KASIM, ARALIK AYI ALLAHIN İZNİYLE GELSİN BEBİŞLER

hadi inşallah hergün test yapmayı düşünüyorum boş geçmesin hiç bi gün kaçmasın inşallah hep birlikte hamişliği yaşıcaz Allahın izniyle :)

hadi inşallah hergün test yapmayı düşünüyorum boş geçmesin hiç bi gün kaçmasın inşallah hep birlikte hamişliği yaşıcaz Allahın izniyle :)

İnşallah canım hergün sabah akşam yap mutlaka bende bu akşam siparişi verecem :) inşallah bende ovulasyon ilk defa yapacam hadi hayırlısı olsun Allahtan

Gelsin bebişler Allahın izniyle çok fazla elimden geleni yapacagım bu sefer
Benim bat 13 Kasım

Bu sefer olacak inşallah hamiş olacagım
Ben Aralik ayini bekliyorum cunku 1 hafta oluyo dusuk yaptm kurtajsz araya bi adet koyup korunmayi birakcam insallah ..ozaman gelsin bebisler :)

Ben Aralik ayini bekliyorum cunku 1 hafta oluyo dusuk yaptm kurtajsz araya bi adet koyup korunmayi birakcam insallah ..ozaman gelsin bebisler :)

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah aralık ayına hamiş olursun

Bak canım bu yazmıştım

Ben sabah akşam değilde öğleden sonra yapmayı düşünüyorum mesela 5 gibi heralde vücut o saatte tam oturmuş olur

Gelsin bebişler Allahın izniyle çok fazla elimden geleni yapacagım bu sefer
Benim bat 13 Kasım

Bu sefer olacak inşallah hamiş olacagım
Hafta sonu bende katilirim araniza diye dusunuyorum kizlar bu ay ovulasyon testi kullandim cizgilerden onceyi de cizgileri de sonrasini da degerlendirdik ama nedense icimde hic umut yok bu ay surekli belirti ariyorum arastiriyorum ama nafile olan tek sey cok usuyorum bikac gundur ve atesim de surekli 37.1 ve 37.3 ateste ovulasyondan adete kadar yuksek kaliyormus zaten o da normal gozukuyor su an bilmiyorum yani umut 0 istek buyuk.

KIZLARRRRR SİZE BİŞEY SORACAM ŞİMDİ ELİNİZİ GÖBEK DELİĞİNİZE Bİ KOYUN ATIYORMU??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…