- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
- 33
- Konu Sahibi casperayse
-
İnşallah süre uzadıkça gerginlik artıyor çünkü. O kadar emek maddi manevi. Hangi şehirdesiniz ve yaş kaçtı sizinEvet ikinci denemem olacak ins bu sefer yuzumuz guler canim
Insaallah son olur tutunurda saglikla alirsin bebegini kucagina .eşlerden beklenen psikolojik destegin tavan yaptigi bi süreçAmin evet haklisiniz benim.ikinci denemem olacak su anda bile gerçekten cok yiprandigimi hissediyorum ins olur isteyen herkesin
Ben kahramanmarastayim gorev icabi buradayim yasim.29 sizin peki?İnşallah süre uzadıkça gerginlik artıyor çünkü. O kadar emek maddi manevi. Hangi şehirdesiniz ve yaş kaçtı sizin
Aynen haklisiniz cok sukur benim esim de bana hep destek oldu hatta cocugumuz illa olacak diye bir şey yok biz cocuk icin evlenmedik sadece derInsaallah son olur tutunurda saglikla alirsin bebegini kucagina .eşlerden beklenen psikolojik destegin tavan yaptigi bi süreç
Benim.esimde Allah razi olsun hep oyle soyluyo ama o dili kopasicalar varya insanin psikolojisini alt ust etmekde birebirAynen haklisiniz cok sukur benim esim de bana hep destek oldu hatta cocugumuz illa olacak diye bir şey yok biz cocuk icin evlenmedik sadece der
Onlari kafaya takmamak gerek iste herkes iyi niyetli degil kimi acidigini soyluyor kimi seni uzmek icin diyor hatta bana siyahlara ben acinacak bir halim yok diykrum Allah dermansiz dert vermesinBenim.esimde Allah razi olsun hep oyle soyluyo ama o dili kopasicalar varya insanin psikolojisini alt ust etmekde birebir
Kesinlikle öyle Allah dermansiz dert vermesin. Rabbim bizlerinde kucaklarini bos birakmasin insaallah.Onlari kafaya takmamak gerek iste herkes iyi niyetli degil kimi acidigini soyluyor kimi seni uzmek icin diyor hatta bana siyahlara ben acinacak bir halim yok diykrum Allah dermansiz dert vermesin
Ankaradayım ben yaş 33Ben kahramanmarastayim gorev icabi buradayim yasim.29 sizin peki?
Inşallah guzel sonuclar aliriz siz de ki sorun neydi acaba benim cikolata kistlerim var ve esimin morfolojisi ilk basta 0 di şimdi yüzde 1 olduAnkaradayım ben yaş 33
Bizde eşimden kaynaklı. Sayımız 1 milyon civarı hareket 0 maalesef.Inşallah guzel sonuclar aliriz siz de ki sorun neydi acaba benim cikolata kistlerim var ve esimin morfolojisi ilk basta 0 di şimdi yüzde 1 oldu
Size de geçmis olsun canim ama tüp bebek icin sayı yeterli degil mi hareket obemlj mi tüp bebekte bilmiylrum daBizde eşimden kaynaklı. Sayımız 1 milyon civarı hareket 0 maalesef.
Tüp bebek için yeterli canım. Normal yoldan olma şansı yok sadece.Size de geçmis olsun canim ama tüp bebek icin sayı yeterli degil mi hareket obemlj mi tüp bebekte bilmiylrum da
Canim benim de cikolata kistim var asilama ile hamile kaldim ama sonu gelmedi iki kere ondan sonra bir daha hamile.kalamadim tup bebeğe gectik bakalim bu sefer yüzümüz guler insTüp bebek için yeterli canım. Normal yoldan olma şansı yok sadece.
Hayırlısı canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızBende yarin sabah toplaticam cnm hayirlisi bakalim
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasın test gününüz ne zamanCanim benim de cikolata kistim var asilama ile hamile kaldim ama sonu gelmedi iki kere ondan sonra bir daha hamile.kalamadim tup bebeğe gectik bakalim bu sefer yüzümüz guler ins
5. Güne giden embriyoları koyması daha iyi bence. Korkmayın bir çok merkez 5. Gün embriyosu tercih ediyorKızlar doktorum dışarıda oluşturduğumuz embriyolardan 5 gün yaşayanları transfer edicez dedi.5 gün çok değil mi.. çok korkuyorum
Canim 5.gun embriyosu daha iyi aslinda neden korkuyorsun 5.gun olan embriyonun tutma olasılığının daha yuksek olduğunu biliyorum benKızlar doktorum dışarıda oluşturduğumuz embriyolardan 5 gün yaşayanları transfer edicez dedi.5 gün çok değil mi.. çok korkuyorum
Ben daha transfer olmadim canim rahim dinlendirme asamasindayimİnşallah emeklerimiz boşa çıkmasın test gününüz ne zaman
Canım kusura bakmaBen daha transfer olmadim canim rahim dinlendirme asamasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?