Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hangi hastane canim benimde ilk denemem 28 yasindayim transfer hazeiligindayiz 5 gun sonra olucam bende inslalah ben bahceci umuttayim mesela orda yasal degilmis 1.denem 35 yas alti tek embriyo koyuyorlarmis ama duydugum baska yerlerde yapanlar var yine bi danis istersen

Asıl kalçadan olan ağrıtmıyor mu
Ağrıtmaz olur mu çok ağrıtıyor ama kızkardeşim vuruyo çok dikkat etmeye çalışıyo iğneyi elinde biraz ısıtıp yavaş uavaş veriyo şimdilik morarma apse falan hiç olmadı ama şimdi kendisi gitti çalışıyor. Dün sağlıkocağına vurdurdum ağrıttı bugün de hastaneye gitcrm bakalım

Etkisini gördünüz mü peki

İkimiz de aynı iğneden bahsediyoruz dimi prolutex ?

Bende adana başkentte yaptırıyorum inşallah danisacagm doktruma.. Senin kac yumurtan dollendi canım dondurmusmuydun sen yoksa yeni mi opu oldun?

Yaa gerçekten öyle insanın eli titriyor erken gebeliği 6. Günde başladım yapmaya zamanında vermek en iyisi ama hafta sonu olduğu için hem bugün 10. Günde veriyim dedim hemde son kez salı veririm bakalım

Banada o yuzden kalcayi vermedi saglik ocagina gidip hemsireye vurdurman yada acilde yaptirman gerekebilir dedi cok sıkıntılı corona oldugu icin dedi dikkat edilmiyor dedi o yuzden gobekten olani verdi artik yapicam bi sekilde

Yok benimki progestan ama içerikleri aynı sanırım yağlı bir iğne
Kalçadan olan da ağrıtıyor ama bana göbekten olan daha çok acitiyormus gibi geliyor arkadaşın dediği gibi

Oyle kalcada olan cok agriyiuormus zaten de bu gobekten olan da acitiormus gonal f ler gibi degil onlar acitmiyordu .. siz ne kulalnmistiniz inslalah sonucunuz pozitif oluur
Yok benimki progestan ama içerikleri aynı sanırım yağlı bir iğne
Evet içerikleri aynı doğrudur yağlı bir ilaç sabah akşam göbekten yapıyorum kendim hemşire göbeğisini dinlendirmek istersen 2 tane çekip kalçadan yapabilirsin demişti ama ben hiç yaptırmadım yapmayı da düşünmüyorum bir kere onun iğnesi büyük sonuç olarak kalçada da ağrıtıyormuş ilaç göbekte de hafif yakıyor yağlı bir ilaç olduğunu sana buram buram hissettiriyor ama olsun ben yavaş yavaş enjekte ettiğim için hiç sorun yaşamadım. Bide merak ettim neden elinizde ısıtıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…