- 9 Haziran 2020
- 128
- 102
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.421
Kalçadan yaptırmaya hiç gerek yok bence bir kere onun iğnesi daha çok acıtıyorCanim bana verdiği prolutex evet henuz vurunmadim acıtip acitmadigini bilmiyorm ezcaneden gelmesini bekliyorim 5 gun sonra transfer olucam inslalah
Bana da o gobekteni verdi nasil kullandiniz bende ona gore kullanayim sabah aksam olacak acitmamasi icin oneriniz varmiEvet içerikleri aynı doğrudur yağlı bir ilaç sabah akşam göbekten yapıyorum kendim hemşire göbeğisini dinlendirmek istersen 2 tane çekip kalçadan yapabilirsin demişti ama ben hiç yaptırmadım yapmayı da düşünmüyorum bir kere onun iğnesi büyüksonuç olarak kalçada da ağrıtıyormuş ilaç göbekte de hafif yakıyor yağlı bir ilaç olduğunu sana buram buram hissettiriyor ama olsun ben yavaş yavaş enjekte ettiğim için hiç sorun yaşamadım. Bide merak ettim neden elinizde ısıtıyorsunuz?
Pazartesi günü canım çok heyecanlıyımTransfer ne zaman canım
Cok sagol caanim oyle yaparim inslalah zaten ozel igne ucu aldim ince olandanKalçadan yaptırmaya hiç gerek yok bence bir kere onun iğnesi daha çok acıtıyorenjekte ederken ilacı yavaş yavaş ver dokuyu zedelemesin diye hiçbir şey olmaz
Evet canım Gonal f gibi 3 ya da 4 parmak yapıyorsun sabah bir tarafa akşam diğer tarafa vuruyorum aynı noktalara vurmamaya çalışıyorum bide dediğim gibi iğnenin eğik ucu yukarıya bakacak şekilde vurduğumda daha kolay girdiğini farkettim, ilacı yavaş yavaş enjekte ettikten sonra iğneyi dik ve hızlı Çek bişey olmaz Allah’ın izniyleBana da o gobekteni verdi nasil kullandiniz bende ona gore kullanayim sabah aksam olacak acitmamasi icin oneriniz varmibirde bu ignedemi gobek sag sol veya alti 4 parmak gibi mi vuruluyor
Elindeki enjektör insülin enjektörü değil dimi kaç ml ?Cok sagol caanim oyle yaparim inslalah zaten ozel igne ucu aldim ince olandan
Banada o yuzden kalcayi vermedi saglik ocagina gidip hemsireye vurdurman yada acilde yaptirman gerekebilir dedi cok sıkıntılı corona oldugu icin dedi dikkat edilmiyor dedi o yuzden gobekten olani verdi artik yapicam bi sekilde
Daha iyi olmuş kendiniz evinizde yaparsınızBanada o yuzden kalcayi vermedi saglik ocagina gidip hemsireye vurdurman yada acilde yaptirman gerekebilir dedi cok sıkıntılı corona oldugu icin dedi dikkat edilmiyor dedi o yuzden gobekten olani verdi artik yapicam bi sekilde
Erken olsun güç olmasınDemi ya 7 bile birlikte kilarsiniz gunes 8 e dogru doguyorbizim hastanede transferler saat 15 den sonda oluyormus
Bana transferden 5 gün önce başlattı günde 1 tane ayrıca sabah öğle akşam fitil. Transferin 10 günündeyim hala fitil ve iğne devam ediyor ayrıca kan sulandırıcı oksapar var hergün göbekten.Bende progestan iğnesi vurunuyorum ama ağrı yapmıyor dün transfer oldum bana 5 tane verdi iğneyi 5 iğne bitince fitile geçicem
ben 85 tl ödedim üstelik pazar günü gitmiştimÖzelde test fiyatı ne kadar oluyor acaba
Onu duymadım hiç neymişki oEmbriyo yapıştırıcısı önermişler. Tutunmayı kolaylaştırır mı acaba
İnşallah canı gönülden diliyorum hepiniz içinTebrik ederim canım darısı bizlerim başına inşallah çok mutlu oldum❤☺
Aynen çok yağlı ilaç. Bana kızkardeşim dedi yağlı olduğu için çözülümü daha rahat olur iğne dağılır apse ağrı çok yapmaz dedi gerçekten de daha rahat oluyor. Yağlı olduğu için soğukta daha zor olur dağılımı. İğneyi vurmadan 3 - 5 dakka avcumuzda tuttukEvet içerikleri aynı doğrudur yağlı bir ilaç sabah akşam göbekten yapıyorum kendim hemşire göbeğisini dinlendirmek istersen 2 tane çekip kalçadan yapabilirsin demişti ama ben hiç yaptırmadım yapmayı da düşünmüyorum bir kere onun iğnesi büyüksonuç olarak kalçada da ağrıtıyormuş ilaç göbekte de hafif yakıyor yağlı bir ilaç olduğunu sana buram buram hissettiriyor ama olsun ben yavaş yavaş enjekte ettiğim için hiç sorun yaşamadım. Bide merak ettim neden elinizde ısıtıyorsunuz?
Bende mecbur kalabilirim o yüzden soruyorum merak ettim bayağı cokmus karamanda geçen sene 20 tl ye yapmıştım en fazla şu an 50 tl olsunben 85 tl ödedim üstelik pazar günü gitmiştim
Benim ilk kan sonucum pozitif çıktı canımm
Canım gözün aydınn sağlıklı bir gebelik geçir inşallah allah tamamına erdirsinCanım arkadaşlarım kan testim pozitif çıktınasıl mutluyum anlatamam 11.gün 96 çıktı
Allah evladını sana bağışlasınsakinleştim biraz üzülüp ağlayınca canımın daha çok yandığını farkettim. Onunla konuşup Meryem suresini dinliyoruz. Ağrı falan kalmıyor
iğneyi göbeğinize enjekte ettikten sonra yavaşa yavaşa verin hızlı verince bayağı yakıyor. ben bir ağrı hissetmedim ama sonrasında sertlik oluyor ortada hamiş gibi dolanıyorsunuz :)Kalçadan olan da ağrıtıyor ama bana göbekten olan daha çok acitiyormus gibi geliyor arkadaşın dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?