Kasim annesiyimm

Nihayet benim gibi dusunen birisi cikti. Burasi bi paylasim platformu evet. Farkli gorusleri insan merak ediyor ama surekli olumsuz seyler okumak insanin psikolojisini alt ust ediyor. Zaten hamilelik butun hormonlarimizi etkiliyor yeterince.
Senin icin dua ediyorum ummeti muhammet icinde allahim herkesin gonlune gore versin kimsenin kucagini bos birakmasin. Insallah hayirli haberlerini aliriz en kisa zamanda kardesim.

merak etme artik takilmicam bu grupta zaten istenmedigimi sende bir kez demis oldun tsk ettim! size iyi sohbetler. Saygi duyun biraz insanlara herkes ayni degil hanimefendi! Hadi güle güle

Sende piskolojik destek al insanlarin yazmasiyla piskolojin bozuluyorsa normal deigl sekerim. Bu son mesajimdi cikiyorum gruptan! Sizin olsun.

merak etme artik takilmicam bu grupta zaten istenmedigimi sende bir kez demis oldun tsk ettim! size iyi sohbetler. Saygi duyun biraz insanlara herkes ayni degil hanimefendi! Hadi güle güle

Bak bak ya :) bunu yazan arkadaş 30 yaşinda bide küstüm oynamıyorumda dersin sen simdi diger gruptakilerin psikolojisini bozmaya gidiyorsun galiba hahahaah

Bak bak ya :) bunu yazan arkadaş 30 yaşinda bide küstüm oynamıyorumda dersin sen simdi diger gruptakilerin psikolojisini bozmaya gidiyorsun galiba hahahaah
susarmisin artik? Saygisiz! Kendine bak cocuk gibi seyler yaziyorsun suan. Ayrica sanane benim yasimdan basimdan kendi isine bak sen bebegim! Benimle ilgilenme ben siradan bir insanim

Sende piskolojik destek al insanlarin yazmasiyla piskolojin bozuluyorsa normal deigl sekerim. Bu son mesajimdi cikiyorum gruptan! Sizin olsun.

Sen asiri duygusuz bii kadinsin! Forum kurallari olmasa sana yazacak sey cok. O kiz bebegini kaybetmis !!!!!! Insan bi gecmis olsun der. Duygusuz..

Sen asiri duygusuz bii kadinsin! Forum kurallari olmasa sana yazacak sey cok. O kiz bebegini kaybetmis !!!!!! Insan bi gecmis olsun der. Duygusuz..
yukariya bak! Kac sayfa öncesi yazdim bunu bunu ikinci söyleyisi! Önce kontrol et sonra iftira at. kendisi negatif seyleri paylasirken piskolojin bozulmuyorda benim endisemdenmi piskolojin bozuluyo? Isine geldigi gibi yani

susarmisin artik? Saygisiz! Kendine bak cocuk gibi seyler yaziyorsun suan. Ayrica sanane benim yasimdan basimdan kendi isine bak sen bebegim! Benimle ilgilenme ben siradan bir insanim

Saygisiz ve duygusuz olan sensin. Evet kaideye alinmayacak kadar siradan bi insansin :) malesef grubun oksijenini tuketiyorsun hadi digerlerinin psikolojisini boz :)))

Saygisiz ve duygusuz olan sensin. Evet kaideye alinmayacak kadar siradan bi insansin :) malesef grubun oksijenini tuketiyorsun hadi digerlerinin psikolojisini boz :)))
Sus bir zahmet amma konustun. Aynen siradan bir insanim ben özel biriyim demedim zaten canim iyi oku mesajlarimi sonra ön yargili ol

yukariya bak! Kac sayfa öncesi yazdim bunu bunu ikinci söyleyisi! Önce kontrol et sonra iftira at. kendisi negatif seyleri paylasirken piskolojin bozulmuyorda benim endisemdenmi piskolojin bozuluyo? Isine geldigi gibi yani

Sen hergun bayanlar hissim yok bayanlar midem bulanmiyo diye diye hem kendini hem bizi paronayak ettin be kadin ! Olumsuz seyler okumak hepimizi etkiliyor ben sana ne zaman kotu bisey yazdim madem elini vicdanina koy bi kere ! Her seferinde kendini uzme etme demedim mi? Ama en son kendi kendine tribe girip yok saygi duy bilmem ne dedin ?? Sen surekli pohpohlanmak istiyorsun belliki ama kimse kimsenin nazini cekmiyor malesef

Sus bir zahmet amma konustun. Aynen siradan bir insanim ben özel biriyim demedim zaten canim iyi oku mesajlarimi sonra ön yargili ol

On yargi ve ben ayni cumlede kullanilmayacak bi insanim :) sana karsi asla on yargili olmadim her zaman kendini uzme vs diyerek teselli etmek istedim. Ama fazlaca fevri hareketlerinden oturu grubun altinda gereksiz polemikler acildi. Allah seninde yardimcin olsun insallah bebegini sag salim kucagina al selametle. Lutfen artik :)

cnaim burasi forum hatirlatiyim herkes tecrübesini düsüncesini yazar. Önce bi vikipedi ac ve forum ne onu arastir bu bir ikincisi istemiyorsan begenmiyorsan kapat hesabini girme okuma madem okadar kolay piskolojin bozuluyosa. Ne narinmissin en ufak yazilara moralin piskolojin bozuluyor. Bende sana yüz kere herkes farkli demedim mi? Insanlar degisik tir degisik düsünür hissleri degisiktir bazi insanlarda panik atak vardir bazilari rahatttir bundan haberin varmi? Ne biliyorsunda hakkimda böyle ön yargili konusup hakaret ediyorsun? Senin hakkin yok beni burda rencide etmeye. Grubdan neden cikiyorum küstüm diye degil madem piskolojiniz bozuluyo okadar narinsiniz ki. bende gideyim Benide takip etmeyi birak o halde. Ikidebirde yazma

Amin cümlemizde aliriz insallah baskada birsey demiyorum

Bak hala benim cevap verecegim sekilde cumleler kuruyorsun ben seni takip falan etmiyorum ya ! Allah allah. Sabah sabah gercekten hic cekilmiyorsun. :) allah seninle ayni ortamda olanlara sabir versin. Bize hassas diyene bak :) bayanlar boyle mi bayanlar soyle mi diyen sanki bendim ya hadi valla yordun beni hadi selametlee Allaha emanet ol.....

tmm ok anladim canim

Ya sen kimsin :) ne zannediyorsun kendini ?? Bak forumdan banlanmak pahasına sana agzima geleni sayicam mubarek cuma gunu git belani baskasinda ara. Hadi.

Midemi bulandırıyor şu tavırlar. 30 yasinda bir kadina asla yakismayan ama pardonnnn herkes kendine yakisani yaparmis. Sana yakisanda ana sinifi cocugu hareketleri aynen devam et
allah allah ya bir sus kadin normalmisin sen? Sen kendi tavrina bak bence! Sanki dört dörtlüksün cocuk gibi agliyosun brda

allah allah ya bir sus kadin normalmisin sen? Sen kendi tavrina bak bence! Sanki dört dörtlüksün cocuk gibi agliyosun brda

ay acigimi yakaladin zannetcek gorende ahahaha :)) günleri karistirmak insanlarin psikolojisini bozmaktan cok daha iyidir bayan pesimist. Almanya'da iyi bi ruh sinir hastaliklari varsa git gorun cocuk dogmadan oda sana benzerse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…