Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim bana verdiği prolutex evet henuz vurunmadim acıtip acitmadigini bilmiyorm ezcaneden gelmesini bekliyorim 5 gun sonra transfer olucam inslalah
Kalçadan yaptırmaya hiç gerek yok bence bir kere onun iğnesi daha çok acıtıyor enjekte ederken ilacı yavaş yavaş ver dokuyu zedelemesin diye hiçbir şey olmaz

Bana da o gobekteni verdi nasil kullandiniz bende ona gore kullanayim sabah aksam olacak acitmamasi icin oneriniz varmi birde bu ignedemi gobek sag sol veya alti 4 parmak gibi mi vuruluyor

Bana da o gobekteni verdi nasil kullandiniz bende ona gore kullanayim sabah aksam olacak acitmamasi icin oneriniz varmi birde bu ignedemi gobek sag sol veya alti 4 parmak gibi mi vuruluyor
Evet canım Gonal f gibi 3 ya da 4 parmak yapıyorsun sabah bir tarafa akşam diğer tarafa vuruyorum aynı noktalara vurmamaya çalışıyorum bide dediğim gibi iğnenin eğik ucu yukarıya bakacak şekilde vurduğumda daha kolay girdiğini farkettim, ilacı yavaş yavaş enjekte ettikten sonra iğneyi dik ve hızlı Çek bişey olmaz Allah’ın izniyle

Bende progestan iğnesi vurunuyorum ama ağrı yapmıyor dün transfer oldum bana 5 tane verdi iğneyi 5 iğne bitince fitile geçicem
Bana transferden 5 gün önce başlattı günde 1 tane ayrıca sabah öğle akşam fitil. Transferin 10 günündeyim hala fitil ve iğne devam ediyor ayrıca kan sulandırıcı oksapar var hergün göbekten.

Aynen çok yağlı ilaç. Bana kızkardeşim dedi yağlı olduğu için çözülümü daha rahat olur iğne dağılır apse ağrı çok yapmaz dedi gerçekten de daha rahat oluyor. Yağlı olduğu için soğukta daha zor olur dağılımı. İğneyi vurmadan 3 - 5 dakka avcumuzda tuttuk

Kalçadan olan da ağrıtıyor ama bana göbekten olan daha çok acitiyormus gibi geliyor arkadaşın dediği gibi
iğneyi göbeğinize enjekte ettikten sonra yavaşa yavaşa verin hızlı verince bayağı yakıyor. ben bir ağrı hissetmedim ama sonrasında sertlik oluyor ortada hamiş gibi dolanıyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…