- 3 Ocak 2014
- 1.142
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.201
Ne demek canım bende onu izleyerek rahatladım ve kafamdaki bi çok soru çözüldüEvet benim doktorum da öyle dedi hakkını yemeyeyim. Şu an normal gebeden hiçbir farkın yok. Normal hayatına devam et dedi. Haklısın canım. Mantığım öyle diyor da işte duygulara söz geçmiyor . Turgut aydını şimdi izleyeceğim iyi ki varsınız
Tabii yumurtlamanın geçmesi lazım. Çarşamba falan olur herhalde
Aynen canım kesinlikle ben de öyle tiryakiydim resmen, hele çocuk olmadıkça daha çok sarmıştım. Dediğin gibi kendim için olmayan çocuğum için oldu herşeye fazlasıyla değdi.. şuan hala başlamadım içmiyorum çok şükür 3 seneyi geçtiBen de sigarayı severek icen insanlardandım, tamamen bırakabileceğime ihtimal vermiyodum ama anladım ki bırakılıyomuş. Kendim için başaramadığımı bebiş için başardım çok şükür. İçmeyince içi, vicdanı da rahat oluyo insanın
Çok seviyosanız yine içersiniz, bırakma değil ara verme diye düşünebilirsin gebelik ve emzirme süreci için en kötü ihtimalle.
Canım sen bunu çok rahat başarabilirsin, tutarsa içmicem değil,içmediğim için tutacak olarak motive etmelisin kendini.. şuan zaten gezip tozcak dönemde değilsin. Dikkat etmen gereken zamanla kısa yürüyüşlerle destekleyebilirsin..Oyle bi durumdayiz ki bide korona falan derken evden cikamiyoruz. Normal bi surecte olsak belki gez toz zaman gecicek suan hep evdeyiz. Hic kimseyle gorusemiylruz evden cikamiyoruz. Ee zaten tuttu mu tutmadi mi stresi var. Yani tam sigara araticak zamanlar. Kesinlikle hic icmemem gerek biliyorum ama ben baya icen biri olarak gunde 2 bile iyi dayaniyorm suan. Ama icerkende vicdan azabi. Simdide kesin sonuc pozitif olsun onuda icmicem diyorum. Valal blmiyorm nolcak
Doğal yolla kaldın yani.. çok güzel canım. Peki şuan neden olmadı tekrar? Hani çok da olmamış bebeğin olalı denediniz mi?Yok canim onu tup bebege başlayacağım ay hamile oldugumu ogrendim igneleri alip baslicaktim
Herkese dua ediyorum canım Rabbım isteyen herkese nasip etsinYaaa maşallah herkez pozitif gözün aydın canım lütfen banada cpk dua edin
Dinledim canım ne kadar haklı ne kadar somut anlatmış aynen dediği gibi ahhh ahhhh binde kendimize söz gecirebilsek. Oluruna bırakabilsek. En güzel de diyir ya ne kadar stresli sıkıntılı olursanız vücut fazlalıkları atar. Erken doğumlar çok gerçeklesir. İşte vücutta embriyoyu atabikir diyor.Ne demek canım bende onu izleyerek rahatladım ve kafamdaki bi çok soru çözüldü
Neden öyle yaptılar ki. Ben transfer olduğumda doktor işlemi bitirdikten sonra hemşireleri uyardı 15 dakika hareket ettirmeyin uzansın dedi transfer masasında. Sonrasında hiç kaldırmadan sedyeye dinlenme odasına aldılar hatta çok sıkışık olduğum için yattığım yerde idrarı yapmam sağlandı dinlenme odasında da yarım saat yattım sonra wc tekrar kalktım ve 1 saat daha yatırdılar sonrasında 2 saatlik yola çıktım. Bu konuda merkez çok titiz davrandı doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun. Bence hemen kalkmayın bir dahakineKızlar benim doktorum transferden hemen sonra tuvalete gidebilirsin dedi. Ve yatmana gerek yok eve gidebilirsin dedi. Bu normal mi. Ve tutmadı tabi ki bu ay tekrar yapacağız nasipse.genetikte yaptırdık bir sıkıntı yok. Doktorda neden olmadı hiç bilmiyorum dedi. İlk denemem di. Sizce şimdi nelere dikkat edeyim.
Kızlar benim doktorum transferden hemen sonra tuvalete gidebilirsin dedi. Ve yatmana gerek yok eve gidebilirsin dedi. Bu normal mi. Ve tutmadı tabi ki bu ay tekrar yapacağız nasipse.genetikte yaptırdık bir sıkıntı yok. Doktorda neden olmadı hiç bilmiyorum dedi. İlk denemem di. Sizce şimdi nelere dikkat edeyim.
