- 19 Kasım 2020
- 11
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.441
Transfer oldun mu canımKızlar size iğne fitil falan vermiş doktorlar acaba bana neden sadece hap verdi anlamadım ben.
Yavaş veriyorum aslında ama acıyor iste olsun da valla bütün hamilelik boyunca vurulmaya hazırım ☺iğneyi göbeğinize enjekte ettikten sonra yavaşa yavaşa verin hızlı verince bayağı yakıyor. ben bir ağrı hissetmedim ama sonrasında sertlik oluyor ortada hamiş gibi dolanıyorsunuz :)
İlaçlar kişisel oluyor canım sormuştum doktora senin bünyene gerek yok demek ki istersen yine doktoruna bi danışKızlar size iğne fitil falan vermiş doktorlar acaba bana neden sadece hap verdi anlamadım ben.
Günde 3 defa 2 şer tane progestan hapı içiyorum ben estrofem le birlikteİlaçlar kişisel oluyor canım sormuştum doktora senin bünyene gerek yok demek ki istersen yine doktoruna bi danış
Ne kullanıyorsun peki ilaç olarakEvet oldum 4. Günüm bugün
öyle deme . ben 2 transferimi de hiç ara vermeden yapmıştım belli bir süre sonra iğneler girmiyor deri kalınlaşıyor sanki beni çok zorlamıştı sonlara doğruYavaş veriyorum aslında ama acıyor iste olsun da valla bütün hamilelik boyunca vurulmaya hazırım ☺
Baş dönmesi yapmıyor mu progestan bende fitil olarak kullanıyorumGünde 3 defa 2 şer tane progestan hapı içiyorum ben estrofem le birlikte
Duyan bilen var mı acaba? Yoksa bana masraf çıkartmak için mi şeyaptılarOnu duymadım hiç neymişki o
Burda hepimiz tüp bebek yaptırdık ama hepimize başka ilaçlar vermişler bence her doktorun tedavi yöntemide farklıdır. Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım demekki sende rahminde sorun yok ki zaten verdikleri ilaçlar progesteron içersin ilaçlar o hormanda vücutta var zaten sadece daha arttırıyorlar die sıkıntı yapma kaçıncı gün embriyosuEvet oldum 4. Günüm bugün
Progestan 6 tablet, estrofem 3 tablet, prenatal life, ecopirin, prednol bunları kullanıyorumNe kullanıyorsun peki ilaç olarak
Daha ne olsun canım yeter zatenProgestan 6 tablet, estrofem 3 tablet, prenatal life, ecopirin, prednol bunları kullanıyorum
3. Gün embriyosu benim tüm aşamalarım çok iyi geçti az yumurta verdim ama hepsi A kalite döllendi. Hakkımızda hayırlısıBurda hepimiz tüp bebek yaptırdık ama hepimize başka ilaçlar vermişler bence her doktorun tedavi yöntemide farklıdır. Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım demekki sende rahminde sorun yok ki zaten verdikleri ilaçlar progesteron içersin ilaçlar o hormanda vücutta var zaten sadece daha arttırıyorlar die sıkıntı yapma kaçıncı gün embriyosu
Yapmaz olur mu söyledim ama normal dedi. Zaten sonrasında uyku yapıyor sızıp kalıyorumBaş dönmesi yapmıyor mu progestan bende fitil olarak kullanıyorum
Tmm inslalah canim o sekilde yaparim Alalh razi olsunEvet canım Gonal f gibi 3 ya da 4 parmak yapıyorsun sabah bir tarafa akşam diğer tarafa vuruyorum aynı noktalara vurmamaya çalışıyorum bide dediğim gibi iğnenin eğik ucu yukarıya bakacak şekilde vurduğumda daha kolay girdiğini farkettim, ilacı yavaş yavaş enjekte ettikten sonra iğneyi dik ve hızlı Çek bişey olmaz Allah’ın izniyle
Bilmiyorm ki doktor yazdi eczaneden aldim kahverengi uclu dediElindeki enjektör insülin enjektörü değil dimi kaç ml ?
Bence de ama ne biliyim herkes iğne falan deyince Bi eyvah dedimDaha ne olsun canım yeter zaten
Ben alıştım ya püf noktalarını öğrendim artık benim elim hafif ama esimin ağır geçiyor sonradan benim vurduklarim çok uzun sürmüyor ağrısı göbeğe batsın diye biraz sıkıyorsun göbeği iki parmak arasında battikttan sonra yavaşça bırakıyorum bide korkmamak gerekiyor ilk başlarda batmıyor diye geri çekiyordum o daha da yakıyorduöyle deme . ben 2 transferimi de hiç ara vermeden yapmıştım belli bir süre sonra iğneler girmiyor deri kalınlaşıyor sanki beni çok zorlamıştı sonlara doğru
Canım transfer zamanı belli oldu muBilmiyorm ki doktor yazdi eczaneden aldim kahverengi uclu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?