Kasim annesiyimm

Hanımlar merhaba
Kolan hastanesine gidiyorum.
İkili testin fiyatını sordum. Ultrason 500 lira kan 120 dediler şok oldum heryerden böyle mi

Hanımlar merhaba
Kolan hastanesine gidiyorum.
İkili testin fiyatını sordum. Ultrason 500 lira kan 120 dediler şok oldum heryerden böyle mi
Cok fazlaymis ya istanbulda bir hastane sanirim. Ben denizlide özel hastanede ikili taramayi 70 liraya yaptirdim kan testi 70 idi. Ultrasona da dr odasinda bakti muayene ucreti arti 70 lira vermis oldum

Cok fazlaymis ya istanbulda bir hastane sanirim. Ben denizlide özel hastanede ikili taramayi 70 liraya yaptirdim kan testi 70 idi. Ultrasona da dr odasinda bakti muayene ucreti arti 70 lira vermis oldum
Evet İstanbul'da.bu kadar fazla olması çok şaşırttı.bende çapaya aldım randevu orada yaptıracağım. Siz nasıl yapıyorsunuz?

benim gibi 14. haftada olanlar ne durumda? Bende hala belirtiler yok. Gögüslerim normale döndü sis ve hassas degil. Karinda batma agri vs. hic yok. Bir haftadir kenidmi hamile gibi hissetmiyorum. Bana korku geliyo ya. Sakin duruyorum ama artik tuahf cünkü öncedende böyle olrudu geri gelirdi simdi yok.

Başladın mı yine kotu senaryolara :) yapma boyle allah rizasi icin hic mi acimiyorsun kendine ? Hepimize oluyor diyoruz cok normal seyler bunlar cok normal cok cok cok normal. Hem kendine hem bebegine yazik :) uzme kendini canimmmmm

Evet İstanbul'da.bu kadar fazla olması çok şaşırttı.bende çapaya aldım randevu orada yaptıracağım. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben izmirin ufak bi ilcesinde yasiyorum ozel hastane yok yasadigimiz yerde devlete gidiyorum doktorumdan cok memnunum devlette yaptiricam testlerimide. :) hayirli sonuclar aliriz insallah hepimiz

Başladın mı yine kotu senaryolara :) yapma boyle allah rizasi icin hic mi acimiyorsun kendine ? Hepimize oluyor diyoruz cok normal seyler bunlar cok normal cok cok cok normal. Hem kendine hem bebegine yazik :) uzme kendini canimmmmm
ilk gebeligim gayet normal endise etmem. Cahilim kisacasi bu konuda. Saygi bekliyorum sadece. Üstelik bundan önce düsük yaptim yani anlayin bir zahmet benide! Tsk

ilk gebeligim gayet normal endise etmem. Cahilim kisacasi bu konuda. Saygi bekliyorum sadece. Düsükde yaptim yani anlayin bir zahmet benide! Tsk

Aman ne halin varsa gor 30 yasina gelmissin hala iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun suc bendeki sana her seferinde sorun yok diyorum neyine saygi bekliyorsun ? Benimde 2.gebeligim bende endise ediyorum ama kimse senin kadar abartmiyor. Allah saglikla kucagimiza versin hepimizin bebeklerini. Insan olsaydin biraz dana kotu niyetle yaklasmadigimi anlardin. !

Sen benim gibi düsük yaptinmida konusuyorsun ki? Ayrica bu tavir ne? Hayret birsey ya. Azarlayacak baskasini bul sekerim. Abartirim abartmam benim isim hosuna gitmiyorsa yazma. Her insan degisiktir bazilari rahat bazilari endise yapar bende öyleyim napalim? Saygi duy biraz azarlayacagina. Insan degilim diyemezsin sen bana sen kimsin ki hakaret ediyorsun bana? Dikakt et!

Hanımlar,
hamile halinizle strese girmesenizde minik bebekleriniz bu stresten etkilenmese, kişisel polemiği devam ettirip uyarı almasanız nasıl olur?

Hanımlar,
hamile halinizle strese girmesenizde minik bebekleriniz bu stresten etkilenmese, kişisel polemiği devam ettirip uyarı almasanız nasıl olur?
bunun icin birbirimize saygi duymamiz gerekir. Ben duydugumu düsünüyorum.

Evet bende düşük yaptim ve ne demek oldugunu nasil acilar cektigimi unutmadim. ! Bir daha zaten seninle muhattap bile olmayacagim cunku sen sana guzel cevap verdigim halde kalkmis bana saygi duy diyorsun. Saygi hakedene duyulur kusura bakmayacaksın.

Mune polemige girdigim icin ozur diliyorum sayin moderator. Tekrari olmayacaktir :)

Rica ederim benden özür dilemenizi gerektirecek hiçbirşey yok

@nonan, karşılıklı saygı duymayabilirsiniz ama lütfen en azından polemiğe girmeyiniz.

Rica ederim benden özür dilemenizi gerektirecek hiçbirşey yok

@nonan, karşılıklı saygı duymayabilirsiniz ama lütfen en azından polemiğe girmeyiniz.
Ok birdaha girmem ama ayni yaziyi baskasinada yazmanizi beklerdim. Hakaret eden ben degilim...

..bak arkadaşım lütfen bunu kendine yapma sen ilk haftalar da çok paniktin ve beni de etkiledin ve ben o hafta bebegi mi kaybettim kaybedeceksen edeceksin zaten yapma bunu diğerlerinin de psikolojini bozma ben 10.haftam da kaybettim bebegi mi senin yazdıklarını okudum ve psikolojimi bozdun ve hala devam ediyorsun yapmaz bunu diğerlerinin de psikolojispsikolojisini bozma seni anlıyorum ama bunların boş ve yersiz olduğunu bebegi mi kaybedince anladım bir daha hamile kalırsam asla bunu ne bebeğime ne kendime yapmicam.o iyi olsun diye dua edicem sadece..

ilk gebeligim gayet normal endise etmem. Cahilim kisacasi bu konuda. Saygi bekliyorum sadece. Üstelik bundan önce düsük yaptim yani anlayin bir zahmet benide! Tsk
ArkadArkadaşım seni anlıyoruz ama bunu yapma bende son hafta kendimi hamile gibi hissetmiyordum evet sonra bebeğinin kalp atışı durmus. Ve onu aldılar ne yani bunu mu söyletmek istiyorsun çok korkuyorsan doktora git bebeğini gör rahatla ama bunu burdaki arkadaşlara yansıtma sen kendimi hamile gibi hissetmiyordum dedikten sonra ben de etkilendim sonra hep kendimi kontrol etmeye başladım elim karnında geziyordum sonra bak korktuğum başıma geldi yapma bunu artık lütfen

Uzuldum Allah insallah yeniden nasip eder ve saglicakla kucaginiza alirsiniz.
..amin canim inşallah yarim kalan hayllerei mi tamamlayacak yavrum çok çabuk gelir. Ama giden de benim parçam herşeyin hayırlısı kızlar psikolojinizi bozmayın lütfen birbirinizin.cunku 40 hafta çok uzun bir süre rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…