Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Arkadaşlar bat 29 Kasım dpo 11. Gün oluyor o gun
Bu ay pık gördüğüm gün daha gectı oncekıne göre (15-16.gun pık gordum. )
Önceki aylarda hep 12. Gündü
29 Kasım da dpo 11 de adet gunund testten çıkar mı ve bır dıgerı adet bu döngüye bağlı olarak gecıkır mı

Hala çıkmadı ya ama adet oldum çünkü peçeteye silince yarısı kan oluyor o kadar çok gelmez dimi yerleşmede
Hiç yaşamadım canım bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor bazısı regl gibi geçiriyor ama hamile olduğunu öğreniyor. Bekle bakalım hayırlısı olsun

Hiç yaşamadım canım bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor bazısı regl gibi geçiriyor ama hamile olduğunu öğreniyor. Bekle bakalım hayırlısı olsun
Chatgpt ye sordum damla şeklinde az gelir diyo regl gibi olmaz diyo araştırdım biraz herkes öyle demiş. Yaşayan var mı adet gibi kanaması olan ?

Hem de ne pik değerlendir kaçırma. Pikten sonra 3 gün üst üste sonrada gün aşırı devam
Y yesil14
Ay teşekkür ederim ya bilgilendirme için güzel haberler al istediğin her şey için benim yumurtlama sıkıntı olduğu için yumurtlama görebilmek çok önemli benim için emin olamadım bu ay gerçekten pik mi diye o yüzden teşekkürler

Bence gecikebilir yumurtlamana göre 2 aralık oluyor senin bat. Ama dpo 11de silikte olsa çizgi çıkar

Teşekkür ederim. Pcos var değil mi bilirim o yumurtlama gördüğündeki mutluluğu bende de var pcos. Çok güzel bir pik testin varsa yapmaya devam et silikleşmeyi de görelim

Teşekkür ederim. Pcos var değil mi bilirim o yumurtlama gördüğündeki mutluluğu bende de var pcos. Çok güzel bir pik testin varsa yapmaya devam et silikleşmeyi de görelim
Pkoslunun halini pkoslu biliyor çok sinir bozucu oluyor bazen. Evet var devam edicem senin nasıl ilerliyor süreç ilaç vs kullanıyor musun tam okuyamadım eski mesajları yazdıysan görmediysem kusura bakma

Pkoslunun halini pkoslu biliyor çok sinir bozucu oluyor bazen. Evet var devam edicem senin nasıl ilerliyor süreç ilaç vs kullanıyor musun tam okuyamadım eski mesajları yazdıysan görmediysem kusura bakma
Bencede çok sinir bozucu Estafurullah ne kusuru bende bütün yazılanları takip edemiyorum bazen çok yazışma oluyor. Ben klomen kullanıyorum şuan yarın son gün. İlaç bitince de kontrole giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…