- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.301
Saglik ocağında verilen kan hastane laboratuvarında gidiyor ordan sonucu yaziyorlar ama e nabiza düşmesi icin aile hekiminin yüklemesi gerekiyor. O yüklemeyince görünmüyor.Bende baktım ama bir giriş felan bulamadım hiç. Sizde mi sonuç bekliyorsunuz?
Evet sıra bize geliyor inşallah kasımda pozitif gören arkadaşlar özel ya da farkli bisey yapmismiydiniz bize de önerinEvet ya öyleymişkaldım ben de öyle olunca. O zaman bir sonraki ayda güzel haberler veriyor muyuz inşallah
O zaman hafif pco olabilir bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama oluyor ya benim kendi tahminimce bir yumurtalık diğerine göre tembel olunca geç yumurtlama ve daha geç adet olma olabiliyorPco görünüm var hormonlarım normal. Eskiden döngüm düzgğndü şimdi bir ay 30 günse bazı aylar 45 güne çıkabiliyor
Adetim uzun döngülüydü 35-40 gün arasında oluyordu. 38. Günde öğrenmiştimPeki 106 ile öğrendiğinizde gecikmeyle mi öğrenmiştiniz o değeri o zaman
İnşallah çok dua ediyorumİnşaAllah en kısa zamanda siz de sağlıkla kavuşursunuz
Ay amin inşİnşallah pozitiftir o zamaannBelirti gibi bir şeyler var mıydı, ne süredir istiyorsunuz
Ahahahaha cidden yaaaya bugün senin tüm doğrularınının yıkılışııı
Bende bu ay aynı tedaviyi görüyorum sadece gnalF yerine meriofert iğne verdi bana doktor bugün 5. Ve son iğnemi yaptım yarın sabah doktora gidip yumurtaların büyüme durumunu kontrol ettircem bakalım ne durumdalarBugün reglin 2. Günü.
Doktoruma muayene oldum. Bu ay günlük iğne başlayacağız dedi. Gonal F +Ovitrel igne + progesteron ile devam edecegiz.
Igneleri bulmak tabi biraz sıkıntı. Yarın tüm eczaneleri arayacağım inşallah bulurum.
Ben burda çok okudum kalanı. Hatta o ayın tek ilişkisi ile hamile kalanlar da var.Hanımlar sadece çatlama günü veya çatlama günü sonrası hamile kalan var mı
İnşallah yaBen burda çok okudum kalanı. Hatta o ayın tek ilişkisi ile hamile kalanlar da var.
Bana göre ileride gidiyor senin durumun, Gidişattan haberdar eder misin beni de.Bende bu ay aynı tedaviyi görüyorum sadece gnalF yerine meriofert iğne verdi bana doktor bugün 5. Ve son iğnemi yaptım yarın sabah doktora gidip yumurtaların büyüme durumunu kontrol ettircem bakalım ne durumdalar
Nadir olarak adetlerim uzuyor genelde o zamanlarda kullanıyorum. Bir kere kullandıktan sonra tekrar 2-3 ay sonra kullanılabilirNe kadar süreyle tekrarlıyorsun peki
Bana da bugün ya da yarın çıkar dedi bakalım artık inşallah yarına çıkar ya sürekli bakıp duruyorum iyice strese girdimSağlık ocağı sonuçları ertesi gün ya da sonraki güne sarkabilio pazartesi kan veren arkadaşım bugün anca öğrendi sonucu
Aaay öyle mii bende bi arayayım yarın yüklerler belkiii teşekkür ederim bilgi içinSaglik ocağında verilen kan hastane laboratuvarında gidiyor ordan sonucu yaziyorlar ama e nabiza düşmesi icin aile hekiminin yüklemesi gerekiyor. O yüklemeyince görünmüyor.
Ben bu durumu bildigim için sabit hattan ulaşıp doktoru hatırlatıyorum kendimi.
Tabiki paylaşırım haberleşelim burdanBana göre ileride gidiyor senin durumun, Gidişattan haberdar eder misin beni de.
İnşallah mujdeli haberleri veririz bu ag
Pik ve çatlama gününden sonra saymaya başlamalısınız 14. Gün adet olmanız gerekiyor, hangi günler pik ve çatlama oldu?Kızlar merhabalar 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ve inanılmaz ağrılı sancılı geçti adet ağrısından kat kat daha kötüydü. Kusma bulantı da dahil buna hamileyim sandım gittim kan falan verdim negatifti. Bu ay ise uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden 4 gün önce pik gördüm ve değerlendirdik ertesi günde pikti büyük ihtimalle ama daha sonra takip edemedim evde olmadığım için ama çalışmalar devam etti tabi bu dönemi kaçıramazdım
Yumurtlama döneminde göğüs ağrım falan yoktu yumurtlama bittikten sonra koltuk altlarıma doğru göğüs ağrısı başladı sırt ağrım da var adetime 13 gün var bide geçmeyen bir baş ağrısı birde çok sık idrara çıkma böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı çok erken bende biliyorum ama insan ümit ediyor bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirimmm. Teşekkür ediyorum simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?