Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa içimi rahatlattin çok teşekkür ederim canim
Allah nasip ettikten sonra sen de elinden geleni yapınca hiç bisey olmaz sen sadece kalbini ferah tut yemene içmeme hareketlerine dikkat et bana ağız üstü yatma dedi doktor düşün iğne mi bile ayakta vuruluyorum yan yatıp vurdurabilirim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum takdir Allahın bak tam yağlı süt ve yoğurtlar iyiymiş ben bunu bugün öğrendim internetten

Canim hicbirsey yapmadim oglum var birbucuk yasinda onun herseyiyle ilgilendim cok yatamadim sadece ilac aldigim xamanlarda yattim okadar normal hayatima devam ettim doktorumda oyle dedi zaten
İlk bebişin de mi tüp bebekti canım?

Ben bu konuda maalesef çok sertim canım yıllarca sigara içtim ama tüp bebeğe karar verdiğim an bir saniye bile düşünmeden bıraktım. Her insan bir değil mutlaka ama günde 2 tane içiyorum azalttım diye kendini avutmamalı bir an evvel bırakmalısın. Sonra kendi kendini suçlucaksın maalesef

İstersen eğer İnan bana hiç de zor değil evlat için bu kadar zor olamaz fedakarlık yapmak Benim fikrim, dilerim bırakırsın

Ay insallah canim ya yarin 9 30 da kontorum inslalah hersey yolunda gider bugunlerde tam yumurta catlama zamanlarin 2 gundru cok akintim var estrofem de mi yapiyor bilmiyorum
Tabii yumurtlamanın geçmesi lazım. Çarşamba falan olur herhalde

Aaaaaa bilmiyordum. Ne bileyim doktor hiçbir neden yok tutmaması için deyince ben de acaba yatmadım ondan mı dedim. Teşekkür ederim arkadaşım
Ne demek canım youtube Dr Turgut aydın yaz o herşeyi kısa kısa videolarla anlatıyor mesela transferden sonra ne yapmak gerekir aslında rahim yatarken de ayaktada 45 derecelik açıyla dururmuş. yani rahim içi yer çekiminden etkilenmez anatomi bilen herkes bunu bilir diyor benim kendi doktorum birde aslında sürekli yatmak olumsuzluk getiriyor. Mesela dio bi enfeksiyon doğumu teknikler çünkü vücut fazlalıklardan kurtulmak ister. Tüp bebek embriyo transferinde de sürekli yatarsanız kabız olursunuz ozamanda vücut fazlalıkları ekarte eder diyor. Normal döllenme ile tüp bebek koyduktan sonraki rahim içinde hiç bir fark yoktur oyüzden rahat olmak gerekiyor

İstersen eğer İnan bana hiç de zor değil evlat için bu kadar zor olamaz fedakarlık yapmak Benim fikrim, dilerim bırakırsın
Ben de sigarayı severek icen insanlardandım, tamamen bırakabileceğime ihtimal vermiyodum ama anladım ki bırakılıyomuş. Kendim için başaramadığımı bebiş için başardım çok şükür. İçmeyince içi, vicdanı da rahat oluyo insanın
Çok seviyosanız yine içersiniz, bırakma değil ara verme diye düşünebilirsin gebelik ve emzirme süreci için en kötü ihtimalle.

Oyle bi durumdayiz ki bide korona falan derken evden cikamiyoruz. Normal bi surecte olsak belki gez toz zaman gecicek suan hep evdeyiz. Hic kimseyle gorusemiylruz evden cikamiyoruz. Ee zaten tuttu mu tutmadi mi stresi var. Yani tam sigara araticak zamanlar. Kesinlikle hic icmemem gerek biliyorum ama ben baya icen biri olarak gunde 2 bile iyi dayaniyorm suan. Ama icerkende vicdan azabi. Simdide kesin sonuc pozitif olsun onuda icmicem diyorum. Valal blmiyorm nolcak

Tabii yumurtlamanın geçmesi lazım. Çarşamba falan olur herhalde
Herhalde eger yarin guzelce hersey 5 gun sonra carsamba oluyorbugun biraz yuruyus falan yaptim sanki adet olacakk gibi bacagim karnim agridi eve geldim bi baktim akintim olmus baya bi herhalde catladi benimki dedim

Evet benim doktorum da öyle dedi hakkını yemeyeyim. Şu an normal gebeden hiçbir farkın yok. Normal hayatına devam et dedi. Haklısın canım. Mantığım öyle diyor da işte duygulara söz geçmiyor . Turgut aydını şimdi izleyeceğim iyi ki varsınız

İdrar testin de negatif çıktı inanamadik doktorumuz çok umutluydu çünkü. Eşimle yıkıldık eşim dedi ki test gününü böyle bekleyemeyiz gidip kan verelim üzüleceksin yine üzülürüz dedi. Kanda da negatif çıktı. Hastaneyi aradık. Test günü değil ama negatif çıktıysa artık artmaz değer ilaçları bırakın dendi.
Sonuç nasıl çıkmıştı

Cok cok haklisin ama bu bela nasil bi sey icen bilir allahim ins bu surecte hepimizin yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…