• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Oha ciddi misin korktum şuan ya 🫩
Canım burda femara kullanıp yan etkisini hiç görmeyen bir sürü insan var. Korkmana gerek yok. Sadece bu amaca hizmet eden ilaç gruplarında, bana nasıl etki ediyor gözlemini yaparsın ki doktoruna da bana şöyle etkide bulundu dediğinde değiştirme imkanı olsun. Belki üçü de sende hiçbir yan etki oluşturmayacak. Yani aslında demek istediğim herkeste farklı etkileri olduğu idi. Korkma zaten öyle sürekli devam eden yan etkiler değil bir dönemde hissediliyor hissedilse de. Sen de olmaz inşaAllah hiçbir yan etki...

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif 😔 ikinci çizgi hiç yok 😔 sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine 😔
Üzülme Allah büyük cok düşünüyoruz olmayınca da çok üzülüyoruz sen ümidini kesme bence canım

Günaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?

Back
X