Kasım-aralık 2019 da tüp bebek deneyenler süreci beraber geçirelim mi??

Benim.esimde Allah razi olsun hep oyle soyluyo ama o dili kopasicalar varya insanin psikolojisini alt ust etmekde birebir
Onlari kafaya takmamak gerek iste herkes iyi niyetli degil kimi acidigini soyluyor kimi seni uzmek icin diyor hatta bana siyahlara ben acinacak bir halim yok diykrum Allah dermansiz dert vermesin

Onlari kafaya takmamak gerek iste herkes iyi niyetli degil kimi acidigini soyluyor kimi seni uzmek icin diyor hatta bana siyahlara ben acinacak bir halim yok diykrum Allah dermansiz dert vermesin
Kesinlikle öyle Allah dermansiz dert vermesin. Rabbim bizlerinde kucaklarini bos birakmasin insaallah.

Kızlar doktorum dışarıda oluşturduğumuz embriyolardan 5 gün yaşayanları transfer edicez dedi.5 gün çok değil mi.. çok korkuyorum

Kızlar doktorum dışarıda oluşturduğumuz embriyolardan 5 gün yaşayanları transfer edicez dedi.5 gün çok değil mi.. çok korkuyorum
Canim 5.gun embriyosu daha iyi aslinda neden korkuyorsun 5.gun olan embriyonun tutma olasılığının daha yuksek olduğunu biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…