- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
-
Bn adet olim gelicm canimcigim
Can'ım yumurtlama takibi yapcan mı yani o günleri baz alcakmısın bende yarın adet olursam umutlar kasıma kaldıKimse yokmu kızlaaar gelin
Can'ım yumurtlama takibi yapcan mı yani o günleri baz alcakmısın bende yarın adet olursam umutlar kasıma kaldı
Neymiş Can'ım paylaşırmışımEvet canım sipariş edecem bu akşam adetliyim şuan bitsin başlayacam takibe inşallah bide bişey öğrendim onu da yapacam baya etkliymiş inşallah
Malesef oldum ama az geliyo adetim ama durmuyo az az geliyo adet belli kan çünkü kırmızı canımyapacak bişey yok hayırlısı kasıklarım acıyo göğüsler şişmiş acıyo ümidi kestim bu ay zannetmiom artık canım
Yok cnm bnmki bebek degil bnce cunku rahmime bi sanci girdi kilitlendm baska bisey var bnde korktm gdcm doktraOlma kızz adet olma emi hamiş ol gelbebeğim inşallah hamişsindir inşallahhhhhh canı gönülden dua ediyorum sana
Neymiş Can'ım paylaşırmışım
Hayırlısı olsun. Adetim olsun bitsin. Bende buralarda olurum artık:)
Yok cnm bnmki bebek degil bnce cunku rahmime bi sanci girdi kilitlendm baska bisey var bnde korktm gdcm doktra
İlkkez duydum yeminle ne işe yarıyoki hamur enteresan vallaBelki duymuşsundur bilemem eskiden çok yaparlarmış bunu un su bol tuz yoğuruyon hamur haline gelicek bol tuzlu bi hamur olacak ama sonra onu elinle biraz acıp tam beline koyup belini sarıp bi gece yatacaksın ben denicem bakalım adet bitsin adet bitiminden hemen sonra yapacakmışsın
İlkkez duydum yeminle ne işe yarıyoki hamur enteresan valla
senin bat 21 di dimi canım
bende ovulasyon testine başlıyorum bugün bat 7 kasım :)
Öyleydi. Yumurtlama döneminde başlayan karın , sırt, göğüs agrısı falan hala var. biz gebelik diyoduk ama değilmiş. Yumurtlama geceli de 10 gün oldu... Sonuc da 0.1 cıktıgına göre erken adet olcam heralde. .
Neyse, önümüzdeki aya bakcaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?