Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba bende sigara kullaniyorum. Tup bebek surecine basladik transfere kdear icicem transferden sonra birakicam dedim. Tabiki cok zor. Sali gunu transfer oldum. Bugun 3. Gun gunde 2 defa iciyorum yalniz. Hic hic icmemek lazm ama dayanmak cok zor. Tutunmasini engelliyor sigara sizin surec nasil blmiyorm ama en azindan olabildigince az icin.

Tutunmasini guclendiriyor dedi doktor,bu 4. Denemem bende ilk defa yaptim bu sekilde,digerlerinde yapmamistim.kizlar aranizda sigara kullanan var mi? Ben birakamadim maalesef,hala iciyorum

Benim sigara alışkanlığım yok ama sen de icmemeye ya da ne bileyim yarim felan içmeye çalışan canım. Biliyorsun zor süreçlerden geçiyoruz. Vicdanini en az rahatsız edecek şekilde kullan ya da kullanma ki sonra suçlu hissetme kendini. Ama şöyle de bir gercek var veren ALLLAH

Transferimden sonra sedyeden yatağa geçmek için personel "aniden" şak diye sedyeyi yatak hizasına indirdi. Baya şiddetliydi olumsuz etkiler mi sizce? Çak taktım bunu kafamaya

Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün erken gebelikte de silik çıktı, idrara takılma canım idrara anca geçiyor, ben de su içiyorum çok, en fazla 4-5 saat tutabildim. Korkma inşallah güzel gelir sonucun

Normal evet yatmak iyi değil zaten yurt dışında millet transferden sonra kalkıp işe gidiyor ve yapılan araştırmalarda tutma oranı en çok olanlar kalkıp nomrla hayatına devam edenler
Aaaaaa bilmiyordum. Ne bileyim doktor hiçbir neden yok tutmaması için deyince ben de acaba yatmadım ondan mı dedim. Teşekkür ederim arkadaşım

Transferimden sonra sedyeden yatağa geçmek için personel "aniden" şak diye sedyeyi yatak hizasına indirdi. Baya şiddetliydi olumsuz etkiler mi sizce? Çak taktım bunu kafamaya
Ben biraz videolar izledim canım iki perde var bir ilk giriş bide içerdeki rahim girişi içerdeki rahim girişini aletlerle nasıl açıyorlar biliyorsundur onları çıkardıktan sonra çıkması çok zor bunu sıkıntı yapma orası kapanıyor millet hemen ayağa kalkıyor biliyor musun

Aaaaaa bilmiyordum. Ne bileyim doktor hiçbir neden yok tutmaması için deyince ben de acaba yatmadım ondan mı dedim. Teşekkür ederim arkadaşım
Benm bir yanıkım yaptırdı transferden sonra direk kalktı çıktı hastaneden tuttu.
Beni 1. 5 saat yatırdılar transferden sonra yattığım yerde poşete yaptırdılar idrarımı ama benmki bugün 7. Gün test yaptm hiçbişi çıkmadı. Onun çıkmıştı 7. Günde idrarda
Sonuç olarak tutacaksa tutuyor biz ne yapsak boş

Kaçıncı gün embriyosu canım. Belki geç tutunmuştur. O dan idrar da çıkmamış olabilir. Şuan hamile olabilirsin. Moralini bozma.

Kaçıncı gün embriyosu canım. Belki geç tutunmuştur. O dan idrar da çıkmamış olabilir. Şuan hamile olabilirsin. Moralini bozma.
4. Gün embyosu benm ama bilemiyorm hiç umudum yok hiç belirti yok. Biz eşimle yıkıldık bugünkü test negatif çıkınca

Yaa içimi rahatlattin çok teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…