- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.181
Insallah ayni gundeyiz iyi haberlerle geliriz buraya ben teşekkür ederim canım burda zaman ayırıyoruz birbirimize destek alıyoruzİnşallah siz haklı çıkarsınız da güzel sonuçlar alırız teşk ederm yorumlarınız için
Allah nasip ettikten sonra sen de elinden geleni yapınca hiç bisey olmaz sen sadece kalbini ferah tut yemene içmeme hareketlerine dikkat et bana ağız üstü yatma dedi doktor düşün iğne mi bile ayakta vuruluyorum yan yatıp vurdurabilirim ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum takdir Allahın bak tam yağlı süt ve yoğurtlar iyiymiş ben bunu bugün öğrendim internettenYaa içimi rahatlattin çok teşekkür ederim canim
İlk bebişin de mi tüp bebekti canım?Canim hicbirsey yapmadim oglum var birbucuk yasinda onun herseyiyle ilgilendim cok yatamadim sadece ilac aldigim xamanlarda yattim okadar normal hayatima devam ettim doktorumda oyle dedi zaten
Yarın versem mi diyorum 8. Gün yarın hem cuma ptesi ye kadar beklemek zorunda da kalmam ama hiç 8. Gün kan veren var mı acaba komik duruma da düşmek istemiyorumEmin ol seni çok iyi anlıyorum biz de yaşadık. Hemen kan verseydin bugün. Emin olurdun
Ah canım benim çok çok teşekkür ederim
Ay insallah canim ya yarin 9 30 da kontorum inslalah hersey yolunda gider bugunlerde tam yumurta catlama zamanlarin 2 gundru cok akintim var estrofem de mi yapiyor bilmiyorumYarın kontrolün var. Sıra sana geliyor inşaallah nasipçim
Yarın versem mi diyorum 8. Gün yarın hem cuma ptesi ye kadar beklemek zorunda da kalmam ama hiç 8. Gün kan veren var mı acaba komik duruma da düşmek istemiyorum
Ben bu konuda maalesef çok sertim canım yıllarca sigara içtim ama tüp bebeğe karar verdiğim an bir saniye bile düşünmeden bıraktım. Her insan bir değil mutlaka ama günde 2 tane içiyorum azalttım diye kendini avutmamalı bir an evvel bırakmalısın. Sonra kendi kendini suçlucaksın maalesefMerhaba bende sigara kullaniyorum. Tup bebek surecine basladik transfere kdear icicem transferden sonra birakicam dedim. Tabiki cok zor. Sali gunu transfer oldum. Bugun 3. Gun gunde 2 defa iciyorum yalniz. Hic hic icmemek lazm ama dayanmak cok zor. Tutunmasini engelliyor sigara sizin surec nasil blmiyorm ama en azindan olabildigince az icin.
İstersen eğer İnan bana hiç de zor değil evlat için bu kadar zor olamaz fedakarlık yapmakMerhaba bende sigara kullaniyorum. Tup bebek surecine basladik transfere kdear icicem transferden sonra birakicam dedim. Tabiki cok zor. Sali gunu transfer oldum. Bugun 3. Gun gunde 2 defa iciyorum yalniz. Hic hic icmemek lazm ama dayanmak cok zor. Tutunmasini engelliyor sigara sizin surec nasil blmiyorm ama en azindan olabildigince az icin.
Sonuç nasıl çıkmıştıBen vermiştimkomik duruma dusmwzsin hemşireye gününü mu söyleyeceksin sanki. Ver rahatla
Tabii yumurtlamanın geçmesi lazım. Çarşamba falan olur herhaldeAy insallah canim ya yarin 9 30 da kontorum inslalah hersey yolunda gider bugunlerde tam yumurta catlama zamanlarin 2 gundru cok akintim var estrofem de mi yapiyor bilmiyorum
Ne demek canım youtube Dr Turgut aydın yaz o herşeyi kısa kısa videolarla anlatıyor mesela transferden sonra ne yapmak gerekir aslında rahim yatarken de ayaktada 45 derecelik açıyla dururmuş. yani rahim içi yer çekiminden etkilenmez anatomi bilen herkes bunu bilir diyor benim kendi doktorum birde aslında sürekli yatmak olumsuzluk getiriyor. Mesela dio bi enfeksiyon doğumu teknikler çünkü vücut fazlalıklardan kurtulmak ister. Tüp bebek embriyo transferinde de sürekli yatarsanız kabız olursunuz ozamanda vücut fazlalıkları ekarte eder diyor. Normal döllenme ile tüp bebek koyduktan sonraki rahim içinde hiç bir fark yoktur oyüzden rahat olmak gerekiyorAaaaaa bilmiyordum. Ne bileyim doktor hiçbir neden yok tutmaması için deyince ben de acaba yatmadım ondan mı dedim. Teşekkür ederim arkadaşım
Ben de sigarayı severek icen insanlardandım, tamamen bırakabileceğime ihtimal vermiyodum ama anladım ki bırakılıyomuş. Kendim için başaramadığımı bebiş için başardım çok şükür. İçmeyince içi, vicdanı da rahat oluyo insanınİstersen eğer İnan bana hiç de zor değil evlat için bu kadar zor olamaz fedakarlık yapmakBenim fikrim, dilerim bırakırsın
Ben bu konuda maalesef çok sertim canım yıllarca sigara içtim ama tüp bebeğe karar verdiğim an bir saniye bile düşünmeden bıraktım. Her insan bir değil mutlaka ama günde 2 tane içiyorum azalttım diye kendini avutmamalı bir an evvel bırakmalısın. Sonra kendi kendini suçlucaksın maalesef
Yok canim onu tup bebege başlayacağım ay hamile oldugumu ogrendim igneleri alip baslicaktimİlk bebişin de mi tüp bebekti canım?
Herhalde eger yarin guzelce hersey 5 gun sonra carsamba oluyorTabii yumurtlamanın geçmesi lazım. Çarşamba falan olur herhalde
Ne demek canım youtube Dr Turgut aydın yaz o herşeyi kısa kısa videolarla anlatıyor mesela transferden sonra ne yapmak gerekir aslında rahim yatarken de ayaktada 45 derecelik açıyla dururmuş. yani rahim içi yer çekiminden etkilenmez anatomi bilen herkes bunu bilir diyor benim kendi doktorum birde aslında sürekli yatmak olumsuzluk getiriyor. Mesela dio bi enfeksiyon doğumu teknikler çünkü vücut fazlalıklardan kurtulmak ister. Tüp bebek embriyo transferinde de sürekli yatarsanız kabız olursunuz ozamanda vücut fazlalıkları ekarte eder diyor. Normal döllenme ile tüp bebek koyduktan sonraki rahim içinde hiç bir fark yoktur oyüzden rahat olmak gerekiyor
Amin canım inşallahAh canım benim çok çok teşekkür ederimDarısı sana ve tüm isteyenlere
Sonuç nasıl çıkmıştı
Benim sigara alışkanlığım yok ama sen de icmemeye ya da ne bileyim yarim felan içmeye çalışan canım. Biliyorsun zor süreçlerden geçiyoruz. Vicdanini en az rahatsız edecek şekilde kullan ya da kullanma ki sonra suçlu hissetme kendini. Ama şöyle de bir gercek var veren ALLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?