- Konu Sahibi marmelad01
Tamam teşekkür ederimEğer o lekelnme yerleşme ise kanda çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimEğer o lekelnme yerleşme ise kanda çıkar
Ayyy ne zaman çıkacak saat söylediler mi bende heyecanlandım şimdiKan testi verdim sonuç daha çıkmadı kalbim ağzımda atıyor sanki reglime 5 gün var
bence de öyle yapYaaa. O zaman yarın yeniden başka marka ile test yapayim
Söylemediler bende heyecanla bekliyorum ama nedense umudum kırıldı birazAyyy ne zaman çıkacak saat söylediler mi bende heyecanlandım şimdi
Yaşadığım yerde özel bir hastane yok devlet hastanesinde yaptım bende kim bilir ne zman çıkacakAyyy ne zaman çıkacak saat söylediler mi bende heyecanlandım şimdi
Umudunu kırma ama çokta umutlanma çünkü daha erken birazSöylemediler bende heyecanla bekliyorum ama nedense umudum kırıldı biraz
Arayıp soramaz mısınYaşadığım yerde özel bir hastane yok devlet hastanesinde yaptım bende kim bilir ne zman çıkacak
Yerleşme kanaması yaşadıysa kan testinde çıkar diye açıkçası yaptımUmudunu kırma ama çokta umutlanma çünkü daha erken biraz
Sanmıyorum hastane çok kalabalıktı eşimin işi nedeniyle ülkenin en ücra köşelerinden birindeyiz yani test sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben de bir yandan da korkuyorumArayıp soramaz mısın
Genelde 2 saatte çıkıyor fakat e nabız a geç düşüyor hastaneyi arayıp sorabilirsinSanmıyorum hastane çok kalabalıktı eşimin işi nedeniyle ülkenin en ücra köşelerinden birindeyiz yani test sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben de bir yandan da korkuyorum
Tamam teşekkür ederimGenelde 2 saatte çıkıyor fakat e nabız a geç düşüyor hastaneyi arayıp sorabilirsin
Aradım saat 4 te kapanıyor oralarGenelde 2 saatte çıkıyor fakat e nabız a geç düşüyor hastaneyi arayıp sorabilirsin
Gerçekten şaka gibi bu doktor şaka gibi hamilelik testi yapmamış gitmiş saçma sapan bir sürü test yapmışGenelde 2 saatte çıkıyor fakat e nabız a geç düşüyor hastaneyi arayıp sorabilirsin
Daha da gitmem ayın 15 inde memlekete gideceğiz o zman adetim geçilirse yaparım burası çok kötüGerçekten şaka gibi bu doktor şaka gibi hamilelik testi yapmamış gitmiş saçma sapan bir sürü test yapmış
Adetime 3 gün var Çok sancım var bacaklarım ağrıyor akıntımda var rengide ne sarı nede yeşil ilk defa böyle oluyorum midem de 10 gündür bulanıyor 5 kasımda kan testi yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün de erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı ama çok rahatsızım hem adet sancım var hemde çok fazla mide bulantısı var acaba çokmu erken davranıyorum
Ben ilk gebeliğimde şak diye söylemiştim testi göstermiştim. Erken doğumla kaybettim onları. Ama inşallah tekrar olursa ben de güzel bir şeyler yapmak istiyorum o zaman ilk olduğu için çok heyecanlanmıştım ama artık daha temkinli davranırım heralde. Bu aydan pek umutlu değilim ama aralıktan umutluyum ve inşallah yılbaşı hediyesi vermek nasip olurKızlar hamile olduğunuzu öğrendiğinizde eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben şak diye söylemek istemiyorum. Yıllar sonra bile hatırlayabileceğimiz şekilde anlamlı bi sürpriz yapmak istiyorum. Yaratıcı fikirleri olanlar varsa paylaşalım.
Canım normal idrar testi alıp yapsan ilk idrarla?Gerçekten şaka gibi bu doktor şaka gibi hamilelik testi yapmamış gitmiş saçma sapan bir sürü test yapmış
Umudum kalmadı vücutta neredeyse D vitamini yok seviyesindeCanım normal idrar testi alıp yapsan ilk idrarla?