- Konu Sahibi casperayse
-
Sizin sonuç olumlu sanırım tebrik ederimBende 2ci kez transfer oldum 16 kasımda.
İnşallah sizde pozitifi görürsünüz kızlar
Bende tam bu iki ay arasında kaldımMerhaba, 2 başarısız aşılama ve 2 ameliyattan sonra bu ay tüp bebek deniyoruz. Çok heyecanlıyım. Yumurta büyütmek için 10 günlük bir serüven yaşadık Az önce çatlatma iğnesi vurduk. Bakalım pazartesi gidicem doktora tekrar. Bu ay başka tüp bebek deneyen var mı?? Heyecanımıza ortak olup süreci beraber yaşarsak daha iyi olur diye düşündüm..
Kaçıncı gun embriyosu acaba bir de dondurulmuslarin tutma sansi daha fazla deniliyor acaba dogruluk payi var mi siz de duydunuz mu hicBende bugün transfer oldum. İkinci tüp bebek denemem, ilk kez dondurulmuş transferi yaşadım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
3. Gün embriyosu 1 adet grade 2 dediler. Çok duydum bunu ama doktorlar söylemiyor fazla bişey. 9 hücreliydi minişim bakalım neler olacak yaşayıp göreceğimKaçıncı gun embriyosu acaba bir de dondurulmuslarin tutma sansi daha fazla deniliyor acaba dogruluk payi var mi siz de duydunuz mu hic
Benim de iki tane 3.gun embriyom var daha transfer olmadı ama bana da super de değil kotu de degil kalitesi dedi doktor hayirlisi ins tutunur bebisiniz3. Gün embriyosu 1 adet grade 2 dediler. Çok duydum bunu ama doktorlar söylemiyor fazla bişey. 9 hücreliydi minişim bakalım neler olacak yaşayıp göreceğim
Bu sefer güzel haberler alirsiniz insSelam kizlar hayirlisiyla tutar bebeklerimiz insaallah bende bu ay adette gidicem 5. Transfer için hazırlıklara baslicam insaallah
Allah razi olsun canim Rabbim herkezin yardımcısı olsun zor bi surecBu sefer güzel haberler alirsiniz ins
Amin evet haklisiniz benim.ikinci denemem olacak su anda bile gerçekten cok yiprandigimi hissediyorum ins olur isteyen herkesinAllah razi olsun canim Rabbim herkezin yardımcısı olsun zor bi surec
İnşallah tutunur sağlıkla. Sizin transferiniz ne zamanBenim de iki tane 3.gun embriyom var daha transfer olmadı ama bana da super de değil kotu de degil kalitesi dedi doktor hayirlisi ins tutunur bebisiniz
Aralık adeti ile baslayacak tedavi ama ne zaman transfer edilir bilmiyorum ki ondan once rahmi hazirlayacak galiba doktorİnşallah tutunur sağlıkla. Sizin transferiniz ne zaman
Transfer sonrası zaman geçmiyor umarım bekleyen herkes pozitifi görsün. Sizinde 2. Deneme sanırım, benimde 2. Ve aynı şekilde daha şimdiden yıprandığımı hissediyorumAralık adeti ile baslayacak tedavi ama ne zaman transfer edilir bilmiyorum ki ondan once rahmi hazirlayacak galiba doktor
Evet ikinci denemem olacak ins bu sefer yuzumuz guler canimTransfer sonrası zaman geçmiyor umarım bekleyen herkes pozitifi görsün. Sizinde 2. Deneme sanırım, benimde 2. Ve aynı şekilde daha şimdiden yıprandığımı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?