Çok ilgisi yok diyor arkadaşlar ama bu sefer yarım saat yatmayı düşünüyorum bir de böyle deneyeyim. Transfer masasında yattiniz bir de. Beni öyle yatirmazdi benden sonra bekleyen transefler vadi ama oda da da yatırmadi. Ben de 3 saatlik yola çıktım. O da aklıma takıldı. Yol etkiler mi acaba. Bir de araba da nasıl geldin eve arka koltukta yatarak miNeden öyle yaptılar ki. Ben transfer olduğumda doktor işlemi bitirdikten sonra hemşireleri uyardı 15 dakika hareket ettirmeyin uzansın dedi transfer masasında. Sonrasında hiç kaldırmadan sedyeye dinlenme odasına aldılar hatta çok sıkışık olduğum için yattığım yerde idrarı yapmam sağlandı dinlenme odasında da yarım saat yattım sonra wc tekrar kalktım ve 1 saat daha yatırdılar sonrasında 2 saatlik yola çıktım. Bu konuda merkez çok titiz davrandı doktorum da çok iyiydi Allah razı olsun. Bence hemen kalkmayın bir dahakine
Aslında arkadaşlarda haklı tuttuktan sonra tutuyor ama genelde yatırdıkları için yine de vardır Bi hikmeti diyorum siz yine yatın. Ben son transferdim belki de transfer masasında da yatmama ondan izin verildi. En az yarım saat idrara kalkmayın dediler. Ön koltuğu yatırdık baya yarı uzanır halde gittim şehir dışından gitmiştik merkeze. Kaç embriyo transferi yapıldı sizeÇok ilgisi yok diyor arkadaşlar ama bu sefer yarım saat yatmayı düşünüyorum bir de böyle deneyeyim. Transfer masasında yattiniz bir de. Beni öyle yatirmazdi benden sonra bekleyen transefler vadi ama oda da da yatırmadi. Ben de 3 saatlik yola çıktım. O da aklıma takıldı. Yol etkiler mi acaba. Bir de araba da nasıl geldin eve arka koltukta yatarak mi
Yas ilerliyor dogumdan itibaren hic korunmadim hamile kalamadim birde oglumun bir kardesi olsun istiyorum ondan yaptirdim aslinda cokta sorunumuz yok ama neden olmuyor bilmiyorum oglumda da 2 sene ugrastim olmadi tup bebege basladigim ay hamile kaldim belkide stresten bilmiyorumDoğal yolla kaldın yani.. çok güzel canım. Peki şuan neden olmadı tekrar? Hani çok da olmamış bebeğin olalı denediniz mi?
Anladım canım olabilir aynen.. zorlandın mı peki çok transfer sonrası? Yardım eden kimse olmadı mı? Benim kızım şuan çok ilgi bekliyor sürekli beraber olmak istiyor hep koşturma evin içinde 28 aylık şuan. Bakalım nasıl yapıcaz. Ben de bi kardeşi olsun istiyorum bu hayatta yalnız kalmasın istiyorumYas ilerliyor dogumdan itibaren hic korunmadim hamile kalamadim birde oglumun bir kardesi olsun istiyorum ondan yaptirdim aslinda cokta sorunumuz yok ama neden olmuyor bilmiyorum oglumda da 2 sene ugrastim olmadi tup bebege basladigim ay hamile kaldim belkide stresten bilmiyorum
Yollarda çatlatmışın yumurtalarıHerhalde eger yarin guzelce hersey 5 gun sonra carsamba oluyorbugun biraz yuruyus falan yaptim sanki adet olacakk gibi bacagim karnim agridi eve geldim bi baktim akintim olmus baya bi herhalde catladi benimki dedim
Yok canım almazlar. Çözdürme ücreti diye bişey yoktu verdikleri kağıtta.kofi acaba bizden bu embroyolari cozdururken ucret alacaklarmi
Belli olur tabii 8. Gün kanda.Yarın versem mi diyorum 8. Gün yarın hem cuma ptesi ye kadar beklemek zorunda da kalmam ama hiç 8. Gün kan veren var mı acaba komik duruma da düşmek istemiyorum
Tüp bebeğe başladığım ay hamile kaldım yazmışsın ya canım. O nasıl oldu? Yani ilaçlara falan başlamış mıydınYas ilerliyor dogumdan itibaren hic korunmadim hamile kalamadim birde oglumun bir kardesi olsun istiyorum ondan yaptirdim aslinda cokta sorunumuz yok ama neden olmuyor bilmiyorum oglumda da 2 sene ugrastim olmadi tup bebege basladigim ay hamile kaldim belkide stresten bilmiyorum
Tranfser ücreti adı altında onuda alırlar muhtemelenYok canım almazlar. Çözdürme ücreti diye bişey yoktu verdikleri kağıtta.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahMerhaba arkadaşlar yarın test günüm. Bugün idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. 3. Gün embriyosu 10. Gün bugün. Değerim ne çıkar acaba? Ben hep pozitif görüyorum ama değer düşük olunca devam etmiyor o yüzden çok korkuyorum. Yaptığım test erken gebelik testi değildi bu arada
ya bende de aynı oldu,hatta doğal yolla hamile kalmayı denesem olmayan belirtilerin şu an oluyor resmen!Ay insallah canim ya yarin 9 30 da kontorum inslalah hersey yolunda gider bugunlerde tam yumurta catlama zamanlarin 2 gundru cok akintim var estrofem de mi yapiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?