Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne demek canım bende onu izleyerek rahatladım ve kafamdaki bi çok soru çözüldü

Aynen canım kesinlikle ben de öyle tiryakiydim resmen, hele çocuk olmadıkça daha çok sarmıştım. Dediğin gibi kendim için olmayan çocuğum için oldu herşeye fazlasıyla değdi.. şuan hala başlamadım içmiyorum çok şükür 3 seneyi geçti

Canım sen bunu çok rahat başarabilirsin, tutarsa içmicem değil,içmediğim için tutacak olarak motive etmelisin kendini.. şuan zaten gezip tozcak dönemde değilsin. Dikkat etmen gereken zamanla kısa yürüyüşlerle destekleyebilirsin..

Yok canim onu tup bebege başlayacağım ay hamile oldugumu ogrendim igneleri alip baslicaktim
Doğal yolla kaldın yani.. çok güzel canım. Peki şuan neden olmadı tekrar? Hani çok da olmamış bebeğin olalı denediniz mi?

Ne demek canım bende onu izleyerek rahatladım ve kafamdaki bi çok soru çözüldü
Dinledim canım ne kadar haklı ne kadar somut anlatmış aynen dediği gibi ahhh ahhhh binde kendimize söz gecirebilsek. Oluruna bırakabilsek. En güzel de diyir ya ne kadar stresli sıkıntılı olursanız vücut fazlalıkları atar. Erken doğumlar çok gerçeklesir. İşte vücutta embriyoyu atabikir diyor.

Neden öyle yaptılar ki. Ben transfer olduğumda doktor işlemi bitirdikten sonra hemşireleri uyardı 15 dakika hareket ettirmeyin uzansın dedi transfer masasında. Sonrasında hiç kaldırmadan sedyeye dinlenme odasına aldılar hatta çok sıkışık olduğum için yattığım yerde idrarı yapmam sağlandı dinlenme odasında da yarım saat yattım sonra wc tekrar kalktım ve 1 saat daha yatırdılar sonrasında 2 saatlik yola çıktım. Bu konuda merkez çok titiz davrandı doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun. Bence hemen kalkmayın bir dahakine

Çok ilgisi yok diyor arkadaşlar ama bu sefer yarım saat yatmayı düşünüyorum bir de böyle deneyeyim. Transfer masasında yattiniz bir de. Beni öyle yatirmazdi benden sonra bekleyen transefler vadi ama oda da da yatırmadi. Ben de 3 saatlik yola çıktım. O da aklıma takıldı. Yol etkiler mi acaba. Bir de araba da nasıl geldin eve arka koltukta yatarak mi

Aslında arkadaşlarda haklı tuttuktan sonra tutuyor ama genelde yatırdıkları için yine de vardır Bi hikmeti diyorum siz yine yatın. Ben son transferdim belki de transfer masasında da yatmama ondan izin verildi. En az yarım saat idrara kalkmayın dediler. Ön koltuğu yatırdık baya yarı uzanır halde gittim şehir dışından gitmiştik merkeze. Kaç embriyo transferi yapıldı size

Doğal yolla kaldın yani.. çok güzel canım. Peki şuan neden olmadı tekrar? Hani çok da olmamış bebeğin olalı denediniz mi?
Yas ilerliyor dogumdan itibaren hic korunmadim hamile kalamadim birde oglumun bir kardesi olsun istiyorum ondan yaptirdim aslinda cokta sorunumuz yok ama neden olmuyor bilmiyorum oglumda da 2 sene ugrastim olmadi tup bebege basladigim ay hamile kaldim belkide stresten bilmiyorum

Anladım canım olabilir aynen.. zorlandın mı peki çok transfer sonrası? Yardım eden kimse olmadı mı? Benim kızım şuan çok ilgi bekliyor sürekli beraber olmak istiyor hep koşturma evin içinde 28 aylık şuan. Bakalım nasıl yapıcaz. Ben de bi kardeşi olsun istiyorum bu hayatta yalnız kalmasın istiyorum

Tüp bebeğe başladığım ay hamile kaldım yazmışsın ya canım. O nasıl oldu? Yani ilaçlara falan başlamış mıydın

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah

Ay insallah canim ya yarin 9 30 da kontorum inslalah hersey yolunda gider bugunlerde tam yumurta catlama zamanlarin 2 gundru cok akintim var estrofem de mi yapiyor bilmiyorum
ya bende de aynı oldu,hatta doğal yolla hamile kalmayı denesem olmayan belirtilerin şu an oluyor resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…