Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Bende de çikolata kisti var eşimde bir sıkıntı yok çok şükür. Dün 4. Transferimi oldum bakalım dualarınıza talibim
Canim bu sefer yüzün guler ins çikolata kistin kaç cm daha once ameliyat oldun mu 4.transferim demissin hic tutunma.uolmadi mi onceden normal hic hamile kaldin mi canim cok soru sordum kusura bakma bende de cikolata kisti var da
Bir de tüp bebek icin sana uzun protokol mu uygulandi

İnşallah, çok teşekkür ederim. 2. Denememde tutmuştu fakat düşük yaptım 3. Deneme ve 1. Deneme taze transferdi tutmadı. Kısa protokol uygulandı her seferinde, kisti baskılayalım derken yumurtalıklar da baskılanır dedi doktorum. Kistim iç içe geçmiş sağ tarafta 6 cm büyüklüğü. Allah korusun bu sefer de olmazsa ameliyat olacağım daha sonra bir tane embriyom donduruldu o transfer edilecek ama inşallah bunlara gerek kalmaz

Anladim canim sana da cok geçmis olsun benim iki tarafimda da var sag tarafta ic ice geçmis 4.5 cm sol da 2 cm lik kistim var ben daha once asilama ile iki kere hamile kaldim birinde kurtaj oldum digeri kimyasaldı tüp bebeğe geçtim ilk tüp bebek deneyimim kisa protokoldu fakat yumurtalar kalitesiz cikti 2.gun embriyolar öldü
Bu ikinci denemem de dpktorum uzum protokol uygulayalim dedi ve kisti baskıladi 10 yumurta toplandı 2 tanesi 3.gun donduruldu simdi rahim.dinlendirme asamasindayim canim

Merhaba Arkadaşlar;
Bende 25 Kasımda tüp bebek tedavisine başladım. 25 Kasımdan beri Gonalf kullanıyorum. Bugün çatlatma iğnelerimi olacağım Cumartesi günü yumurta toplama işlemi olacak... çok karmaşık duygular içerisindeyım hayırlısı olsun ınsallah hepımızın hakkında:)

Ilk denemen mi canim insallah guzel sonuçlar alirsin

Ilk denemen mi canim insallah guzel sonuçlar alirsin

Amin canım inşallah inşallah hepimiz alırız... evet benım ilk denemem bu.. normalde çok umutluyum ama boyle 2-3 ve fazla deneme yapanı görünce korkmuyor degılım acıkcası..ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun da hayırlı guzel haberlerı de buraya yazmak nasıp olsunsenınde mi ilk denemen?

Canim korkma herkesin vucudu farklı seninki ilkinde olur baskasinin ki 5 ci de
Benim.ikinci denemem canim daha transfer olmadi ins bende ikinci denemem de yuzum güler ilk denemem de transfer bile olamadim embriyolarim ikinci gun öldü

Canim korkma herkesin vucudu farklı seninki ilkinde olur baskasinin ki 5 ci de
Benim.ikinci denemem canim daha transfer olmadi ins bende ikinci denemem de yuzum güler ilk denemem de transfer bile olamadim embriyolarim ikinci gun öldü

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah İnsallah senin bebisin bu sefer seninle olur Allah kimsenin kucagini bos koymasin ve herkese hayirlisini nasip etsin insallah Senin sorun neydi? Benim rahim darligi tuplerde sekil bozuklugu..bu sebepten direk asilama yapmadan tupe gectik

Amin canim inşallah hepimiz guzel sonuçlar elde ederiz canim benim.sorunum cikolata kistim var ve esimin de morfolojisi yuzde 1 önceden 0 di simdi yüzde 1 pldu daha önce iki kere hamile kaldim aşılama ile fakat sonu gelmedi bir kere kurtaj oldum digeri de kimyasal gebelik oldu

çok geçmiş olsun canım dediğim gibi inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.. benım bı arkadasm cıkolota kıstı vardı 3. denemede ikizleri oldu.. hatta şuandada doğal yollardan hamıle kaldı.. doğurmak uzere:) Allah sanada nasip eder inşallah

Amin canim Allah isteyen herkese nasıp eder ins sana da bana da buradaki tum arkadaslarima da

MErhaba arkadaslar Rabbim hepimize olumlu sonuclar almayi sonrada yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinn. Benimde ilk denemem hipo hipo hastasiyim. Eylulde yuumrta toplandi 30 kasimda transfer yapildi 5. Gun embriyosu iki tane transfer edildi. SU an bekleme surecindeyim gerçekten cok stresli ve cok zor gecen bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun.Oksapar igne kullanan var mi birde crinone jel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…