Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

casperayse

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
162
93
623
Ankara
Merhaba, 2 başarısız aşılama ve 2 ameliyattan sonra bu ay tüp bebek deniyoruz. Çok heyecanlıyım. Yumurta büyütmek için 10 günlük bir serüven yaşadık Az önce çatlatma iğnesi vurduk. Bakalım pazartesi gidicem doktora tekrar. Bu ay başka tüp bebek deneyen var mı?? Heyecanımıza ortak olup süreci beraber yaşarsak daha iyi olur diye düşündüm..

Merhaba kizlar ben de aralik ayındaki adetimle.birlikte dondurulmus embriyo transferi olacağım.ins bu ikinci denemem
Allah herkesin gonlune gore verir ins

Bende tam bu iki ay arasında kaldım yani kasımın son günleri başladım Aralık ayıyla devam ediyorum tedaviye perşembe günü başladık salı günü kontrol var bakalım ne kadar yumurtamiz gelişti tabi buna takılmıyorum kaliteli olup hayırlısıyla tutunsunlarda bana sıkı sıkı hiç ayrılmamak üzere bu yolda emek harcayan herkese Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende sizdenimm kızlar dondurulmuşlarım var transferi bekliyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberler alalım

Bende bugün transfer oldum. İkinci tüp bebek denemem, ilk kez dondurulmuş transferi yaşadım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kaçıncı gun embriyosu acaba bir de dondurulmuslarin tutma sansi daha fazla deniliyor acaba dogruluk payi var mi siz de duydunuz mu hic

3. Gün embriyosu 1 adet grade 2 dediler. Çok duydum bunu ama doktorlar söylemiyor fazla bişey. 9 hücreliydi minişim bakalım neler olacak yaşayıp göreceğim
Benim de iki tane 3.gun embriyom var daha transfer olmadı ama bana da super de değil kotu de degil kalitesi dedi doktor hayirlisi ins tutunur bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…