Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

iğneyi göbeğinize enjekte ettikten sonra yavaşa yavaşa verin hızlı verince bayağı yakıyor. ben bir ağrı hissetmedim ama sonrasında sertlik oluyor ortada hamiş gibi dolanıyorsunuz :)
Yavaş veriyorum aslında ama acıyor iste olsun da valla bütün hamilelik boyunca vurulmaya hazırım ☺

Evet oldum 4. Günüm bugün
Burda hepimiz tüp bebek yaptırdık ama hepimize başka ilaçlar vermişler bence her doktorun tedavi yöntemide farklıdır. Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım demekki sende rahminde sorun yok ki zaten verdikleri ilaçlar progesteron içersin ilaçlar o hormanda vücutta var zaten sadece daha arttırıyorlar die sıkıntı yapma kaçıncı gün embriyosu

3. Gün embriyosu benim tüm aşamalarım çok iyi geçti az yumurta verdim ama hepsi A kalite döllendi. Hakkımızda hayırlısı

Tmm inslalah canim o sekilde yaparim Alalh razi olsun

öyle deme . ben 2 transferimi de hiç ara vermeden yapmıştım belli bir süre sonra iğneler girmiyor deri kalınlaşıyor sanki beni çok zorlamıştı sonlara doğru
Ben alıştım ya püf noktalarını öğrendim artık benim elim hafif ama esimin ağır geçiyor sonradan benim vurduklarim çok uzun sürmüyor ağrısı göbeğe batsın diye biraz sıkıyorsun göbeği iki parmak arasında battikttan sonra yavaşça bırakıyorum bide korkmamak gerekiyor ilk başlarda batmıyor diye geri çekiyordum o daha da yakıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…