- Konu Sahibi Gamzecannn
-
hadi inşallah hergün test yapmayı düşünüyorum boş geçmesin hiç bi gün kaçmasın inşallah hep birlikte hamişliği yaşıcaz Allahın izniyle :)Canım silik çizgiyi gördüğün andan itibaren gün aşırı ilişki olsun çizgiyi net gördüğünde yumurtlama oluyo demektir biliyon zaten araştırmalara göre yumurtlamadan 2 gün öncesi 1 gün öncesi hamile kalma ihtimalin daha yüksek biliyonmu
hadi inşallah hergün test yapmayı düşünüyorum boş geçmesin hiç bi gün kaçmasın inşallah hep birlikte hamişliği yaşıcaz Allahın izniyle :)
Ben Aralik ayini bekliyorum cunku 1 hafta oluyo dusuk yaptm kurtajsz araya bi adet koyup korunmayi birakcam insallah ..ozaman gelsin bebisler :)Gelsin bebişler Allahın izniyle çok fazla elimden geleni yapacagım bu sefer
Benim bat 13 Kasım
Bu sefer olacak inşallah hamiş olacagım
Ben Aralik ayini bekliyorum cunku 1 hafta oluyo dusuk yaptm kurtajsz araya bi adet koyup korunmayi birakcam insallah ..ozaman gelsin bebisler :)
Evet canım sipariş edecem bu akşam adetliyim şuan bitsin başlayacam takibe inşallah bide bişey öğrendim onu da yapacam baya etkliymiş inşallah
Belki duymuşsundur bilemem eskiden çok yaparlarmış bunu un su bol tuz yoğuruyon hamur haline gelicek bol tuzlu bi hamur olacak ama sonra onu elinle biraz acıp tam beline koyup belini sarıp bi gece yatacaksın ben denicem bakalım adet bitsin adet bitiminden hemen sonra yapacakmışsın
Ben sabah akşam değilde öğleden sonra yapmayı düşünüyorum mesela 5 gibi heralde vücut o saatte tam oturmuş olurBen Aralik ayini bekliyorum cunku 1 hafta oluyo dusuk yaptm kurtajsz araya bi adet koyup korunmayi birakcam insallah ..ozaman gelsin bebisler :)
Hoşgeldinnn :)Bende geldim :)
Hafta sonu bende katilirim araniza diye dusunuyorum kizlar bu ay ovulasyon testi kullandim cizgilerden onceyi de cizgileri de sonrasini da degerlendirdik ama nedense icimde hic umut yok bu ay surekli belirti ariyorum arastiriyorum ama nafile olan tek sey cok usuyorum bikac gundur ve atesim de surekli 37.1 ve 37.3 ateste ovulasyondan adete kadar yuksek kaliyormus zaten o da normal gozukuyor su an bilmiyorum yani umut 0 istek buyuk.Gelsin bebişler Allahın izniyle çok fazla elimden geleni yapacagım bu sefer
Benim bat 13 Kasım
Bu sefer olacak inşallah hamiş olacagım
Hoşbuldum kiiiHoşgeldinnn :)
Atıyooorrr :))))KIZLARRRRR SİZE BİŞEY SORACAM ŞİMDİ ELİNİZİ GÖBEK DELİĞİNİZE Bİ KOYUN ATIYORMU??
Sağol canım :)Hoşgeldin canım :)
Atıyooorrr :))))
Atıyor benimki canım ya :))Kız atmıyorsa eğer göbek deliğinde bebek o yüzdende olmazmış ovarak onu yerine getirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?