 13 kilo aldım.son zamanlarda tartıya çıkmaya cidden korkar oldum :18:

Bende 28.haftadayım bugüne kadar 5 kilo verip 9 kilo aldım. Şimdilik iyi gidiyoruz. Yaklaşık 2-3 haftadır aynı kilomdayım. Hamile kaldığımda 67 kiloydum Şu an 71 kiloyum :) Gebeliğin başından beri hedefim 72-75 arası bir kiloyla doğuma gidebilmekti. Şimdi merak ediyorum acaba bu amacıma ulaşabilecekmiyim.

30. haftaya girmek üzereyim. 90 kiloyum. 94le hamile kalmıştım. zaten iştahımyoktu, bulantım çoktu, gebelik şekeri de eklenince kilo aldırmadılar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…