Kasim annesiyimm

Bayanlar 14. haftamda randevum var haftaya o haftalarda ne gibi seylere bakiyorlar misal ense kalinligini vs. down sendromu olup olmadigi icin baska ne gibi seylere bakiyorlar bu haftada? Ben doktoruma bi soruyumda yapsin...
Canım ikili test 13+6 dan sonra yapılmıyor yaptırmayı düşünüyorsan daha erken gitmelisin

iste ense ölcümü falandami olmuyo? Bu manyak doktor bana haftaya verdi ozamanda 13+3 oluyorum....
Aynen ense kalınlığı ölçülüyor burun kemiği oluşmuş mu diye bakılıyor doktor düşünerek vermiştir randevuyu günü geçmiş olmuyor zaten.

Selam kızlar nasılsınız :) sessizleşti başlığımız bayaa :)

Farkli basliklara baktim ben de arada sirada ama burada daha cok tanis olduk birbirimizle :))

Arkadaslar bu bizm ikili tarama bn bisey anlamadim anlayaniniz varmi yardim bekliyormm

Eklentiler

• IMG-20170427-WA0001_1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 36
Mayısın 8'inde falan gidicem bende doktora en son 8+1 de gitmistik. 4 hafta sonra goruselim dedi bana evet tarihlerimiz ayni benim sattan 5 gun kucuk bebegim :) ama sorun yok neyseki sen ne zaman gideceksin

Mayısın 8'inde falan gidicem bende doktora en son 8+1 de gitmistik. 4 hafta sonra goruselim dedi bana evet tarihlerimiz ayni benim sattan 5 gun kucuk bebegim :) ama sorun yok neyseki sen ne zaman gideceksin
Benim de ilk gittiğimde geç döllenme demişti sattan bi hafta geriydi en son geçen hafta gittiğimde yakalamış sat ı ya da 2 gün mü ne geriydi 9+5 ti. doktor önemli değil demişti. 11 mayısta randevum ikili test yapacağız dedi.

9 mayistada saglik ocaginda kontrolum var hayirli haberlerle geliriz insallah :) bakalim bi cinsiyet tahmini alabilecek miyiz

Bayanlar benim yine hisslerim kayboldu hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi sizede öyle oluyormu? Cok nadir batmalar oluyor okadar. Allaha sükür sikayetim yok ama hersey yolundamidir? 2 haftadir görmedim bebisi o yüzden rahat duramiyorum yineeeee. Haftaya persembe randevum var...

Senin yazilariini okudukca benim psikolojim bozuluyor valla :) niye bu kadar paniksin kendine niye yapiyorsun bunu hepimize oluyor bazen aksamlari kocaman gobegim varken sabah bi uyaniyorum dumduz bazen goguslerm asiri dolgunken bazen normal :) yapma bunu kendine allahin izniyle iyidir bebegin bebeklerimiz

ne bilyim neden böyleysem bende anlamadim delirdim ya ben valla siyirdim

Ben son gördüğümden bu yana hiç stres yapmamaya başladım çünkü son kontrole kadar ben de stres yapıyordum belirtilerim gitti diye sonra gördüm ki bebeğimin kalbi hala atıyor hatta hareket etmeye bile başlamış biz boş yere stres yapıyoruz onlar büyümeye devam ediyorlar

canim ikili test dedigin bebeginde down sendromu varmi yokimu diye bakilan testmi? Naisl yapiliyor?
..buraya yazmak istemedim ama ben
bebeğimi kaybettim kürtaj günü bile küstüm. GöğüslerimGöğüslerin desen hala ağrıyor... sen

..buraya yazmak istemedim ama ben
bebeğimi kaybettim kürtaj günü bile küstüm. GöğüslerimGöğüslerin desen hala ağrıyor... sen

Allah sabır versin öncelikle umarim senin sagliginda bi sorun yoktur. Tez zamanda tekrar mutlu haberi alirsin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…