- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.461
Her iğne bir ısırık hahaBen tüp bebekte kullandığım gonal f iğnelerini saklıyorum hala iğneden korkan ben kendi kendime göbeğimden iğne yaptım hala şaşkınım. Bu sıpalar bizi ne hallere soktu gelince poposunu ısırırız hepimiz
Ovulasyon takibiyle mi gördün canım? Değerlendirdin mi?Benim bugün oldu yumurtlama
Evet canım ovü takibiyle ilerledim bu ay döngünün 28.gününde gördüm bugün ve değerlendirdikOvulasyon takibiyle mi gördün canım? Değerlendirdin mi?
Evet canım ovü takibiyle ilerledim bu ay döngünün 28.gününde gördüm bugün ve değerlendirdikyani pik bence atayım burdannda testi sabah alt karın ve kasık ağrım vardı adet olacak gibi emindim pik olacağına oldu
Tamam canım ekliyorumAy evet siz söyleyince farkettim yanlış olmuş kusura bakmayın sat 1 kasım bat 30 kasım
Evet canım ilk sayfada tablo var bak istersen. Ve sat bat yaz ekliyim senideKızlar liste mi yapıyorsunuz aralık ayı için? Bende büyük ihtimalle adet oldum çoğaldı çünkü kanamam. Beni de ekler misiniz. Bu arada sat adet başlangıç bat beklenen adet tarihi oluyor dimi ?
Öyle yaparsak poposunda yer kalmaz bacaklarına geçerizHer iğne bir ısırık haha
Ay yedik doğmamış çocuğuHer iğne bir ısırık haha
Sat:27 Kasım bat:24 Aralık teşekkür ettimEvet canım ilk sayfada tablo var bak istersen. Ve sat bat yaz ekliyim senide
Yumurtlama olduğu günleri değerlendirmek canım ilişki yaniBu pik değerlendirme ne oluyor
Kan sonucunuz çıkmadı mıBu pik değerlendirme ne oluyor
Hmmm tamammYumurtlama olduğu günleri değerlendirmek canım ilişki yani
Abooo seninle en baştan başlıycaz deseneBu pik değerlendirme ne oluyor
Hala çıkmadı ya ama adet oldum çünkü peçeteye silince yarısı kan oluyor o kadar çok gelmez dimi yerleşmedeKan sonucunuz çıkmadı mı
Ay ben uzun uzun yazdım sen tek cümlede anlatmışsınYumurtlama olduğu günleri değerlendirmek canım ilişki yani
Hehh tamam şimdi anladımAbooo seninle en baştan başlıycaz desene
Ovulasyon testinde pik olması yani iki çizginin de eşit yada t çizgisi c den daha koyu olmadı yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor. Bir süre sonra t çizgisi silinmeye başlıyor (belki bir gün belki birlaç gün) bu da yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. Ve böylelikle doğurgan dönemini tespit etmiş oluyorsun. Değerlendirmek dediğimde ilişki olması. Yani ovu testinde pik ve silinme ilişki olması gereken zamanlar muhtemel gebeliğin oluşabileceği günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?